Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragi colegi,
Cu regret trebuie sa va anunt ca imi declin participarea la intilnirea de pe 1 Dec de la Oglinzi,din cauza unor motive strict personale.Ramane ca pt alta intilnire sa pun la bataie pestele sarat promis!Toare cele bune,si nu uitati totusi ca pe 30nov SE VOTEAZA!Sau n-aveti de gind?
Da, asa e, se voteaza. Sa credem ca s-a stabilit data votarii intr-un WE prelungit pe motiv ca multi dintre cei activi ( 18-65 ) pleaca in fiecare an de 1 decembrie "undeva" si nu vor fi prezenti in localitatile de resedinta? In acest caz banuim segmentul de varsta majoritar la vot si preferinta lui, nu ? Astfel stand lucrurile, e clar cine va guverna in urmatorii 4 ani.
Cu riscul sa fiu total offtopic atata vreu sa va mai spun legat de vot ca de anul acesta exista votul alb, adica vot de blam. Ce o semnificand asta o sa vedem mai incolo.
Pina raspunde dl.Nicu Preda pot sa va spun ca in Tirgu Neamt nu exista magazine gen Metro, dar eu am gasit un supermarket maricel, foarte bine aprovizionat, inclusiv cu carne pt. gratar. Bani sa ai !!!
Daca nu ma insel, parca a mentionat dl. Andron ca exista posibilitatea de GPL.
Buna seara!!
D-le Costi,in orasul Tg.Neamt,nu este magazin tip Metro dar,in schimb este o piata
foarte bine aprovizionata cu carne,peste,mici,cirnati etc.pt.gratar, vorba lui Cristian
Calin, bani sa ai si buna vointa!!Butelii se pot incarca oricind si oricite aveti! :D
Pentru o mai buna siguranta aveti, in drum spre Tg.Neamt,Metro ,Plus si Selgros in
Bacau,care sint f.bine aprovizionate pt.cerintele celor care vor sa vina cu drag la
intilnirea rulotistilor de la OGLINZI-Tg.Neamt 2008.Va asteptam cu drag si speram
sa fie vreme buna(zapada cit sa ne bucuram si sa avem sanatate)!!! :D :D :D
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Sper sa ajungem si noi de joi, 27.11.2008.
Sper sa nu intervina nimic deosebit.
PS
Ce capacitate de cazare are tabara ? S-au ocupat toate locurile ?
Sper sa nu am probleme cu rulota, e prima data cind plec iarna, de fapt este prima iesire cu rulota (exceptind drumul de intoarcere din Olanda)
Va salut cu respect!
Vreau sa va reamintesc ca suprafata disponibila de la Statiunea Oglinzi Tg.Neamt
este de aprox.3000mp.Deci nu va faceti probleme ca nu aveti locuri de campare,
locuri sint destule numai participanti sa fie!!
Atasez din nou lista reactualizata cu participantii inscrisi pina astazi 14.11 2008.
Va multumesc si va asteptam.Lista este in continuare deschisa tuturor celor
care sint iubitori de a iesi in natura bineinteles cu rulota ,autorulota sau pur si
simplu doar asa!!!!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383