Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ce ati vazut la televizor a fost o nimica toata fata de ceea ce s-a intamplat acolo !
Vreau sa multumesc tuturor pentru participarea la intalnire !.Unii au facut chiar sacrificii pentru a fi impreuna cu noi.
Dar,(parerea mea) ingredientul secret al acestei REUSITE a fost BORSUL DE PESTE si SARAMURA pregatite de Eugen Petrescu si echipa lui de truditori, carora vreau sa le multumesc pe aceasta cale in numele nostru al tuturor
EUGENE SI MARIORA VA MULTUMIM PENTRU CA EXISTATI IN COMUNITATEA NOASTRA A RULOTISTILOR !
Fişiere ataşate
PICT0849 [640x480].JPG (70.86 KiB) Vizualizat de 3841 ori
PICT0853 [640x480].JPG (56.47 KiB) Vizualizat de 3844 ori
PICT0852 [640x480].JPG (64.09 KiB) Vizualizat de 3843 ori
Ultima oară modificat 10 Sep 2007, 12:21 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
Membrii RV-ului American folosesc termenul FRAMILY care imbina cuvintele PRIETENI si FAMILIE.
Daca si voi ati simtit lucrul asta, sa stiti ca vom avea o viata lunga si frumoasa impreuna in jurul "casutelor noastre pe roti ".
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, si abia astept sa ne revedem !
Samson
Ultima oară modificat 10 Sep 2007, 13:03 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
Eu, unul, am simtit. Abia astept sa ne revedem....ORIUNDE. Saptamina viitoare sun blocat in Bucuresti, dar dupa aceea...............................................
SCUZE !?!?!? De ce tata, ca a fost frumos !
La mine in cartier se practica nuntile la cort, care cu manele, care cu muzica buna,... pentru toate gusturile !
La tine a fost OK !
Hai mai Caline mai, ca doar am fost in familia noastra de rulotisti mai, cum sa-ti ceri scuze? De ce? Pentru faptul ca s-a incins o adevarata atmosferea prieteneasca? :lol: :lol: :lol: Ce bine a fost, noi inca visam cu ochii deschisi, ca niste copii, impreuna cu Ildiko 8)
@ LILIANA Iata ca intalnirea clubului de la BRAN are urmari placute pentru familia noastra a rulotistilor.
Speram ca in continuare sa va simtiti bine in familia mare a rulotistilor !
Va uram BUN VENIT !
Samson si Fetita
( LILIANA si sotul au participat la intalnirea de la BRAN ca ”observatori”, la acea data nefiind membri ai FORUM CLUB-RV)