Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
chiar acum s-a dus o faza. jumatate suntem pe surse alternative de iluminat. speram intr-o rezolvare rapida.. nu mai scrie nimeni, toata lumea e super ocupata....-))). aici atmosfera e calda....
Salut. Va rog sa va uitati la postul meu de mai sus, nu pot sa vin imi pare rau tralala tralala etc (cind am scris eram negru de suparare ca nu puteam participa). Oameni buni am lasat treburile mele care erau foarte importante pt.mine,am plecat la ora0,45 din bucuresti fara asigurare (intra in vigoare de Duminica) am condus toata noaptea si la ora 4.50 puteam sa spun si eu prezent.Fratilor rulotismul asta e boala curata, virus in toata regula, si mai este si contagios pt. ca stiti cine a insistat sa venim ?nevastamea.Rulotismul e drog mai oameni buni.
A fost minunat am cunoscut oameni deosebiti ,am mai invatat cite ceva, am petrecut bine.
Multumesc organizatorilor si tuturor celor care sau implicat in organizarea evenimentului
A fost o intalnire reusita, pentru care multumesc tuturor celor care s-au implicat si au facut tot posibilul ca toti sa ne cunoastem si sa ne simtim bine.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
Costi & Lili, va multumim din suflet. Pentru noi a fost perfect. Singurul lucru pe care-l regretam este ca a fost prea putin timp pentru vizitarea imprejurimilor, placerea a fost prea mare sa stam la un loc cu atatia rulotisti, si cand sa ne cunoastem mai bine, a trebuit sa plecam. Dar sezonul concediilor abia incepe, asa ca vom fi atenti la noile locatii si vom incerca sa nu lipsim :lol:
Acum, dupa câteva zile în care s-au sedimentat amintirile, simtim din plin nostalgia întâlnirii.
A fost prima mare întâlnire a rulotistilor organizata de club, care si-a atins scopurile propuse:
- avem noi membri asociati înscrisi;
- ne-am cunoscut între noi, cei care ne cunosteam doar de pe forum;
- ne-am facut cunoscuti atât pentru firme cu care vom colabora (sponsori existenti sau potentiali), cât si pentru cei ce agreeaza rulotismul.
Organizarea evenimentului, mai ales ca a fost prima de aceasta anvergura, a necesitat rezolvarea multor probleme, începând de la alegerea locatiei, negocierea utilitatilor si tarifului, conditii de cazare pentru cei fara rulote, depistarea si convingerea sponsorilor, pregatirea materialelor propagandistice, pregatirea si instalarea racordului electric, îndrumarea echipajelor catre locatie, tinerea evidentei si colectarea tarifelor, achitarea costurilor catre gazde, etc., etc.
Cine n-a organizat o întâlnire cel putin zonala, nu-si da seama de eforturile depuse de cei implicati direct în fiecare din aceste actiuni.
Sigur, cu aceasta ocazie au aparut o serie de disfunctionalitati, unele dintre ele previzibile, altele nu.
Rezolvarea acestora pentru viitoarele întâlniri înseamna sarcini în plus pentru organizatori.
Daca nu ne vom implica mai multi în organizarea viitoarelor întâlniri, se vor gasi din ce în ce mai putini dispusi sa faca aceaste munci benevol.
Cum numarul participantilor este în crestere, orice întâlnire de asemenea anvergura seamana din ce în ce mai mult cu organizarea unei nunti.
Ce am retinut din aceasta întâlnire:
1. trebuie sa avem pregatite role de cablu (ale clubului) cca. 10 buc x 50 m cu sectiune marita pentru "magistralele" la care ne vom conecta pentru echilibrarea consumurilor (avem de acum în dotare un racord electric pe doua faze cu contactor reglabil pâna la 40 A si 25 m cablu cupru 3 x 4 mm, pe care le-am aprovizionat eu si le donez clubului, care va declansa în caz de supraconsum fara a afecta sursa gazdelor);
2. sa gasim solutii de disipare a sarcinilor, astfel încât sa fie rezonabile ca eforturi si timpi de realizare (de ex. este incorect si aproape imposibil ca doua, trei persoane sa faca un gratar pentru întreaga tabara);
3. se impune sa respectam unele norme de securitate (au fost cazuri de electrocutari, din fericire fara urmari). Rolele de cablu trebuiesc desfasurate total pentru a nu suprasolicita racordul, iar prizele rolelor adapostite sub rulote. Problemele care apar trebuiesc rezolvate în comun, nu avem electrician de serviciu sau administrator.
Fiecare dintre cei implicati în organizare vor la rândul lor, sa fie "în vacanta" pe timpul întâlnirii si nu "de serviciu".
Concluzia finala este ca a fost O ÎNTÂLNIRE DEOSEBITA, REUSITA, mai ales prin faptul ca s-a trecut peste orgolii si fiecare am contribuit la reusita ei.
Am avut echipaje tulcene care n-au participat pâna acum, neavând încredere în reusita unei întâlniri de anvergura. Au ramas entuziasmati si sper sa-i avem membri activi ai clubului.
Multumesc în mod deosebit lui LILI & COSTI BV pentru implicarea totala, pentru o munca pe care nu stiu daca ar mai face-o a doua oara!
Multumesc în mod deosebit lui CATALIN MIHAILESCU pentru staruinta cu care a muncit pentru contactarea si convingerea sponsorilor, iar DIANEI pentru întelegerea fata de Catalin.
Multumesc tuturor celor care au contribuit cu mai mult sau mai putin si tuturor participantilor fara de care n-am fi o mare familie.
Trebuie sa ne demonstram ca n-a fost o întâmplare.
Sa ne revedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Deja concluziile intalnirii noastre de la Gura Râului s-au tras, amintirile se aduna in locasul lor.
Ma bucur ca, in majoritatea lor, participantii s-au simtit bine si ca doresc sa se reintalneasca.
Le multumesc organizatorilor si ii asigur pe viitor de o mai mare implicare a subsemnatului.
Intalnirea viitoare va fi organizata in anul 2009 .
Pâna atunci avem la dispozitie alte si alte posibilitati de intalnire dar intr-un cadru mai restrans.
Pe forum se vor anunta aceste locatii cu inscrierea si participarea doritorilor.
Voi publica pe forumul membrilor fondatori si cotizanti, cat de curand, situatia actualizata a cotizatiei.
De asemenea voi prezenta statistica pe judete si marci de rulote a membrilor nostri.
Daca vor fi observatii la cele prezentate (cotizatii, nume, localitati, marci etc.) va rog sa le faceti .
Multumesc
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
"În localitatea Zarnesti, la poalele masivului Piatra Craiului, o ploie torentiala de aproape o ora a format sâmbata seara o viitura care a blocat o strada, a inundat mai multe gospodarii si a avariat mai multe autoturisme. "
Ufff, se pare ca am fost norocosi. Oricum anul acesta pare a fi foarte capricios, asa ca mare atentie la campare.