Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am mai strans una alta pt a le aduce + 1 pachet de la Relu Deliu cu haine , etc , il trimite prin mine . Intre timp am scos pe hartie ( carton ) mai gros 20 exemplare A4 cu pliantul P.U.R. pt colegii doritori sa-l afiseze si sunt convins ca vor fi !
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am reusit sa gasesc lemne chiar in zona lor (am incercat sa evit transportul care era foarte mare) .
Mihai ai pe privat mesaj contul unui amic de la BCR pt a fi mai usor de transferat.
Sanatate !!
Daca le sunt de folosinta si celalalt televizor,sa iei leg cu cineva care merge la rasnov,sa treaca pe la mine sa il ia+hainute de la fetele mele si jucari
Asa cum am promis, am achitat-transferat in contul mentionat suma de 480 lei, donatie din partea fam Rusu, pt. 2 tone lemne foc - ( pt copii - proiect PUR )
Felicitari Mihai, Gigi si celor care s-au implicat. Asa cum am promis si eu am cumparat 5 kg de bomboane pentru pomul de iarna pe care la voi da lui Gigi Catalin la intalnirea de 1 Decembrie.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Prin amabilitatea familiei Strambeanu Mircea si Irina acesti copii o sa aiva in casa si pom de iarna ...impodobit cu bombonelele de la Gigi Serpescu si cu ceva suplimentar de la voi o sa le facem sarbatorile un picut mai fericite ...
Pt cei care isi doresc sa le mai doneze cate ceva ii astept la Rasnov ,fiecare cu ce poate .
Sanatate maxima va doresc si doamne ajuta !!!
Alte donatii .. alte alternative puteti pe; http://www.imparte.ro/
Multumim celor care au adus pachete cu haine si alte bunuri pt copii, cat si celor care au afisat pliantul proiectului PUR spre a fi cunoscut si de cei care vizietaza mai rar aceste sectiuni ale forumului . Am printat pe carton si impartit atatea cat am avut dar unii dintre dvs banuiesc ca le puteti multiplica .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com