18.06-25.06.2010 Umag-Croatia

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Re: 18.06-25.06.2010 Umag-Croaţia

Mesaj de Doru Stoicescu »

Vali Mocanu scrie:Zici bine, Peti, dar pe a cui cheltuiala, ca banii asociatiei nu ajung nici pentru stegulete si lipicele....si apoi se vor gasi multi care sa ridice vocea ...
Zice bine, nu zice bine...
Corect este sa ne platim fiecare steguletul, tricoul, insigna, lipicelele, sticla de vin, alte suveniruri, etc. etc.
Exact ce spuneai..."se vor gasi multi care sa ridice vocea".
In adevar, trebuie sa ne intalnim (mai ales cei din Bucuresti) . Iar cu cei din provincie ... cel mai bine sa discutam pe PM, telefon (ma adresez mai ales doamnei din Iasi).
P.S. Totusi ii vom reprezenta pe toti rulotistii din Romania.
luca zenaida
Membru forum
17

Mesaj de luca zenaida »

Ma luati pe mine sa cant...sigur ne va tine minte toata viata :D
Distractie placuta participantilor :P
Nici un pacient pierdut ;)
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Nici o problema.Pina pe 21 mai stringem toate propunerile ce vor veni de la participantii la excursia din Croatia si le vom discuta la Camping Mustang. Nu este rea propunerea cu sarmalute dar va fi o problema cu mamaliguta. Ar trebui pina pe 21 mai sa stiti pe cine invitati (nr.persoane) ca sa avem o idee la ce nuymar de sarmale ne oprim. Si afara de sarmalute ? Trebuie discutat in amanunt fiecare detaliu sa nu ne trezim acolo ca nu avem ce ne-am propus. Din partea mea tot ajutorul,
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

minimum 500 sarmalute...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

luca zenaida scrie:Ma luati pe mine sa cant... :D...
Sunt tare bucuros.
Dupa stiinta mea, primul inscris, la Taragot, este Peti...
Sigur ne vor tine minte toata viata...lor !
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

La 200 de sarmale ma inscriu, restul de 300 le face dl.Peti... Daca incepe din prima zi cand ajunge la Umag sper sa le termine pana la masa festiva...
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

Nu stiu daca pot sa particip la actiunea din Croatia, camping Parc Umag, datorita serviciului pe care il am. Pot aparea situatii neprevazute care ma pot pune in imposibilitatea de a fi prezent in acea perioada in Croatia. De altfel acesta a fost si motivul care l-am invocat, si anume ca voi merge pe cont propriu. As fi foarte bucuros sa pot participa in mod organizat. Sunt foarte interesat ca aceasta actiune sa fie o reusita pentru Romania si am toata increderea ca, conducerea Asociatiei RV Romania va face tot posibilul sa fim reprezentati cat mai bine. In acest sens , ma ofer sa contribui cu o suma de bani si il rog pe d-nul Curelea sa-mi comunice nr de cont si banca pentru a face donatia.
Cu mult respect,
Gigi Vezeteu
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

gigi ... esti dragut,dar acuma nu e vorba de donatii personale,aici trebuie implicat statul.
ca persoana fizica ar fi bine sa trimiti pliante si reclame din zona vatra dornei...
din donatiile de bani pot aparea scandaluri...ar fi mai bine de ocolit -spun eu - dar poate gresesc.
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Nu se pune problema donaţiilor personale.
Dar dacă aveţi cunoştinţe în domeniul turismului local, firme de profil cărora să le popularizăm activitatea, trimiteţi-ne pliante.Iar dacă aceste firme pot sponsoriza acţiunea noastră, este foarte bine.
Ministerul Turismului ne va ajuta cu materiale de propaganda turistica:harti, pliante, tricouri si sepcute, fanioane, etc.Cu bani, nu poate sa o facă, în bugetul pe acest an nefiind prinsă această acţiune.
Dacă sunt sponsori interesaţi de participarea noastră la Umag, vom încheia contracte de sponsorizare, conform prevederilor legale.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

buna ziua
asa cum a atentionat si domnul Stoicescu,banii se pierd daca echipajul respectiv nu mai participa.
pt cauze obiective exista o asigurare cu stornare care returneaza banii de excursie. am incercat sa va trimit pe email
polita de asigurare dar email ul a fost respins.un model de asigurare il gasiti la domnul Curelea.sunt in discutie cu asiguratorul pt situatia in care
nu mai putem ajunge din cauza unui accident rutier survenit pe drum(tinind cont de particularitatea excursiei)celelalte clauze fiind sandard pt orice excursie.
Onoare si Respect
Marian Serban
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

il rog pe d-ul curelea sa trimita pe adresa de mail office@dornaturism.ro un contract de sponsorizare precum si nr. de cont si banca. gigi vezateu
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Cred ca este interesant de stiut....

http://www.hellotourist.net/info.php?nyelv=7
Scrie răspuns