Sa ajutam niste suflete necajite

propuneri de actiuni
actiuni finalizate
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Mihai Gheorghe

Re: Sa ajutam niste suflete necajite

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Deja incepe sa se contureze frumos aceasta actiune, timp mai este dar nu mult. Ma uitam la numarul membrilor inscrisi 834. Sigur ca o parte vor fi ,doar amintirea celor care s-au inscris si totusi raman destui, cateva sute care ar trebui sa-si exprime adeziunea simbolic, sa contribuie cu 10 lei, sau cat pot, anonimi daca vor , din spirit de solidaritate ! Sper sa se miste ceva in sufletele unora. Mi-am amintit de colegii de pe 4x4 care au donat vreo 140mil si camioane de alimente si bunuri...pentru nevoiasi. Toti trecem prin momente grele, unii mai de demult cei care sunt freelanceri sau au propria afacere, altii care sunt bugetari si incep sa fie" prigoniti", insa din putinul fiecaruia putem alina suferinta si neajunsurile unor oameni nevinovati. Daca vreti acum este pomana, cand oferim din putinul nostru , nu cand avem si nu conteaza cui si ce!
Sper sa ma fi facut inteles si sa nu iasa cineva cu teorii aberante.
Valentin Dumitru
Membru forum
15

Mesaj de Valentin Dumitru »

"staetu gigi" : multumesc d-lui Valentin Dumitru pt ca astazi a fost ridicata masina de spalat...

"Liviu A" :Ne-am tot sfatuit de cateva zile in incercarea de a identifica locul cel mai bun pentru masina de spalat automata, si pentru ca nu am gasit niciun loc cu apa curenta in cele doua localitati, s-a avansat ideea valorificarea ei in regim second hand si folosirea banilor obtinuti. Asta numai daca nu ai nimic impotriva, Gigi.

"staetu gigi" :daca asta e solutia chiar nu am nimic impotriva...numai ca va mai dau si voua batai de cap cu vanzarea ei...imi pare rau, dar nu am stiut ca nu exista apa curenta... eu doar am intrebat daca este de folosinta...

Rezultatul discutiilor de mai sus :180 ron din vanzare masina de spalat donata de Staetu Gigi
Kia Sportage si Chateau La Car 440 0755107620
Staetu Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Staetu Gigi »

buna ziua

astazi am reusit, dupa ceva chinuiala , sa depun si numerar 50 ron (atasez confirmarea)..on line pana la urma...

si spun chinuiala..si aici mi-as permite sa fac si cateva remarci, fara ca cineva sa imi reproseze ca fac reclama vreunei banci(ci pur si simplu din pct de vedere al unui client f multumit), pt ca efectiv nu am reusit sa gasesc ..ma rog sa imi fie usor de gasit(probabil ca daca insistam cu cautarile dadeam de ea)... o filiala a bancii la care clubRV are contul..respectiv CREDIT EUROPE BANK...in orasul Constanta...si cred ca si altora le este destul de greu sa gaseasca pt a depune numerar in cont(si e mult mai usor sa renunte..deh....comoditatea)....de accea sugerez administratorilor deschiderea si a unui alt cont sau mutarea acestuia la o banca (inca o data ..nu as vrea sa fiu luat la rost ca as face reclama)..si ma refer la banca RAIFFEISEN ( chiar si alta banca) care are filiale "oriunde intorci capul" in orase si chiar in orice sat sau comuna. am vazut filiale ale acestei banci in locuri unde nu m-as fi asteptat niciodata..in camere inchiriate ale unor case private in diferite sate...efectiv numai o camera in care era si bancomat :D ...banca care nu ma pune sa semnez zeci de formulare de depunere sau retragere 😉 ...asadar luati parerea mea doar ca o opinie pt a face accesul usor a cator mai multi doritori... va doresc cele bune !!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Serpescu Gheorghe scrie:Am promis un ajutor care de fapt, e de la firma unde sunt amgajat si saptamana viitoare o sa fie la Bucuresti in Calea Giulesti nr: 271, Depozitele 16 Februarie, fostele CFR. Persoana de contact: Adrian 0724212157.

Apa este in Bucuresti la adresa mai sus amintita, cand puteti sa mergeti sa o luati, spuneti ca veniti din partea mea si nu o sa fie problema.
P.S. daca e nevoie de aviz sau ceva se poate elibera si pentru orice problema va rog sa ma sunati la unul in telefoanele din semnatura.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Traian Focsa
Membru asociat
15
Oras: Vaslui
Data nasterii: 19 Iul 1954

Mesaj de Traian Focsa »

Astazi am depus 100 de lei.Sper sa fie putinul care pus langa altul sa aduca o raza de soare in privirea unui copil. Va rog sa incecati toti acei care credeti ca puteti sa aduceti lacrimi de bucurie in ochii celor care nu stiu, sau au uitat sa priveasca spre soare.
tfocsa@yahoo.com, 0732003777-0733010777
Melinda Bagiu
Membru forum
17

Mesaj de Melinda Bagiu »

La noi sau mai adunat cate ceva. Pe langa haine pentru copii si jucarii sunt haine pentru adulti siiiiii 2 unitati de calculator + 3 tastaturi+ 2 mouse uri+ o imprimanta+ 1 scanner.Aa mai sunt si 2 perini mari si una mica, lenjerie de pat si numai stiu cate. Saptamana viitoare sper sa pot definitiva actiunea cu un hei rup la niste prieteni.

