Propunere litoral 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Poate exagerez, poate nu, dar eu sunt riguros si asa as proceda pentru a preintampina anumite neplaceri. Si in fond nici nu este greu ceea ce am propus sa se faca. "Tam- tam-ul oricum va fi si agentiile vor gasi vinovati. Dar este altceva, cred ca sunt eu mai patimas decat ar trebui si probabil mai bine intentionat decat ar trebui. Important este ca oamenii care au fost s-au simtit bine, eu am sustinut ideea de a se organiza campare in zona si cred ca am si promovat zona pe forum cunoscand-o. Daca-am facut bine sau nu vom vedea!
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

chiar nu s-a lamurit toata lumea ca parpaneata scoate castanele din foc cu mana altuia??! cand avertizam ca se pot ivi probleme , mai ales in cazul in care este implicata o asociatie, individul, cu o aroganta iresponsabila, a distras atentia; interesul lui este sa atraga cat mai multi adepti, care sa plateasca oalele sparte; el, ca orice "zgarie-branza" care a vazut o bruma de bani in ultimii ani, cauta concedii cat mai aproape de gratis, nespecificand despre conditii si riscuri pe masura! intrebati-l cam cate sute de intepaturi de insecte a suportat, mai nou, nu tantari, care ma ingrozesc pe mine, ci tauni, mai ingrozitori, care anul asta sunt hoarde tot timpul zilei, nu apa potabila, aprovizionare greoaie, aglomeratie ca la mamaia de vineri pana luni, si atunci, ma tot intreb, de ce tot face el reclama la vadu/corbu ???
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:lol: :lol: :lol: Intaratatule!!! Cine ti-a suflat in gura? :lol: :lol: :lol:
No comment!!! :lol:
dragos

Mesaj de dragos »

opinia mea: CLUB RV ROMANIA = o mica "adunatura" cu "liderii" lor!
"Aroganta" din partea unora e putin spus...
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

@dragos - BAN 1 LUNA pentru jigniri aduse Clubului
@dan mircea - AVERTISMENT pentru jignirea unui coleg. Urmeaza BAN la urmatoarea jignire.
dan mircea
Membru forum
16

Mesaj de dan mircea »

Catalin Mihailescu scrie:@dragos - BAN 1 LUNA pentru jigniri aduse Clubului
@dan mircea - AVERTISMENT pentru jignirea unui coleg. Urmeaza BAN la urmatoarea jignire.
1.vai ce suparat sunt
2. sunt de acord cu dragos, dar recunosc printre membrii clubului si cateva persoane ok
3.mai cataline, te-ai facut de ras de data asta, cel care a jignit primul e parpangel ala, cand a afirmat fara nicio baza ca "...bati campii", fara sa poata contraargumenta-tipic pentru el, un individ macinat de frustrari, dornic de a fi leader dar lipsit de logica, infatuat
4. ar fi trebuit sa raspund de mult cu aceeasi mojicie ca si el (si inca vreo 2 la fel de mitocani, cum e cristibucatarul de pilda), dar din respect pentru marea majoritate a celor de pe aici, nu am facut-o
5. da-mi interzis pe site-ul asta, ca sa nu mai adaug si altele
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

