Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Azi am icarcat butelia cu GPLla statia de pe 13 Decembrie. Am intrebat daca este de iarna si natural a raspuns ca DA....ce sa zica omu'
Am platit 15ron si 5 "incarcarea".
Ca incepator intreb si eu...mai trebuie sa fac ceva sau va functiona natural fara probleme?
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Am urmarit rubrica meteo ,se pare ca vom avea vreme super.Sa ne vedem sanatosi ,iar cei ce veniti sa aveti drumuri bune.Noi vineri dimineata suntem la locatie.Pentru orice nelamurire(referitor la traseu) puteti sa ne sunati.
Radu Pascu scrie:
Ca incepator intreb si eu...mai trebuie sa fac ceva sau va functiona natural fara probleme?
Si eu sunt incepător...ieri am făcut proba pe GPL...merge totul bine.Toti au fost la inceput...începători ...dar cu sfaturi de la ''bătrâni'' ne putem descurca.Ne vedem sâmbătă.Drum bun la toată lumea! :D
Drumuri bune celor ce maine se indreapta spre locatia stabilita....
@Mihai Gheorghe daca nu ai alt gand, te asteptam si pe tine la Cheile Rasnoavei... HAI AI NOSTRI,HAI CU NOI
Ma vad nevoita sa fac o precizare.
Dupa cum am relatat in postarile anterioare ,in curtea cabanei este loc de aprox.15-17 rulote.In momentul in care eu am anuntat ca se inchide lista(lista facuta de minein care am tinut cont si de telefoanele primite) , am discutat la cabana si am primit acordul in ce priveste alimentarea cu energie electrica a rulotelor si a spatiului de campare.
Prioritate la campare vor avea cei de pe lista si cei care m-au contactat personal ,chiar daca unii vor ajunge sambata .
Nu vreau sa se supere nimeni ,dar de la inceput am precizat ca locatia nu ne permite o intalnire de anvergura celei de la Gura Raului(si nici nu ne-am propus asa ceva).Si asa suntem 19 familii si ne va fi greu cu camparea.
Sa aveti drumuri bune si sa ne vedem cu bine.
Ultima oară modificat 27 Noi 2009, 00:13 de către LILIANA DIACONESCU, modificat 1 dată în total.