RCA pentru rulote?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

..Te aprinzi total aiurea . Ori nu ai citit bine ,ori nu ai inteles ideea........ Toti rulotistii isi muta sau aranjeaza pe pozitie jucariile cu mana,dar nu toti lovesc ce este prin jur.Pentru cei ce lovesc ,titulatura este justificata dar,sa speram ca nu sunt multi...Inca nu am fost cu rulota intr-un champing dar nu cred ca acolo este concurs de lovit masini si rulote... 😉

mig03 >>>,,Daca o sa te uiti in certificatul de inmatriculare al rulotei o sa constati ca la categorie scrie "remorca speciala" ,iar in toate nomenclatoarele asiguratorilor apare categoria de "remorca". <<<<<

Ok..dar de la ,,remorca speciala" pana la ,,remorca" distanta este foarte mare....iar intrebarea mea era alta si se referea la POLITA de ASIGURARE pentru ca nu poti scrie la rubrica ,,autovehicul" remorca pentru ca nu este legal...iar in cazul unui proces chestia cu am RCA pe rulota cade din start(chiar si cu un avocat slab)...

Ce te face sa crezi ca daca ai un motoras ca ala pe roata rulotei nu o poti ,,rezema" de ceva?? :lol:

In alta ordine de idei:noi aici incercam sa convingem autoritatile sa bage rulotele la RCA...NU?????!!!!
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

In mod normal,si asa vad eu lucrurile,ar trebui sa se aplice aceiasi unitate de masura ca si in cazul platii rovignietei.Adica se considera ansamblul format din masina care tracteaza si remorca care poate fi asociata in conditiile categoriei care o detii pe permisul de conducere.
De aceea cand am deschis topicul am pus semnul de intrebare de la sfarsitul titlului!

Si iata si un motiv in plus pentru care trebuie Asociatia ClubRV.
mig03
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Sa vedeti ce tam-tam o sa fie cand va fi primul eveniment-accident.Mai ales la cei care nu au facut RCA.Sau mai binezis la cei care n-au facut si merg pe chestia cu ansamblul.Politistul o sa scrie in autorizatia de reparatie,la pagubas....ce o avea,iar la autor...ce? :D Aripa stanga spate!!! :D :D :D Picior stationare indoit???!!! :D :D :D Eu spun ca era valabila inainte cu ansamblul,nu acuma.Asa cum era inainte valabil si la celelalte remorci.Asiguratorul va crea probleme.Stiti bine ca cere toate actele de constatare,poze,autorizatii de reparatie,etc V-a constata ca pagubasul a fost lovit de o rulota nu de masina tractoare si asigurata.In lege nu a fost specificata concret.Deci,ca orice lege romaneasca e interpretabila,adica,foarte periculoasa...si atunci?Nu e mai bine cu RCA? :D
Ca o complectare la exemplul de accident dat de mine mai sus....
Boul loveste o masina in parcare,da? Si vaca de nevasta-sa da in fundul unuia care i-a pus frana brusc in fata supermarketului de la care vroia sa cumpere bere pentru bou. :D :D :D Pagubitii se duc la asigurator!!! Ala,asiguratorul,sigur inebuneste!!! :D :D :D
Adica ansamblul umbla separat!!! :D :D :D
rulotistul cel istet

Mesaj de rulotistul cel istet »

Oameni buni!
Cred ca noi vrem sa aflam daca polita RCA este obligatorie si pentru rulote, nu?

Ca putem face e clar!
Putem face cate una la fiecare soc. de asigurari, daca vrem!

Hai sa gasim ceva oficial care sa ne arate obligativitatea!
Daca nu gasim, inseamna ca nu e obligatoriu!

Cu stima,
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

Parpaneata, tu ma pui pe ganduri :? Cred ca nu ai societate de asigurari ,da?..Pana la urma cred ca trebuie sa fim cu un pas inaintea autoritatilor.Treaba asta este atat de alambicata incat ma duc dracu si fac asigurare si la rulota si gata......ca ma dor ,,nervii".Tu ai dat pana acum exemple bune,recunosc.....si cred ca ai dreptate ,nu se justifica nervii si bataia de cap inerente contactului cu societatea de asigurari sau cu Garcea in caz de accident..

