Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Intradevar, daca vremea ne permite , am fi trei echipaje. Si in problema cortului al meu e destul de mare sa ne putem adaposti. Atat ca pe iarba uda nu o sa putem lasa copiii sa alerge si ar fi pacat sa ii tinem inchisi in rulote de ziua lor! Impreuna cu Dl. Iulian Politic vrem sa le organizam o mica petrecere de 1 iunie. O sa ii sarbatorim cu bere si mititei la gratar urmati de un tortulet si niste inghetata. Toate acestea daca ne permite vremea.
citez:
Vremea in weekend in Bucureşti: Sambata vremea va fi insorita. Temperatura maxima va fi de 23°C (resimtita 20°C). Vantul va bate usor din directia V. Duminica vremea va fi ploioasa. Temperatura maxima va fi de 22°C (resimtita 22°C). Vantul va bate foarte usor din directia SE.
Va anunt cu regret ca nu mai avem motocoasa..... Filip Traian avand nevoie permanent de ea de acum incolo ... la o alta locatie , oricum multumim , a fost de mare folos .
NU cred ca are rost sa cumparam pe asociatie motocoasa fara sa supunem acest lucru in discutie in A.G. suma fiind maricica... , dar daca s-ar cumpara ar putea fi folosita si la alte locatii... ( vezi Delta ... Costinesti sau alte exemple ... ) .
Ca sa facem cheta cei care mergem pe acolo .. suma ar fi prea mare asa ca asteptam poate se ofera un coleg sa ne imprumute una 2-3 wekenduri.... ( model pe benzina ) ori cu guta , ori cu disc, chiar si una mica model " cu ham" nu neaparat pe 4 roti....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
cu una electrica pot ajuta eu, necesita alimentare de la generator, daca e nevoie sunati!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Daca este cineva pe acolo pe 15-16 iunie, as veni la un peste cu... masina de tuns iarba. Daca nu este nimeni, sa-mi lasati o schita sa nu depasesc hotarele tarii. Din pacate nu pot lasa masina asociatiei, ca mai am de taiat si pe acasa.
Sper sa nu ploua in perioada aia.
P.S. Am si o lampa pentru toaleta, sa vedem cum lumineaza. Merge cu baterii R3. Sau AAA.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Pt acest wekend avem masina de tuns iarba a lui nea' Gica Papuc... pt urmatorul ne ajuta Silviu ! :)
Cei prezenti la locatie cu rulotele sau la gratar vor suporta costul benzinei ...
Cei 3 membrii ai familiei Cojocea au sosit la locatie in wekend , unde erau prezente 30 de persoane .. ocazie cu care au facut cunostinta cu o parte din rulotistii CLUB RV .
Am primit ca donatie plasa metalica , plasa verde textila pt umbra , trimer electric pt tuns iarba , vinarom , trafalet ...etc.
Multumim !
Astazi Marian ( vecinu ) deja s-a apucat de treaba .
Am mai cumparat eu si Relu Deliu cate 1 sac de var si a inceput treaba .
Nea' Gica Papuc a sponsorizat cu 50 ron mana de lucru - plata catre MArian ( vecinu ' ) " varuirea" salonului " Penthouse " :)
Inainte de a merge la munca , azi la prima ora am mers cu Relu Deliu la primarie pt depunerea dosarului in vederea bransarii locatiei la reteaua de apa .
Va vom tine la curent cu tot ce vom face in continuare !
Tineti aproape !
Pana rezolvam cu racordarea la apa va mai dura cred cel putin o luna deoarece mai avem nevoie de ceva acte , dar vom rezolva .
In cazul in care se doreste organizarea unei intalniri aici , cheile sunt la Marian ( vecinu ) , dar am rugamintea sa ma anuntati telefonic inainte , iar la plecare sa lasati locul de campare curat .
Eu am sa lipsesc aproape o luna din zona ...
Apa se poate lua atat de la manastire cat si de la Marian (vecinu) , va aduce el cate bidoane vreti , nu e problema... sau mergeti la poarta la el pt. ca a instalat Relu Deliu si furtun si tot ce trebuie pt. umplerea bidoanelor ...
Pt. alte detalii ma gasiti pe tel. , PM , mail , oricand, nu e nici un deranj !
Drumuri bune !
Dupa 15 aug am nevoie de ajutorul colegilor pt. a cosi iarba , pt ca a plouat , a mai trecut timpul si iarba a crescut cam mare ...
L-am mai pus pe Marian ( vecinu' ) sa faca una alta pe acolo , dar este suprafata destul de mare si ar trebui sa facem ( sa cosim ) si noi macar in dreptul parcelelor pt. rulote si corturi si putin in jur .
La aceasta ora nu mai am motocoasa si nici de unde lua imprumut .
As prefera decat sa cheltuim bani pt asa ceva ( minim 600-700 ron ) , sa cautam una imprumut pt. 2 wekenduri cu care sa mai faca Marian si in cursul saptamanii treaba .
In Delta am primit 50 ron de la Dna Violeta Popa care a dorit sa ajute la proiectul "Pasarea Lac " .
Ma gandeam ca in acest wekend sa " redeschidem " sezonul iesirilor , pt ca a trecut caldura ...
Redeschiderea sezonului se va sarbatori prin munca , respectiv la coasa pt. ca e iarba mare.
Curatenie nu e cazul pt ca terenul este curat , a fost permanent inchis , doar a crescut iarba !
L-am pus deja pe Marian ( vecinu' ) sa se apuce de treaba pana venim noi , pt. ca avem cativa colegi care fac playback cu coasa ... vezi cazu' Sibiceanu :) care a fost "alergat " de Relu Deliu pt. playback !
Daca are cineva motocoasa pe benzina sa o aduca indiferent de faptul ca e mai mica sau mai mare .
E buna si una electrica pana la urma " trimer" ... aduc generatorul .. vedem , ne descurcam ...
Sambata si duminica dimineata o " ardem " la caras jos la balta intre h 7-11 !
Primim si corturi !
Taxa de campare va fi 10 ron de echipaj pe zi si nu include nimic , ba mai mult , tre sa faci si treaba macar 1 h !
Acesti 10 ron se vor folosi pt benzina la motocoasa si pt a-l plati pe Marian v.
Seara se face foc de tabara !
Astept si preteni cu numere de PH ! :) IF nu doar B -uri
Iata cel mai harnic pacient "Bucataru' " !
Pana acum nu s-a anuntat decat Politic Iulian cu familia si rulota din dotare si inca un prieten doar la gratar duminica.
Astept si colegi care doresc sas ajute sa aranjam putin locatia !
Va multumesc !