Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu cunosc acest detaliu, dar stiu ca este o biserica in PUFESTI. Posibil sa fie una si in Domnesti, sat al Comunei Pufesti, care ar fi mai apropiat de locatie.
Mulțumim pentru instrucțiuni. Am înțeles ca va exista si o zona mai liniștita, in spatele restaurantului sau ceva de genu? Noi suntem cu copil si nici nu petrecem târziu in noapte si am prefera un loc cu liniște mai multă.
Nu vreau sa dezinformez, dar din cate am inteles, in acea zona mai liniștită nu ar exista prize trase. Din acest motiv, va recomand ca, cei care preferati această zona, sa va dotati cu cabluri electrice foarte lungi.
As dori sa va informez ca eu voi veni la locatie de Joi dar as vrea sa va exprimati aici cine vine Joi si pe la ce ora vine primul echipaj ca sa pot ajunge in intampinare