Catalin, Peti, spuneti-mi, va rog, ce impact credeti ca va avea pentru milioanele de români vestea potrivit careia "...astazi a început cea de-a doua editie a RV Fest" sau cum s-o mai numi pâna atunci? :? :?
..."
Book Fest", "
Gay Fest", "
RV Fest", ...oare zestrea noastra lexicala este prea strâmta pentru niste nevoi de exprimare atât de largi? Nu vreau sa par mai conservator decât sunt de fapt, dar refuz sa cred ca cineva si-ar dori ca, de dragul de a fi
trendi sau
cool, sa pericliteze unul dintre
target-urile acestei sarbatori, adica
entertainment-ul, dar mai ales
advertising-ul. Nu sunt nostalgic, dar nici nu cred ca trebuie sa ne fie rusine cu limba noastra româna. Ca s-o numi "Ziua Rulotistilor", sau "Sarbatoarea Rulotistilor", sau "Festivalul Rulotelor", cred ca e absolut în regula orice titulatura ar avea, dar sa sune româneste, sa-nteleaga tot românul de ce s-au strâns niste "nebuni" în mijlocul naturii, si s-au simtit bine (a se citi cu tot cu ghilimele). Atrageti-le atentia în limba lor materna asupra rulotelor si, dupa ce i-ati câstigat, spuneti-le si de RV-uri

(pe la început, când cautam pe net o comunitate de rulotisti în România, mi-au trebuit 2 luni sa înteleg ca ea statea oarecum camuflata sub titulatura de Asociatia ClubRV- RO).