Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

In ce regiune ar fi bine sa organizam intalnirea "PASTE 2014 " ?

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Mar 2014, 14:17

Bucovina
8
13%
Moldova
22
34%
Crisana
0
Niciun vot
Banat
5
8%
Muntenia
9
14%
Dobrogea
3
5%
Maramures
4
6%
Oltenia
3
5%
Transilvania
10
16%

Voturi totale: 64

Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re: Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Mesaj de Ionut Irimia »

Veniti normal Bucuresti-Suceava pe drumul e 85,apoi la intrare in suceava tineti indicatorul de Siret,iar cum treceti pasarela la iesire din Suceava spre Siret faceti imediat dreapta va da indicator de Mitocul Dragomirnei,mai aveti 5 km. De acolo puteti vizita Manastirea Putna,Sucevita,treceti Pasul palma si veniti C Lung ,puteti vizita Herghelia Lucina daca vreti sa calariti intr-un cadru de basm, Vf Rarau cu masina fara probleme inainte de c.Lung Moldovenesc,,drum modernizat va abateti doar 15 km,apoi mergeti la Manastirea Voronet,Manastirea Humor,Complexul Arinis langa Voronet , dupa care reveniti in camping.. http://www.crestinortodox.ro/manastiri/Suceava/. Puteti sa sunati inainte La Camping sa anuntati ca ajungeti,i-ar daca aveti dificultati prin zona puteti sa ma sunati oricand la numarul de telefon din profil pt informatii si de ce nu o vizita in Camping
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Dupa cum stiti intalnirea de la Secu este off camping deci nu costa nimic. In cazul in care Dl.primar din Vanatori ne trimite un container pentru gunoi, atunci vom face o cheta pentru a plati aceasta operatiune. In rest nu se percepe nici o taxa. Dl. Vochita ar dori sa vina de miercuri iar de joi vom sosi si noi si se pare ca si Dl. Doru Bodeanu. Daca mai sunt colegi care doresc sa vina de joi este perfect.
Aveti grija, la intrarea in Suceava, imediat dupa Metro, virati in stanga, pe varianta cu indicator Siret "drum de camioane" iar la iesire, imediat dupa pod faceti dreapta spre Dragomirna cum va explica si Dl. Irimia. Important este sa nu pierdeti intrarea pe varianta ca sa nu traversati Suceava (treceri pietoni, stopuri etc.).
Pentru orice intrebari suplimenrtare rog colegii sa-mi telefoneze la numarul din semnatura.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

va multumesc pt sfaturi si ajutor. am sa va sun cand sunt in zona. Legat de starea vremii ce imi spuneti. Vad ca arata la TV ca pe valea prahovei s-a pus zapada si ninge de 4 ore neintrerupt...in aceste conditii nu cred ca e cazul sa mai iau si bicicletele????
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Din prognoza meteo, pentru zona Tg. Neamt, am retinut urmatoarele :
- miercuri, 16.04. - 16 grade C;
- joi, 17.04. - 14 grade C;
- vineri, 18.04. - 14 grade C;
- sambata, 19.04. - 19 grade C si
- duminica, 20.04. - 20 gradev C.
Deci in zona Neamt vremea este destul de frumoasa pentru aceasta perioada. S-au anuntat innorari vineri 18.04. si luni 21.04.
Puteti lua bicletele pentru ca aveti loc berechet de plimbare.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

Din pacate prietenii mei de la punctul 7 si 8 nu vor mai veni, unul si-a vandut masina altul rulota
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Asa cum am spus, pot sa vin cu doua generatoare, unul mic pentru mine, si unul de 2,5kw. Vreau sa stiu daca e cineva interesat (are nevoie) sa-l aduc. Folosinta lui este absolut gratuita, mai putin benzina, cata puneti atat functioneaza. Va rog sa ma anuntati din timp ca sa nu-l aduc daca nu este nevoie. Am sa stau la Secu din 16 pana in 21. Multumesc.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Astazi a sosit coletul de la Sibiu , mai exact de la colegu' Cosmin Prund , care s-a ocupat de grafica si print / achizitii .
Materialele au fost finantate din bugetul asociatiei .
Pt. intalnirea de la Moldova am sa trimit din partea As. ClubRV-RO ( in caz ca nu ajung ), colantele si cate o harta pt. fiecare rulotist prezent la aceasta intalnire .
Acestea vor fi distribuite de membrii CD implicati in organizare , Popa Violeta si respectiv Grosu Viorel .
Va primi toata lumea .

P.S. Sunt si ceva diplome in caz ca se premiaza bucataru' ce se va ocupa de un miel ceva .... sau copii care picteaza oua .. ori alte concursuri ce se fac de obicei la intalnirile noastre :)
Fişiere ataşate
20140411_112324.jpg
20140411_112349.jpg
20140411_112902.jpg
20140411_112914.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

O treaba frumoasa, BRAVO. Cu meteo nu stiu cum o scoatem la capat dar poate suntem norocosi, anul trecut au fost doua trei ploi au avut si ele rostul lor insa nu au deranjat pe nimeni.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
marius borcea
Membru forum
15
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

Pe copiii mai mici sigur o sa ii deranjeze frigul si ploaia ca nu se mai pot desfasura in largul lor dar eu contribui cu un incalzitor de gradina pe gaz,poate are cineva cunostinte de un cort de armata ,crucea rosie,pt orice eventualitate .
Vw Sharan + rulota Kip
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Buna ziua,deoarece rulota se afla la Darmanesti la Nicu,distanta ne fiind prea mare pina la Secu,cred ca voi fi prezent alaturi de colegi .Pot ajuta cu un pavilion de gradina si un generator.As dori sa stiu daca cineva din Bucuresti poate sa ma serveasca cu aducerea unui colet mic,mic,mic ,de la Ciprian .Multumiri .Ma poate suna la nr. de telefon si discutam . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

In principiu si eu as vrea sa vin, insa daca ploua asa cum se anunta tot week-end-ul de Paste nu vin...
http://www.accuweather.com/ro/ro/piatra ... 4800?day=6
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
marius borcea
Membru forum
15
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

In biserica nu va ploua sigur,pt ca de aceea venim sa fim mai aproape de "domnul"si de club asa ca vom veni oricum e fabuloasa invierea la manastire sa va inbracati gros va fi cool :D
Vw Sharan + rulota Kip
Scrie răspuns