Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
(la intilnirea de la paris cu un generator au dat curent la 3000 si ceva de rulote,era interzis folosirea climei sau a resourilor.din afara nu se vedea nimic,era un container,doar o baziirua adinca.si se vedea ceva fum de la motorul diesel)
Daca pleaca cineva pe 15 din Bucuresti mi-ar facea placere sa mergem impreuna.Mai ales ca eu sint cam novice in privinta rulotei(doar o iesire la mare pt testare). Sper sa o inscriu in circulatie pina atunci (astept actele in 2 zile).Daca poate cineva sa-mi spuna pasii necesari inscrierii as fi foarte indatorat(dau o tzuica buna in Delta).
Daca e mai usor pe mess adresa mea este serbuspro@yahoo.com
Cu respect si multumiri
Eugen Popa
Salut. Am cateva idei care sant menite sa ne inveseleasca atmosera si sa ajute din punct de vedere organizatoric la iesirea in delta nu am pretentia ca sunt bune asta urmeaza sa hotarati voi.Iata care sunt:
1) La intalnirea de la Gura Raului sa simtit nevoia unei portavoci (d-nul Curelea ne poate spune cel mai bine)rog daca are cineva sa o aduca,sau daca aveti vre-o cunostinta care are sa o imprumutati ,sau ma ofer eu sa o cumpar saptamana viitoare cand ma voi duce in complexul comercial Europa sau Dragonul Rosu daca gasesc.
2) Tot la Gura Raului am constatat ca treceam unii pe langa altii ca pe faleza din Constanta pentru ca nu ne cunosteam,mai aflam si eu vezi ca ala e ala parca zic eu ca nu e bine.Propun sa ne confectionam sau sa cumparam fiecare cate un ecuson pe care sa-l si purtam,pentru a ne putea cunoaste mai bine(despre tricouri imprimate cu numele sau nick-name-ul fiecaruia numai vorbesc).La fel si pentru rulote ar fi bine si util sa lipim provizoriu pe durata sederii o coala de format A4 sau mai bine A3(si n-am probleme cu dioptriile :lol: ),pentru a ne recunoaste mai usor.
3) Daca tot facem un concurs de pescuit propun sa acordam cateva premii si cateva mentiuni.Stiu o firma care are ca profil de activitate confectionarea de medalii,placute si trofee,cupe si tot felul de astfel de minuni,am fost la firma respectiva acum un an si am vazut si cateva statuete reprezentand un pescar, pe un mic soclu insotit de un pestisor si un minciog iar pe soclu era o placuta pe care se putea inscriptiona orice ,de ex. Clubrv acorda premiul 1 la concursul de pescuit Murighiol 15 - 17 Octombrie 2008 erau de diferite marimi si aveau preturi cuprinse intre 60,70 si 90 de lei parca.Acestea se vor acorda intr-un cadru festiv ramanand o amintire placuta si pentru castigatori si pentru participanti.Ce ziceti ?
Stati asa ca mai am. Putem contacta printr-un e-mail cateva firme de profil Gipo Pescar sau Arrow International in vederea unei sponsorizari cu echipamente specifice (undite,plute ,mulinete,etc) :roll:
4)Daca tot vom fi un nr.mare de rulotisti din club,si ne apropiem de sfarsitul anului propun sa acordam si altfel de premii Ex.
La tehnic pentru pentru ajutorul dat colegilor de pe forum pe cine propuneti voi. :lol:
La fel pentru calatorii in strainatate tot pe cei 2-3 pe care ii propuneti voi :lol: si asa mai departe.Astept parerile si propunerile voastre
De acord cu punctele 2 si 3!
La punctul 1.....nu ne trebuie ptr ca-l avem pe Relu dar.....nu-l exploatam! :D :D :D Relu sa iei trompeta ca iau eu toba! :lol: :lol: :lol:
La punctul 4.....cred ca e mai potrivita propunerea ptr intalnirea anuala de 1 Decembrie de care.....cred ca n-ati uitat!
Sigur aceste aspecte de la punctele 2 si 3 vor fi rezolvate. Urma sa le anunt odata cu programul întâlnirii.
Dar sa discutam si acum despre acestea.
Trebuie neaparat sa avem ecusoane personale si afise pe rulote.