dan mircea scrie:
Catalin Mihailescu scrie:@dragos - BAN 1 LUNA pentru jigniri aduse Clubului
1.vai ce suparat sunt
2. sunt de acord cu dragos, dar recunosc printre membrii clubului si cateva persoane ok
3.mai cataline, te-ai facut de ras de data asta, cel care a jignit primul e parpangel ala, cand a afirmat fara nicio baza ca "...bati campii", fara sa poata contraargumenta-tipic pentru el, un individ macinat de frustrari, dornic de a fi leader dar lipsit de logica, infatuat
4. ar fi trebuit sa raspund de mult cu aceeasi mojicie ca si el (si inca vreo 2 la fel de mitocani, cum e cristibucatarul de pilda), dar din respect pentru marea majoritate a celor de pe aici, nu am facut-o
5. da-mi interzis pe site-ul asta, ca sa nu mai adaug si altele
Intamplarea face ca si eu am fost la Vadu, am avut aprobare de la ABRDD pentru perioada 15 iulie - 15 august.
Din punctul nostru de vedere totul a fost OK. Gunoaiele au fost aruncate de fiecare in locuri amenajate (nu in incinta rezaevatiei). Eu personal am lasat gunoiul la statia ROMPETROL din Navodari.
Singurul gunoi lasat de mine este telefonul fetei mele pierdut undeva pe plaja :lol: .
Tantarii sunt o problema doar seara si atunci 1-2 ore si asta in functie de directia vantului.
De furat nu cred ca a fost furat ceva. Eu aveam toate lasate afara si nu mi-a lipsit nimic.
Aprovizionarea cu apa este o problema, dar cu 5RON dati acolo unde trebuie ai apa pentru toata tabara.
Nu inteleg care este rostul mesajului de mai devreme, deoarece toti cei care au fost acolo au spus ca nu au fost probleme, ca a existat aprobare de la ABRDD, ca zona cu gunoaie este in alta parte.
Poate ai dreptate cu infractorii din zona, cu incendierile de masini, dar noi nu am avut probleme.
Referitor la BAN mai asteptam :D . Daca mai sunt unele discutii contradictorii cu colegii de pe forum va rog sa folositi PM-ul.
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Nu pot sa tac. In primul rand ce lagatura au ultimile mesaje cu topicul asta.Pentru isteti destepti si alti nemultumiti le sugerez sa-si deschida un topic intitulat STADION , LA COLTUL STRAZII sau CINE A INTRAT ULTIMUL SI NU A PUS PIATRA LA PESTERA.
Aloooo nemultumitilor care dintre voi i-au cunoscut pe Cristi Bucatarul sau pe Sergiu Parpaneata,la cate intilniri ale clubului ati participat.pe cati dintre membrii clubului i-ati ajutat macar cu o informatie.ce experienta rulotistica aveti,de cate ori ati depasit granita judetului in care va aflati, cine si ce va dreptul sa jigniti oameni pe care nu i-ati cunoscut,dupa ce v-ati inscris pe acest forum de o luna doua trageti voi concluzii .
Urmarindu-va mesajele constat ca unul are o problema vesnica cu reclamatiile nemultumirile si vanzarile iar altul parca maine ar primi titlul de propietate pentru Corbu si Vadu si este disperat chiar, ca am putea sa ajungem pe acolo.Daca nu va convine va dau eu o sugestie: Dute, dute, dute, Dica duteeeeeee.
Ultima oară modificat 19 Aug 2008, 17:01 de către Cristi Dronca, modificat de 2 ori în total.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Va rog sa respectati regulamentul forumului.
Atacurile la persoana nu sunt permise.
Va multumesc d-le Dronca pentru atitudinea luata.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Sant intru-totul de acord cu ceea ce a scris Cristi Dronca....intai scoti rulota din parcare , participi la cateva intruniri , cunosti omul ....si pe urma iti permiti sa afirmi ceea ce afirmi si nu aici.
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Cristi Dronca

OFF-TOPIC CU PREMEDITARE.DAR NUMAI 50%

Mesaj de Cristi Dronca »

Din surse neoficiale(zvonuri, birfe )am auzit ca d-ra Iulia a plecat din campingul din 2 Mai si camparea ar fi FREE dar cui mai foloseste ?
EE....cam asta a fost si cu topicul asta cred ca sa cam dus.Ar trebui sa urmeze ceva de genul:Propuneri pescuit 2008 si ......Propuneri Revelion 2009, in rulota .Asta asa ca sa va mai descretesc fruntile ca vad ca forumul asta a cam amortit de tot.Unde e activitatea de alta data ?
Deci cine sparge gheata cu deschiderea celor doua topic-uri ?
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:D Vine....Delta din Octombrie! Se pregateste si....v-a fi anuntata! Inca nu s-a intrat in amorteala! :lol:
Încuiat