Traian Baltateanu scrie:Cosmine, campingul Jure are un mare avantaj, are nisip pe plaje, ceea ce este rar in Croatia. In rest sunt stanci de pe care te strecori si sari direct plonjand in apa.
La Trogir este foarte aproape de obiectivele importante dar daca vrei sa intri cu copii in apa o sa fie greu.
Intre plaja cu nisip si distanta mai mica la obiective, eu as alege distanta mai mica la obiective. Daca stam 3 zile si vizitam 3 locatii diferite nu cred ca mai avem timp de plaja.
Oricum, merg unde merge majoritatea, cu mentiunea ca din Jure s-ar putea sa nu fac deplasarea la Split. Poate ma organizez altfel, plec o zi mai repede si ma opresc in Split, dupa care in ziua in care voi faceti vizita la Split, ma bucur de plaja cu nisip.
DESPRE PLITVICE
Colegii care doriti sa vizitati Plitvice, v-ati facut planuri? V-ati gandit ce traseu doriti sa urmati?
Eu ma gandeam sa plec din Njivice intr-o dupa-amiaza, sa-mi iau o noapte de cazare pe la o pensiune in Plitvice si a doua zi de dimineata, la ora 9 cand se deschid portile, sa plec pe unul dintre traseele "K" - adica traseele de 6-8 ore. Avand in vedere ca merg cu 2 copii, s-ar putea sa fac traseul in 9 ore, nu in maxim 8 cum zic ei acolo.
Cu rulota e mai greu la Plitvice, probabil ar fi necesare 2 nopti de cazare. Adica sa ajung azi dupa-amiaza acolo, campez, a doua zi fac traseul, dorm inca o noapte si apoi plecarea spre urmatoarea destinatie.