Întâlnirea anuala a Asociatiei CLUBRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Re: Întâlnirea anuala a Asociatiei CLUBRV-RO

Mesaj de Lorant Istvan »

Florin Drumea scrie:Fratilor ....nu traim 10 vieti....avem decat una si trebuie traita la maxim...fara certuri si nervozitati. :D
Tu chiar crezi asta, :lol: :lol: eu nu........ "Tot, ceea ce ni se întâmpla, este în consecinta cu actiunile noastre din trecut" ......... :mrgreen:
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

Costin Tabra scrie:Hotararea a venit cumva de la sine, chiar daca doar cativa au participat la luarea deciziei. Unde ati fi vrut sa mergem? Sa vedem:

La Valea Zanelor, unde, asa cum scria Dragos Dobrovat, jumatate din teren este mlastinos? Unde curentul se trage de la cele 8 casute din camping? Unde pentru a ajunge, trebuie sa strabatem 20 km de drum nu prea bun?

Sau la Laguna Albastra, unde, vrei nu vrei, trebuie sa platesti accesul la piscina? Si daca nu folosesti piscina, proprietarul iti returneaza suma platita? Va intreb cati dintre cei care doresc sa participe la aceasta intalnire ar fi fost dispusi sa plateasca circa 70 RON pe noapte? Si atunci cati ar mai fi participat la aceasta intalnire?

De acord, Branul e cunoscut si rascunoscut, eu personal sunt satul de el, iar pretul putea fi mai bun, asa cum ati spus toti, dar din cele trei "rele", Branul e cel mai mic rau :) :) ; si sa ne gandim ca nu toata lumea a fost acolo, ca sunt oameni noi care vor veni si care vor descoperi frumusetea locului.

Mie mi se pare ca toate aceste discutii nu sunt constructive. Cred ca, mai degraba ar trebui sa ne gandim ca vom avea posibilitatea sa ne intalnim intr-un loc suficient de mare pentru a incapea toti, accesibil tuturor, cu conditii foarte bune. Si mai cred ca ar trebui sa participam la aceasta intalnire cu sufletul deschis, cu dorinta de a cunoaste oameni noi, de a face schimb de informatii din toate domeniile si de a lega prietenii.

De aceea, va adresez rugamintea de a lasa deoparte toate gandurile si framantarile si de a veni cu tot sufletul la aceasta intalnire anuala.
Costin , iti dau dreptate si rationamentul este corect ! Dar... trebuia sa stim si noi ca sa putem vota ! Trebuia sa fim informati inainte de a se lua decizia ! Probabil se alegea intre doua variante : Bran , pret mai accesibil ( 40 + TVA pentru cine are curajul sa ceara factura !) dar cu "uzura morala" de care zici tu Costine si Laguna , locatie noua , putin mai scumpa ( 55 Lei ) dar cu piscina si posibilitati mult mai bune de a face trasee inedite !
Oricare locatie iesea castigatoare , trebuia adoptata si de cei care ar fi votat contrariul ! Asta este parerea mea , locatia trebuia aleasa DEMOCRATIC !!! Daca ar fi iesit Bran la vot , toate aceste comentarii nu ar fi avut justificare !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Revenind oxigenat la cap de la cabana Cilanului de la Belis :D vreau sa scriu doar doua vorbe.
Una ar fi in legatura cu Putna. Fagaras.....Bran....Valea Zanelor....daca mai fac doi,trei pasi in sus....ajung la Putna. Cam la asta ma refeream. Referitor la bani si la oameni Costele....nu-ti mai raspund ca n-are rost.Ti-asi putea intoarce-o inlocuind "bani" cu "sefi"!!! :D Este greu sa recunosti cand gresesti! Om este ala care stie sa recunoasca treaba asta. In loc sa scrieti ca va pare rau ca nu ati supus la vot intalnirea....o dam,fiecare la randul lui,pe partea lui.
Uite ca scriu eu primul! Imi pare rau ca nu ati supus la vot intalnirea asta. Imi cer eu scuze pentru voi,celorlalti membrii sau nemembrii ai Asociatiei ClubRv,ca nu au fost si ei intrebati despre locatia acestei intalniri.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Sergiu,

