dan mircea scrie:Catalin Mihailescu scrie:@dragos - BAN 1 LUNA pentru jigniri aduse Clubului
@dan mircea - AVERTISMENT pentru jignirea unui coleg. Urmeaza BAN la urmatoarea jignire.
1.vai ce suparat sunt
2. sunt de acord cu dragos, dar recunosc printre membrii clubului si cateva persoane ok
3.mai cataline, te-ai facut de ras de data asta, cel care a jignit primul e parpangel ala, cand a afirmat fara nicio baza ca "...bati campii", fara sa poata contraargumenta-tipic pentru el, un individ macinat de frustrari, dornic de a fi leader dar lipsit de logica, infatuat
4. ar fi trebuit sa raspund de mult cu aceeasi mojicie ca si el (si inca vreo 2 la fel de mitocani, cum e cristibucatarul de pilda), dar din respect pentru marea majoritate a celor de pe aici, nu am facut-o
5. da-mi interzis pe site-ul asta, ca sa nu mai adaug si altele
Intamplarea face ca si eu am fost la Vadu, am avut aprobare de la ABRDD pentru perioada 15 iulie - 15 august.
Din punctul nostru de vedere totul a fost OK. Gunoaiele au fost aruncate de fiecare in locuri amenajate (nu in incinta rezaevatiei). Eu personal am lasat gunoiul la statia ROMPETROL din Navodari.
Singurul gunoi lasat de mine este telefonul fetei mele pierdut undeva pe plaja :lol: .
Tantarii sunt o problema doar seara si atunci 1-2 ore si asta in functie de directia vantului.
De furat nu cred ca a fost furat ceva. Eu aveam toate lasate afara si nu mi-a lipsit nimic.
Aprovizionarea cu apa este o problema, dar cu 5RON dati acolo unde trebuie ai apa pentru toata tabara.
Nu inteleg care este rostul mesajului de mai devreme, deoarece toti cei care au fost acolo au spus ca nu au fost probleme, ca a existat aprobare de la ABRDD, ca zona cu gunoaie este in alta parte.
Poate ai dreptate cu infractorii din zona, cu incendierile de masini, dar noi nu am avut probleme.
Referitor la BAN mai asteptam :D . Daca mai sunt unele discutii contradictorii cu colegii de pe forum va rog sa folositi PM-ul.