Costin Tabra scrie:Hotararea a venit cumva de la sine, chiar daca doar cativa au participat la luarea deciziei. Unde ati fi vrut sa mergem? Sa vedem:
La Valea Zanelor, unde, asa cum scria Dragos Dobrovat, jumatate din teren este mlastinos? Unde curentul se trage de la cele 8 casute din camping? Unde pentru a ajunge, trebuie sa strabatem 20 km de drum nu prea bun?
Sau la Laguna Albastra, unde, vrei nu vrei, trebuie sa platesti accesul la piscina? Si daca nu folosesti piscina, proprietarul iti returneaza suma platita? Va intreb cati dintre cei care doresc sa participe la aceasta intalnire ar fi fost dispusi sa plateasca circa 70 RON pe noapte? Si atunci cati ar mai fi participat la aceasta intalnire?
De acord, Branul e cunoscut si rascunoscut, eu personal sunt satul de el, iar pretul putea fi mai bun, asa cum ati spus toti, dar din cele trei "rele", Branul e cel mai mic rau :) :) ; si sa ne gandim ca nu toata lumea a fost acolo, ca sunt oameni noi care vor veni si care vor descoperi frumusetea locului.
Mie mi se pare ca toate aceste discutii nu sunt constructive. Cred ca, mai degraba ar trebui sa ne gandim ca vom avea posibilitatea sa ne intalnim intr-un loc suficient de mare pentru a incapea toti, accesibil tuturor, cu conditii foarte bune. Si mai cred ca ar trebui sa participam la aceasta intalnire cu sufletul deschis, cu dorinta de a cunoaste oameni noi, de a face schimb de informatii din toate domeniile si de a lega prietenii.
De aceea, va adresez rugamintea de a lasa deoparte toate gandurile si framantarile si de a veni cu tot sufletul la aceasta intalnire anuala.
Costin , iti dau dreptate si rationamentul este corect ! Dar... trebuia sa stim si noi ca sa putem vota ! Trebuia sa fim informati inainte de a se lua decizia ! Probabil se alegea intre doua variante : Bran , pret mai accesibil ( 40
+ TVA pentru cine are curajul sa ceara factura !) dar cu "uzura morala" de care zici tu Costine si Laguna , locatie noua , putin mai scumpa ( 55 Lei ) dar cu piscina si posibilitati mult mai bune de a face trasee inedite !
Oricare locatie iesea castigatoare , trebuia adoptata si de cei care ar fi votat contrariul ! Asta este parerea mea , locatia trebuia aleasa DEMOCRATIC !!! Daca ar fi iesit Bran la vot , toate aceste comentarii nu ar fi avut justificare !