Faptul ca te-ai oxigenat la cap este bun si sa te tina cat mai mult.
Daca ai rabdare sa pui cronologie în toate postarile vei vedea ca am solicitat sa se exprime colegii cu privire la locatie.
Ca nu au facut-o la timp asta este altceva.
Ideea de votare este buna doar atunci si când mai exista timp.
Ocazia de vot este la Adunarea generala pe care am convocat-o.
Se vor vota multe lucruri.
Eu chiar nu înteleg de ce, de la început, nu ai vrut la Bran.
Dan Iliescu a spus franc, ca este singura locatie care îndeplineste niste criterii.
Valea Zânelor, de care am mai discutat, daca o alegeam eram acuzat de interes pentru ca am mai propus-o odata.
Aici chiar nu vad acuzatiile.
Eu te rog, sa faci efortul de a ajunge la Adunarea Generala de la Bran, pentru a lamuri viitorul asociatiei.
Prin postarile care le faci arunci niste acuzatii nefondate.
Din tot AG-ul votat anul trecut am ramas aproape singur.Doar Catalin, atunci cand îl solicit, ma ajuta.
Costin Tabra, desi nu este în AG, ma ajuta în mod deosebit.
Asociatia a aparut ca urmare dorintei membrilor fondatori.
Dar este sprijinita de membrii asociati.
Consider ca problema Vampire este una artificiala, si îti ofer posibilitatea ca la anul viitor, sa te ocupi personal de alegerea si organizarea acestei întalniri.
Când spun Sergiu ,ma adresez tuturor celor care au gasit ocazia de a scrie pe forum, altfel decât constructiv.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Costel,la Vampire e urat. Punct. Nu mi-a placut,nu-mi place si nu-mi va place. In afara de pitch-urile de la intrare....e camp.La intalnirea trecuta Calin a primit curent dupa mari insistente,acolo unde s-a asezat el. Entuziasmul ala care il aveam noi cei vechi....il au acum cei noi si asta e perfect pentru ca exista continuitate. Problema este ca nu mai am chef doar de gratare,bere si discutii. Asta va fi la Vampire. Doream ceva nou. Nou inseamna Laguna Albastra,pentru mine. Probabil ne vom urca in masini si va vom face o vizita. Diferenta de bani dintre Vampire si Laguna Albastra e extrem de mica,daca privim utilitatile dintr-o parte si din cealalta. Apa in piscina aia e incalzita....deci..... In sfarsit! Nu mai este ca la inceput. Eram 20-30 si la intalniri veneam aproape toti. Prin masurile luate,cu intalniri nationale,cu cotizatii,premii si mai stiu eu ce incercati sa-i atrageti pe cei care ies in fiecare weekend cu rulotele. Cei care ies de doua ori pe an....nu sunt interesanti! E parerea mea si nu mi-o schimb. Pentru ei am tot respectul. Pentru cei care ies si posteaza iesirile lor. Pentru cei care stau pe clapele calculatorului si imi arata ce grozavi sunt......n-am nimic. Rulotist e ala pe care-l apuca dorul de rulota si....doarme-n ea de drag! :D
PS. N-aud scuzele inca! :D
Constantin Curelea
Membru CD
20

Atunci hai sa desfiintam asociatia.
De mers pe marginea drumului cu rulota, în loc de cort, ca de hotel suntem satui, poate oricine.
Gunoiul lasat de turisti îl aduna primaria, ursii îî orbim cu farurile 4x4.
Se cheama iesire la iarba verde.
Eu vad cu totul altfel asociatia noastra si scopul în care a fost creata.

P.S. Nu prea înteleg iconita pusa.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pai daca Asociatia a fost facuta doar ca sa iesim obligatoriu numai in camping...a fost infiintata prea devreme. N-avem campinguri care sa se ridice la nivelul care ar trebui sau sunt foarte putine. Avem destule exemple si aici la noi. La cele negative ma refer. Daca mergi pe chestia cu iesirile numai in campinguri ramaneti sub 10 membrii. Tot parerea mea este.Poate ma insel.
Si inca ceva! Daca ai participa la iesirile astea de weekend,off-camping ai vedea ca gunoaiele nu le aduna primariile ci noi,iarasi ai vedea ca atmosfera e extrem de placuta,fara zgomot mare,fara galagie multa,fara ursi orbiti de faruri. Adunam in mare parte si gunoaiele altora! Si la venire....si la plecare.
PS-ul cu iconita aia zambitoare era ptr scuzele ce trebuie sa le cereti voi cei care ati hotarat locatia asta singuri,celorlalti membrii ....macar asociati sau fondatori. Asta ptr ca parerea lor n-a contat. Chiar a trebuit sa traduc ce scriu? :D In continuare....nu vad scuze din partea nimanui!!!
Florin Drumea