PS.Astazi am fost oprit de garcea in comuna Dascalu,pentru ,,verificare"trusa medicala ,triunghi si stingator...Dupa cateva minute in care le-a pigulit daca sunt in termen (trusa medicala este expirata de cateva luni dar...eu am scos eticheta pe care scria asta si nenea nu a avut ce face ..a inghitit-o :lol: ) si-a dat sapca pe spate ,a luat un aer inteligent si m-a intrebat triumfator:,,daaaaa,set de becuri de rezerva aveti? ""..Fiind patit prin tara cu chestii de genul asta ,am intotdeauna in portbagaj o cutiutza cu becuri (preluata cu tot cu razuitor de parbriz si alte nimicuri intr-o punga amarata de plastic din vechea masina (setul acela vechi de dacie) care chiar daca nu pot fi folosite la masina mea ,il linistesc pe agent...

Pot spune ca a meritat efortul:cred ca ii venea sa dea cu cascheta de pamant....... :lol: :lol:

Concluzia : au prea multa putere cu noua legislatie (dar nu toti stiu sa o foloseasca...) 😉
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

Boul loveste o masina in parcare,da? Si vaca de nevasta-sa da in fundul unuia care i-a pus frana brusc in fata supermarketului de la care vroia sa cumpere bere pentru bou. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Pagubitii se duc la asigurator!!! Ala,asiguratorul,sigur inebuneste!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Adica ansamblul umbla separat!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Ar face toti banii sa vezi fata asiguratorului si mai ales a lui Garcea ,care nu va intelege cum s-a intamplat accidentul la doua strazi distanta inte auto si rulota..!!!! :lol: :lol: :lol:
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

@ mig
Ieri primit si eu 3 hartii d'astea de-o data :D :D :D
Cu ocazia asta am citit si eu cu atentie ce si cum si mi se pare o mare aiureala... Pentru ce fac ei chestia asta cand scrie acolo negru pe alb ca n-are nici un efect??? Mi se pare ca cineva spala bani... Hartiile n-au nici un nr de tel nici o instructiune cu ce sa faci ca sa remediezi situatia.... O tampenie, ce mai...
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

coupe scrie:@ mig
Ieri primit si eu 3 hartii d'astea de-o data :D :D :D
Cu ocazia asta am citit si eu cu atentie ce si cum si mi se pare o mare aiureala... Pentru ce fac ei chestia asta cand scrie acolo negru pe alb ca n-are nici un efect??? Mi se pare ca cineva spala bani... Hartiile n-au nici un nr de tel nici o instructiune cu ce sa faci ca sa remediezi situatia.... O tampenie, ce mai...

Da ma ,dar te trimit la o adresa de internet unde poti verifica ce si cum si poti face si sesizari.De parca tot romanul are internet acasa .

Citat din noua legislatie,ca am citit pe dosul hartiei si i-ar m-au apucat durerile:,,,nu mai este necesara pentru programarea la examen atestului psihologic si dovada absolvirii cel putin a studiilor primare...""

Sa vezi dementi pe strazi acum.

PS..parca mi-as face RCA si la rulota ca nu se stie cu atatia nebuni !!!!

:lol:
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Pai Serghei, RCA te absolva pe tine daca produci pagube , ca sa scapi de problemele cu nebunii care vor apare de acum in colo pe sosele ar trebui sa-ti faci CASCO pe rulota ! :lol: :lol: :lol:
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

Piriu Nicolae scrie:Pai Serghei, RCA te absolva pe tine daca produci pagube , ca sa scapi de problemele cu nebunii care vor apare de acum in colo pe sosele ar trebui sa-ti faci CASCO pe rulota ! :lol: :lol: :lol:

Pai saptamana viitoare trebuie sa platesc rata la CASCO::::si baiatul a spus ca pt rulota la o valoare de 2000 de euro rata anuala este de ,,ras''..asa ca 100-150 euro pe an nici nu simti cand platesti.
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

@serghei
sa-mi spui si mie ce asigurator i-ti face Casco la rulota mai veche de 6 ani!
mig03
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

mig03 scrie:@serghei
sa-mi spui si mie ce asigurator i-ti face Casco la rulota mai veche de 6 ani!

Acelasi care mi-a facut si la masina mai veche de 10 ani ,sau la locuinta din 1937.. (la 140000 euro valoarea asigurarii,asigurare full fara incendii cauzate de instalatia electrica...),.....OMNIASIG... simplu ,nu?
Scrie răspuns