bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Itzic si Shtrul la judecata la rabin:
-Itzic povesteste:rabine a fost asa si asa si vezi ca eu am dreptate ...
-Rabinul:Corect,Itzic,dreptatea este de partea ta!
Sare Shtrul:
-Rabine,dar eu nici nu am vorbit nimic,caci de fapt a fost astfel ...
-Rabinul:Corect,Shtrul,ai dreptate!
Un neutru din sala:
-Rabine!Dar nu pot avea amandoi dreptate!
Rabinul:Si tu ai dreptate!
(sper ca nu am suparat pe nimeni!)
Dupa imagini pare relativ usor. Eu am incercat, la noi in Bacau, acolo unde tin barca, a venit cineva cu asa ceva. Greu tare. In schimb totul merge foarte bine dupa ce alugi piticul acela mic care tot iti spune la ureche "CAZI, CAZI CAZI, CAZI". E chiar distractiv, dar si foarte obositor.
Iar ca sa vezi cat suntem de bine dotati la Bacau, de 1 mai ne-am adunat 6 rulote si un.... avion..
Pilotul, fiind prieten cu unul din colegii rulotisti, si anume "Costica rulotistul", ne-a vizitiat in una din zilele din minivacanta de 1 mai. Pe el si asa nu il opreste nimeni sa ii puna fiola.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613