bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mare poet ,am avut ocazia sa-l cunosc la Cheia si Iepuresti ,erudit ,cu o sotie si un copil super
Iubitor de animale (SARA ,BUNA SARA )
Sunt cel mai bogat om din lume, ptr. faptul ca am avut ocazia sa petrec momente deosebite alaturi de marea majoritate a "vecinilor " de deasupra mea .
Spiritul meu este plin de energia voastra pozitiva
PS -nu mai bateti in teava ca vreau sa dorm :lol:
In putinele noatre iesiri am avut ocazia sa il cunoastem pe Cristi la Cheia offcamping , ca veritabil Maestru de Enterteiment...bun si ca mover , experimentat la montari si demontari corturi...pupacios (mai ales caini fie ei si maidanezi)...ce mai ...un adevarat coleg...
Dane ,este o mare onoare sa te cunosc .Mare onoare ,mare valoare . In orice moment ,un om se poate baza pe tine . Un tip de bun simt .nici nu-i simti prezenta ,atat de elegant si educat este . Seijitsu ni, masutÄ !!! :mrgreen:
Bucatare ,te cunosc de-atita timp ,incat nu stiu exact sa-ti spun ce-mi place la tine . Daca nu erai nascut ,cineva trebuia sa te " inventeze ".In orice caz ,prezenta ta degaja prietenie ,si bucuria vietii . Ma bucur ca sunt contemporan cu tine . Tine-o tot asa ,prietene !!!
ps. Tii minte cand " bibileam ",Warthburg-ul ala verde al meu ? :mrgreen: