Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de Ioan.Sturz »

Bună ziua tuturor rulotiştilor,

Numele meu este IOAN STURZ, domiciliez în municipiul Sibiu, sunt consilier juridic de profesie şi după 40 de ani de muncă m-am hotărât să cumpăr o rulotă pentru a avea deplină autonomie în ce priveşte petrecerea timpului liber şi călătoriile.
Sunt căsătorit şi avem o fiică.
Deţin de numai două săptămâni o rulotă typ: ABI Caravans, model:Andere Jubilee Equerry 1996 şi voi fi foarte bucuros să aflu din experienţele dumneavoastră în acest domeniu.

Cu deosebit respect,
Ioan Sturz
Raduta Valeriu
Membru forum
14

Mesaj de Raduta Valeriu »

salut! noi suntem fam Raduta Georgian,Cristina,Si Brianna ,avem o rulotica knaus passat recent adusa din germania,avem si 2 plimbari la activ ,prin tara ,si ultima la Cheia unde ne-am simtit excelent.cu ocazia asta salutam fam rusu, si pe nea DAN zis si Zanu stie el de ce> :D .
IustinM
Membru forum
14

Mesaj de IustinM »

Salutare,

Sunt Iustin, Clujean naturalizat in Bucuresti. Sper ca de maine sau poimaine sa fiu posesorul primei rulote. Pana acum utilizam in principal cortul. Intre timp a aparut bebe Vlad, care desi anul trecut s-a comportat exemplar la cort , mie mi-a dat ceva emotii din cauza ursilor. Dupa cum probabil stiti, autoritatile romane au populat aproape toti muntii cu ursi. Pana acum nu era problema , daca nu fugeau ei de galagie , fugeam noi de ei . Cu Vlad sub brat este mai greu. Asadar, viitor rulotist... , satul de pereti... .
Vasile Leon
Membru forum
17
Oras: Lehliu Gara
Data nasterii: 18 Oct 1954

Mesaj de Vasile Leon »

Din Lehliu Gara, va saluta Doina (55 ani) si Leon (55 ani) - Logan 1.5 dci + Caravelair Bamba 330 de Luxe
Multa sanatate, vacante cu mult soare, intalniri sau reantalniri placute!
Logan 1.5 dci + Caravelair Bamba 330
cipimorariu
Membru forum
14
Oras: sibiu
Data nasterii: 04 Mar 1975

Mesaj de cipimorariu »

bun gasit tuturor
va salutam din sibiu, cipi si alina, posesori de octavia tour si de curand si de tabbert 400 cam batranica (1981), dar bine ingrijita
ne plac iesirile, desi nu prea avem timp, sa ne vedem cu bine!
cipi si alina morariu
skoda octavia tour 1.9 tdi + tabbert 400
LucianDraghiciu
Membru forum
14

Mesaj de LucianDraghiciu »

Bine v-am gasit.
Ma numesc Lucian si sunt din Ploiesti. Ca pasiuni tin sa enumar calatoriile, pescuitul si nu in ultimul rand “rulotismul”.
Dupa indelungi cautari pe siteuri m-am oprit asupra unei rulote Stekerman, in posesia careia voi intra in doua luni,motiv pt.care cu ajutorul acestui site sper sa elucidez cit mai multe dedesubturi ale acestui hobby.
In incheiere profit de ocazie si salut toti membrii clubului.
Gigi Ionita
Membru forum
14

Mesaj de Gigi Ionita »

@Gigi, pe acest forum nu scriem tot mesajul cu majuscule. Am corectat eu ! :D
Va saluta de la Mizil Jud. Prahova Fam. Ionita Gigi si Olga. Avem o rulota Avondale Gambrian XL si auto Ford Mondeo.
Ne vedem la Mustang ?
Marian Constantin
Membru forum
14

Mesaj de Marian Constantin »

Salut ,

ma numesc Marian Constantin 39 ani ,2 copii , din Bucuresti ,recent am cumparat o rulota Dethleffs New Line 1999 , incepator aproape la toate capitolele rulota si sper cu ajutorul vostru sa intru in aceasta familie a rulotistilor ...
Nissan Navara+Dethleffs New Line
matei ionut
Membru forum
14

Mesaj de matei ionut »

Salut,

Sunt un rulotist incepator, sper sa ma ajutati cu sfaturi si pareri pentru problemele care vor aparea, sunt proaspat posesor al unei rulote GRUAU Plus 1996. Va doresc drumuri bune si vreme frumoasa. Salutari
Audi A4 + Gruau plus

0767.313.666

In lumea asta exista doua lucruri infinite: universul si prostia omeneasca.De primul lucru nici macar nu sunt sigur.
florion
Membru forum
14

Mesaj de florion »

Buna ziua.Iasul va saluta !Suntem ,familia Budeanu, Florin si Mihaela -37ani,Tudor- 8 luni,Stefan -2,5 ani si Bianca- 10 ani si ne gandim sa transformam microbuzul iveco ,pe care il detinem, in campervan sau sa achizitionam o rulota.
Budeanu Florin
campervan iveco
Popovici Mirela
Membru forum
15

Mesaj de Popovici Mirela »

Buna seara.
Suntem familia Popovici Mirela si Adrian din Brasov si avem o rulota Knaus cumparata anul trecut.Ne plac foarte mult iesirile in natura,iar sotului meu ii place foarte mult sa pescuiasca. In functie de timpul liber pe care il avem,poate vom participa si noi la intalnirile organizate de dumneavoastra.
Cu stima.
Fam.Popovici
MARIAN SARARU
Membru forum
14

Mesaj de MARIAN SARARU »

FAMILIA SARARU (ANDREEA 14,MADALINA 39,MARIAN 43) DIN BUCURESTI CORTISTI PANA IN DECEMBRIE 2009 CAND AM HOTARAT IMPREUNA CU UN PRIETEN (FOST SI ACTUAL RULOTIST) SA ACHIZITIONEZ O RULOTA KNAUS SUDWIND (1987) TRASA DE UN RENAULT CLIO SYMBOL 1,5 DCI.
AM HOTARAT SA IAU RULOTA DEOARECE VARA LA CORBU (VADU) ERAM GELOS PE CEI CU FRIGIDER..... :oops:
NE PLAC IESIRILE IN NATURA MAI ALES LA MUNTE.cA EXPERIENTA PANA ACUM CU RULOTA NU AM DECAT DOUA IESIRI:
-DE REVELION GURA DIHAM;
-DE PASTE BAILE OLANESTI.
SALUT TOTI MEMBRII CLUBULUI (COTIZANTI SI NECOTIZANTI) SI SPER SA NE CUNOASTEM MAI BINE LA URMATOARELE IESIRI CE VOR UMA SI BINEINTELES LA O BERE RECE SAU UN FOC DE TABARA.
RENAULT CLIO SYMBOL 1,5 DCI+KNAUS SUDWIND
BUCURESTI,PTA RAHOVA
mariansrr@yahoo.com
0769679762
NICI O ROBIE NU-I MAI RUSINOASA DECAT CEA DE BUNA VOIE.
Scrie răspuns