Mesaj de Florin Drumea »

Dl. Curelea ati vazut ursi oribiti cu farurile sau tone de gunoaie pe unde am iesit noi?????
Ma dezamagiti.....noi am iesit, iesim si vom iesi off camp....atat cat se mai poate...
P.S. Curte am si acasa.....si in curte-mi tin rulota...asa ca....mergeti dumneavoastra in camping....eu unul nu merg.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Acum, disputa nu trebuie dusa între off si in.
Este vorba doar de asociatie în care sau în jurul careia cei mai multi ne-am cunoscut.
De o întalnire organizata de asociatie.
Si eu am participat la multe iesiri off dar de aceasta data nu este cazul de asa ceva.
Ursii de care spun i-am vazut la Valea Cerbului.
Oamenii-ursi i-am vazut peste tot în Romania.La munte, la mare.
Gunoaiele ramase în urma lor, peste tot.
Nu este vorba de oamenii de pe forum pe care îi cunosc.
Dar sunt lucruri reale în România . Cine merge off îsi asuma riscuri enorme.
Daca se merge în campinguri sau lânga pensiuni, exista oarece riscuri dar incomparabil mai mici cu mersul off camping.
Ati observat ca una din conditiile puse pentru aderarea noastra la FICC este si relatia asociatiei cu campingurile, cu promovarea acestui gen de turism, în locuri special amenajate.
În acest context nu pot vorbi de organizarea întâlnirii noastre pe câmp.
Pe grupuri sau individual se merge înca în România în sistemul off.
PS.
Florine, la ultima întâlnire pe care am avut-o, parerea ta era alta!
Chiar ai indicat ca distanta de Bucuresti pâna în camping sa nu fie mai mare de 200 Km.
Sau acum, în relatia cu Sergiu, pe tema off- in, ti-ai schimbat pozitia?
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

.......De 5 , ..7 ori am vrut sa scriu...in ultimele zile,.. , dar , ...ne confirmam doar prezenta la intilnirea ...."ASOCIATIEI CLUB RV"
* : Avem o Rugaminte mare pt toti membri de toate felurile....: Incercati sa nu va mai ciondaniti sub nici o forma, indiferent situatia.
Rulotismul, in conceptia celor " batrini ", inseamna doar , Excursii ( unde mergem ) si Imagini din Excursii - fara " alte comentarii " ...
Nu intereseaza pe nimeni, unde.. facem baie...sau ce costum avem, ....cu sau fara sandale in piscina, sau, daca slipul e prea mic ...
Sper ca acest comentariu de noapte, nu a deranjat pe nimeni. Ati inteles. Este ceea ce am simtit sa scriu dupa aproape 3 ani de "club" .
Propunere celor tineri: incercati, sa veniti prin preajma celor mai de virsta a 2 a, speram, ca veti avea ce invata , numai de rulotism si numai de excursii.....( pentru asta ne-am intrunit in Dec 2006 " o mina de oameni " ....ce fel de oameni ?.......veti vedea - concluziona - numai in timp )
Urare : Excursii frumoase tuturor, in special celor OFF Camping , cu care sintem total de acord, ( doar de asta ne-am luat rulote ) cu mici exceptii
Toate cele bune tuturor !
Fam. Rusu
PS * Speram, ca si la intilnirea trecuta, macar din respect pt intentie si sigla, sa ne re-gasim si sa ne simtim bine cu totii, macar, odata intr-un an...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Salut prezenta fam. Rusu Mihail la Bran.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Hai sa nu ne mai ciondanim cum bine zice Profesorul si sa contribuim cu totii la reusita acestei intalniri despre care ne vom aduce aminte cu placere peste un timp.
Tel:0744649371;0788649371
Scrie răspuns