Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua,
Si eu am un prieten, rulotist, care ar vrea sa mearga la aceasta intalnire. Cred ca dupa aceasta va deveni membru al clubului, dar sa aflam intai conditiile !
Cu stima,
In pagina 1, post 6,al acestui topic, scris de Nelu Predonu ,sunt explicate costurile acestei intalniri la care se adauga costul mesei festive daca vrei sa participi. Totul este sub cuvantul D-lui Ovidiu, un ardelean adevarat la care cuvantul este lege.
Acolo am citit.
Dar dupa cum au ei pe site 30 ron /zi rulota, pret care include si accesul cu autovehiculul in incinta bazei de agrement, precum si accesul la energie electrica si alte utilitati.
accesul in incinta Complexului de Agrement Laguna Albastra se va face achitand la intrare o taxa de:
20 lei / zi - adulti,
15 lei / zi - copii,
Preturi luate de la ei de pe site.
Dupa un calcul simplu, eu cu sotia 20+20, copii 15+15, rulota cu masina 30 => 100ron pe zi la familia mea.
Iar pretul promotional pentru aceasta intalnire este de 25ron /zi TOTAL. LA UN SFERT ?!!!?
Bine, nu socotim bauturi mancare si ce mai vrea fiecare sa cumere de pe acolo.
Eu vreau sa stiu daca in pretul acesta de 25 ron pe zi (pret foarte foarte bun) pot scalda copii la piscina?
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Reiau precizarile din ultima mea discutie cu patronul locatiei Laguna Albastra:
Nelu Predonu scrie: Alte cateva precizari.
Am mai discutat cu Ovidiu o serie de aspecte sesizate pe PM de unii membrii participanti.
...- Ce costuri suplimentare implica echipajele formate din mai mult de 4-5 persoane ?
Raspuns Ovidiu: Oferta mea este o oferta promotionala pentru aceasta intalnire nationala si nu limiteaza numarul de persoane / RV, deci nu se percep costuri in plus. Pretul de 25 lei este / RV / zi cu acces la toate utilitatile complexului...
Din ce am auzit, dupa aceste discutii purtate de mine cu patronul locatiei, Gigi Catalin a mai discutat cu dl. Ovidiu. Nu cunosc continutul celor discutate si nu stiu daca ulterior s-a mai modificat ceva.
Va mulumesc foarte mult, m-a sunat si Gigi si mi-a spus acelasi lucru.
Va multumesc f mult si sa ne vedem sanatosi la Laguna.
Cum spuneam si in alt post, cum o fi o intalnire intre toti cei cu "orgolii" mai puternice. Se pare ca a venit momentul. Sper sa prind locuri in fata. S-a băgat cineva sa tina pariurile, daca nu, imi eu eu un carnetel.
Maaamăăă, ce tare va fi.Abia astept.
Glumesc, sper ca atmosfera sa fie una placuta, si sa ne dorim cu totii sa repetem aceste intalniri, de cel putin trei ori pe an. Prima intalnire anuala, a doua intalnire anuala si a treia intalnire anuala, a anului 2012. :D
[quote="Adrian.Apreotesei"
Cum spuneam si in alt post, cum o fi o intalnire intre toti cei cu "orgolii" mai puternice. Se pare ca a venit momentul. Sper sa prind locuri in fata. S-a băgat cineva sa tina pariurile, daca nu, imi eu eu un carnetel.
[/quote]
Ei vedeti, tocmai asta este, ca daca se va vorbi si la o astfel de intalnire de asociatie, vor fi polemici , rautati si atunci cred ca nu mai este o stare de voie buna, detasare. Am vazut o propunere pentru ca AG sa se tina la o alta data decat cea care coincide cu intalnirea si cred ca este buna. Desi este o problema de asociatie, cu scuzele de rigoare as propune cotizantilor sa se intruneasca AG cu alta ocazie.
Dragi colegi, sedinte si program erotic, avem toti, cei care lucram la "stapan", in fiecare dimineata. Daca este de luat ceva hotarari pt ca asociatia sa mearga mai departe, eu zic sa le puneti pe hartie, punctual, dinainte, sa nu piarda nimeni timp pretios. Timp care il putem petrece tot impreuna dar altfel, prin distractie si voie buna. Pentru ca la mine acesta este motivul pt care vin la Fagaras. Sa cunosc pe cat mai multi dintre voi si sa ne simtim bine impreuna.Sa vad rulotele voastre, si maruntisurile de pe langa rulota care ne fac viata mai usoara. Sa pun intrebari celor cu mai multa experienta, si sper sa primesc si raspunsuri.
Familia Baltateanu va fi prezenta cel putin din 31 mai, cu doua persoane la masa festiva.
Sa avem vreme buna si sa ne simtim extraordinar.
Sa ne cunoastem si sa legam cat mai multe prietenii.
Nu mai postati aici dispute despre conducere si sedinte. Deschideti un alt topic pentru asta.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Faptul ca la intalnire ar putea fi vorba si de o sedinta a AG tine tot de organizare, sau nu vi se pare ?! Ca de obicei la o astfel de adunare participa multi necotizanti, este o regula si trebuie sa tineti cont ca ei vin sa cunoasca alti rulotisti, sa vada dotari , sa-si distreze familia si nu sa vada pe unii "botosi", cu frustrarile pregatite pentru a mitralia. Sunt foarte multi care s-au intors dezamagiti de la celelalte intalniri , iar de unii nici n-am mai auzit. Unul dintre vechii colegi intr-o postare, este oarecum indignat ca necotizanti se exprima, iar eu il intreb..., cum este aia cu pumnu' in gura ?! Este bine sa se cunoasca realitatea. Nici eu nu sunt de acord sa intram in amanunte, despre ce credem ca se va discuta, cine cu cine se va contra, sau cine vrea ciolanu" insa repet , oamenii trebuie sa stie ce li se pregateste!
Ultima oară modificat 14 Mai 2012, 08:44 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Eu cred ca se pregateste o intalnire Nationala a rulotistilor ClubRV :!: (fie ei cotizanti sau nu) asta,in opinia mea (si nu sunt singurul)presupune socializare in bransa,prietenii noi & ce mai tine de activitatea rulotistica;eu zic sa nu fim pesimisti.Daca cineva va fi dezamagit,poate nu va mai participa(incercarea moarte n-are).Oricum niciodata nu poti multumi pe toata lumea.N-am avut posibilitatea pana acum sa particip eu o sa-mi asum riscul de a fi dezamagit/sau nu.(dar sunt sigur ca nu voi fi;sunt colegi pe care as dori sa-i cunosc "live";e loc destul pt.toata lumea acolo...)