Nu uitati: ORICE UTILIZABIL ESTE BINEVENIT PENTRU ACESTI OAMENI. NU ESTE PACAT CA O HAINA CARE NU AI FOLOSIT-O IN ULTIMII 2 ANI SA MAI STEE IN DULAP SI SA SPERE SA II VINA RANDUL???????
NICIODATA NU O SA-L MAI IMBRACI.

multumesc
Melinda, Dorin and a big Team ( Gerorgi, Steffi, si Lexi)

PS . Chiar si pentru dotarea bibliotecii am reusit sa adun carti vreo 100 buc. Sunt atat literatura universala, cat si culegeri, si literatura romana.
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Melinda,mi-ai inseninat seara cu vestile tale.Cu unitatile de la voi, reusim sa facem 3 sisteme complete.Excelent!Si cartile ma bucura muult!
Am umplut deja jumatate de garaj.Sper insa sa se mai adune.

AMR - 16 zile
Irina, Mircea,piticii si Raya
Melinda Bagiu
Membru forum
17

Mesaj de Melinda Bagiu »

Ma intreb: Daca astfel de cazuri nu va fac sa fiti mai blanzi, mai atenti mai sensibili atunci cum ar trebui sa se miste pamantul ca sa deveniti??????
Ce se intampla cu noi, ce se petrece prin lume oare ati urla?
Ai primit puterea ca sa-ti infaptui visele lasa si pe altii sa viseze, da-le speranta, intinde UN DEGET nu are nevoi de mai mult. Gandestete la ZAMBETUL PE CARE IL POTI ADUCE PE FATA UNUI COPIL ce nu se compara cu nimic ..... nu stiu de ce mai si scriu. Poate din cauza nepasarii tale, da a tale care nu misti nimic care nu apleci urchea la un strigat de nevoie dar treci cu fruntea in sus pentru realizarile tale .

Scuze daca te simti cu musca pe caciula dar numai pot fi ata de toleranta

promit sa numai sciu nimic.

si am curajul sa ma semnez (ceeace Tu nu ai)

Melinda
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Valentin Dumitru
Membru forum
15

Mesaj de Valentin Dumitru »

ptr. Melinda luni sau marti plec la Viena si ma intorc vineri seara pe la orele 23-24 .Te voi suna saptamana viitoare.Distractie maxima in Ungaria.
Kia Sportage si Chateau La Car 440 0755107620
Melinda Bagiu
Membru forum
17

Mesaj de Melinda Bagiu »

multumesc Vali!

Astept sa ai drumuri bune. ne auzim .

Melinda
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Din motive de confidentialitate ultimele mesaje au fost sterse.
Este dorinta companiei respective.

Va rog sa nu comentati aceasta decizie !!!
Orice problema are o rezolvare practica
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Cu putin noroc si multa perseverenta din partea sotiei lui, astazi Cornel a fost internat la Spitalul Sfantul Luca din Bucuresti. Amandoi vor ramane aici mai multe saptamani, timp in care speram ca starea lui Cornel sa se imbunatateasca vizibil. Cine are timp, placere si dorinta, ii poate vizita la Spitalul Sfantul Luca, sectia de recuperare neurologica, etaj 3, salonul nr. 24, pentru ca se vor bucura mult la orice usa deschisa de noi.
Intrucat doamna Maria, va sta toata aceasta perioada impreuna cu Cornel si va fi nevoita sa doarma PE JOS :shock: , langa patul sotului ei, ma tot gandesc cum sa o putem ajuta. Regulile acestui spital permit apartinatorilor sa stea cu bolnavul, neavand voie, insa sa aiba pat personal. Cristi s-a gandit ca o solutie buna ar fi o saltea din burete, dar pliabila, astfel incat la vizita medicilor din cursul zilei sa nu deranjeze cu nimic. Daca altcineva are o solutie sau o idee pentru aceasta problema, este mai mult decat binevenit.
Speranta si bucuria citita astazi in ochii sotilor Turturica pentru faptul ca s-au vazut in capitala si vor incepe recuperarea, este greu de descris in cuvinte, motiv pentru care am decis ca mai bine atasez niste poze recente. Colegii bucuresteni, sau cei care au drum prin Bucuresti timp de vreo trei luni de acum incolo si vor sa aline cat de putin sufletul acestor doi oameni, treceti, va rog pe la ei, deschideti-le usa salonului, dati-le buna ziua si bucurati-va alaturi de noi de sentimente unice si deosebite.
Spitalul Sfantul Luca se afla in cartierul Berceni, in imediata vecinatate a Spitalului Bagdasar-Arseni (fostul Spital 9).
Pentru orice eventualitate mai postez o data nr de tel. al Mariei Turturica : 0754226337

Imagine
Imagine
Imagine
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Scrie răspuns