Paul P scrie:@cojocariu marius
Inainte de a ajunge la majorarea gauri trebuia sa verifici:
Calitatea gazului din butelie
Regulatorul de gaz(sa corespunda cu inscriptia de pe frigider)
Conducte(sa nu fie infundate)
Robinetul de gaz al frigiderului
si nu in ultimul rand Cosul de fum
La mine pe minim flacara are o inaltime de 5-10mm iar la maxim 15-25mm(depinde de calitatea gazului) si ingheata fara probleme
Dupa cum au spus si colegii, foarte importanta este circulatia aerului(racirea) in spatele frigiderului. Verifica sa nu fie opturate grilele deaerisire si eventual monteaza un ventilator suplimentar.
Daca citeai ce am scris iti raspundeai singur la unele intrebari.Am scris ca pur si simplu la un moment dat nu a mai vrut sa raceasca.
Calitatea gazului era aceiasi(aceiasi butelie)
Regulatoul de gaze era acelasi cu cel de inainte de a nu mai ingheta frigiderul(deci nu putea fi el cauza)
Conductele au fost verificate prin simplul fapt ca iesea gaz(dar dupa ce am marit diametrul diuzei)
Robinetul de gaz la fel ca la punctul anterior
Cosul de fum a fost dat afara cand am desfacut frigiderul.
Week asta am iesit si am constatat:frigiderul raceste foarte repede daca flacara e mare in 10 minute e inghetat congelatorul.Cosumul de gaz creste daca las flacara mare,dar dupa ce s-a racit frigiderul pot modifica debitul de gaz dintr-un robinet aflat pe circuitul de gaz(nu cel de la frigider)care are un reglaj foarte fin si dupa racirea acestuia las flacara de 1-2 cm inaltime.
Poze nu am facut ca numai capul la poze nu mi-a stat.Am pierdut(cu folos)vreo 3-4 ore pana mi-am dat seama ca doar asa pot rezolva problema.