Cred ca cel mai bine este sa ni le confectionam fiecare. Fiecare avem ecusoane de la diverse întruniri pe la care am participat sa ne punem o carte de vizita scrisa mai "citet". Iar un A4 sa ni-l afisam pe geamul fata al rulotei.
În privinta premiilor pentru concursul de pescuit îl avem în vedere. De fapt premierea s-a facut si anul trecut.
Cred ca un 5-6 RON/echipaj (indiferent daca echipajul participa sau nu la concurs) este suficient pentru fondul de premiere simbolic (trofeu, statueta, scule pescaresti, obiecte pescaresti utile, etc.) de care ne vom ocupa noi tulcenii.
Daca am putea obtine ceva sponsorizari pot fi suplimentare fondului de premiere.
Despre pct. 1, cred ca este utila o portavoce pentru întâlniri si ar trebui achizitionata pentru club (tot gornistului Relu i-o dam, da-i dam bateria numai când trebuie! :lol: :D :roll: ).
ÃŽn ceea ce priveste titlurile si distinctiile anuale, consider ca trebuie instituite, dar cred ca e devreme pentru decernare, mai este timp pentru ...alergat. :lol: :D
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Pe una dintre rulotele "din centru" ,pe un afis A0 sa fie trecut programul zilnic! Cu ce activitati cuprinde ziua respectiva. Un exemplu ar fi:-vineri ora 6.30 Relu da desteptarea cu goarna,ora 7 se bea prima cafea facuta de Dan Iliescu,ora 9 .....beau prima bere,ora 12 Sensei Gica si sabiile lui,.....ora 18 primele povesti pescaresti ale lui Cristi bucatarul,ora 19.....concertul de seara la acordeon al Marelui Maestru Dan Mironov,urmat de hitul "Lola" al lui Costel Curelea,etc,etc :lol: :lol: :lol:
si eu asi avea propuneri.sa fie un program ca la bloc. ora de liniste. nu toti ne simtim bine in acelasi conditii. unii se simt bine dupa ce beau,eu atunci a ma simt rau. nu e deranjator daca cineva bea,e deranjator,cind incepe "sa se simta bine" incepe sa urle,sa stige... sa fie o limita ,pina la ora 12 ,dupa care sa se poata simtii bine si cei care ar dormi. poate ca unii asa cred,ca mergem la o intilnire ca sa ne distram.dar aceasta distractie ar fi bine daca nu ar deranja pe celalalt. sa va amintesc un lucru,cam nestiut sau neglijat,libertatea ta tine pina acolo,unde incepe libertatea mea. da stiu,raspunsu,atuncia sa stau acasa...dar totusi.
Deoarece se vor face centralizat totusi ecusoane si afise A4 pentru rulote la aceasta întâlnire, am rugamintea ca fiecare participant din cei înscrisi, precum si cei care se vor înscrie, sa-mi comunice pe PM "prenume sotie si sot nume" (Ex. Marioara si Eugen Petrescu)
Se vor face ecusoane individuale (ex.: Marioara Petrescu; Eugen Petrescu), iar pentru rulota "Fam. Marioara Si Eugen Petrescu - Isaccea".
Rog sa fie trimise datele pâna cel mai târziu pe 10 octombrie a.c.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Eugen, se vede ca esti un om deosebit si vrei sa fie bine pentru toti, de aceea cred ca trebuie sa centralizezi doleantele de pe forum dar si telefoanele primite si sa impui conditii! Daca s-a nimerit sa organizezi ce-a mai mare adunare, este meritul tau, dar nu ezita sa te consulti cu oameni care au mai facut treaba asta, si oricum este clar ca trebuie sa decizi in consecinta si sa transmiti conditiile. Spre exemplu: Participantii vor fi campati in ordinea sosirii, vor fi racordati la energie electrica, apa va fi alimentata din..., veti avea, sau nu, posibilitatea sa...., programul va fi ad-hoc sau stabilit urmare a discutiilor pe forum si va include azi..., maine.., la revedere... Este o treba grea pentru care te admir dar daca ai date care crezi ca sunt importante si nu ai timp sa le rezolvi , cred ca trebuie sa apelezi la colegi. Asa ar fi de bun simt pentru cei care vor un WE deosebit, sa participe activ la organizare daca le-o ceri! Succes ! :D :D :D