topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
timpul trece mai repede decit ne dam seama...
imediat ne v-ao trezi in campingul din umag ...
inca tot nu stiu cu ce ne pregatim,cum ne prezintem
un program...
Dintre colegii care fac deplasarea la Umag este cineva interesat de traseul Craiova-Dubrovnik-Split-Umag? As dori foarte mult sa viziteze si nepotii mei cetatea Dubrovnik si orasul vechi, iar de aici sa vizitam tot litoralul croat, pina la Umag. Asta ar insemna sa plecam cu 3 zile mai devreme. Pentru exemplificare, pe google accesati "Dubrovnik-Croatia" si daca va place ce o sa vedeti poate mergem impreuna. Am inteles ca in zona se poate circula in siguranta de o buna bucata de vreme. Dar ma voi interesa in lefatura cu legislatia. Astept sugestii de la eventualii coechipieri rulotisti.
O seara buna,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
popa violeta scrie:Dintre colegii care fac deplasarea la Umag este cineva interesat de traseul Craiova-Dubrovnik-Split-Umag? As dori foarte mult sa viziteze si nepotii mei cetatea Dubrovnik si orasul vechi, iar de aici sa vizitam tot litoralul croat, pina la Umag. Asta ar insemna sa plecam cu 3 zile mai devreme. Pentru exemplificare, pe google accesati "Dubrovnik-Croatia" si daca va place ce o sa vedeti poate mergem impreuna. Am inteles ca in zona se poate circula in siguranta de o buna bucata de vreme. Dar ma voi interesa in lefatura cu legislatia. Astept sugestii de la eventualii coechipieri rulotisti.
O seara buna,
Violeta Popa
Pentru bucuresteni este convenabil traseul spre UMAG, prin Craiova...
dar apoi nu am inteles nimic.
Ce nu putem face apoi Dubrovnik-ul ?
Sau...
Tot nu am inteles.
salutare fratilor
indiferent ce traseu urmati, croatia este superba
am vazut-o acum 3 ani de la un cap la altu. este fff frumoasa.oamenii sunt ok. noua ne-a placut mult.
si am fost cu autocaru. cu rulota e parfum. nu ratati parcul(lacurile) plitvice, pola(cititi cum vreti), rovinji, opatija, split, si mai ales dubrovnik
e o inbinare de munte, mare, natura, istorie, cultura, relaxare. si multa infrastructura
daca treceti prin slovenia, nu ratati pestera postojna, castelul bled, liubliana-capitala
scuze ptr eventualele greseli cu literele
vacanta frumoasa
Noi de la Umag vom pleca mai departe in concediu prin Trieste, nordul Italiei, Coasta de Azur, Spania, pina la Barcelona si ,returul inca nu l-am stabilit. De asta pentru noi este mai avantajos sa vedem Dubrovnik la iesirea din tara si, totodata vedem si tot litoralul croat pina ajungem la Umag. Pina acum nu am fost in Croatia si daca tot vom sta o saptamana macar sa vedem cit mai multe. Ma rog, este o propunere. Fiecare stie cel mai bine ce vrea sa viziteze ,dar prietenii mi-au spus ca Orasul vechi Dubrovnik este ceva cu totul deosebit. Mai vorbim...
O seara cit mai buna,
Cu stima
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Traseu recomandat si facut de mine anul trecut :Serbia:Beograd-Sabac-Loznica-Zvornik,intrare in Bosnia Mali Zvornik-Vlasenica-Sokolac-Sarajevo-Mostar mai departe prin valea pitoreasca a Neretvei,catre delta acesteia pana la intrarea in Croatia prin Metkovic iar de acolo se poate opta catre sud ,Dubrovnik de vizitat orasul Ston ,si zidurile fostei republici Raguza cu capitala la Dubrovnik, cea mai mare crescatorie de scoici din Croatia(acolo sunt cele mai delicioase)si obligatoriu de gustat vinul de Peljesac.
Ps :traseul este 100% sigur din pct de vedere al sigurantei.
Domnule Bandi daca ati facut acest traseu datine si noua niste sfaturi si informatii daca vreti. Daca nu sut un UE avem nevoie de vize sau este suficient pasaportul romanesc ? Daca zona aceasta dispune de autostrazi sau de sosele ca ale noastre ? Traseul care l-am obtinut de pe "Google maps" este Craiova-Knusevak-Zaberrxhe-Gjakove- Shkoder-Dubrovnik asta insemnand trecerea prin Kosovo si Albania. Cunoasteti ceva din aceasta zona ? Daca aveti si puteti sa-mi dati informatii va raman datoare.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Catre dna. din Iasi.
Vali Mocanu un tip elegant, v-a raspuns.
Si eu sincer sa va spun am... nedumeriri si-l voi contacta pe PM sau telefon pe cel ce poate da informatii...
Daca-s importante si pentru ceilalti membrii ai CLUBRV.RO, le plasam pe forum.
Multe multumiri. Este un traseu de luat in calcul dar despre care nu stiu nimic. Se mai poate si Timisoara-Szeged-Pecs-Zagreb-Umag dar atunci n-as mai putea vizita anul acesta Dubrovnik si nici Split si mi-ar parea rau. Orice informatie sau detaliu despre traseu imi este de mare ajutor.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Pe traseul de mai sus mi-ar fi mai la-ndemana sa vizitez la dus Parcul National Plitvice (are si camping) si m- ar costa 10 euro adult si 4,5 euro copii. Daca ma inscriu in aceasta excursie acolo ma costa 75 euro de persoana (probabil transportul cu autocarul costa mai mult). Sunt mai multe variante, mai ganditi-va si poate vom mai discuta la Camping Mustang.
O seara splendida,
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928