Intrand astazi sa adresez si eu un ultim gand de 8 Martie femeilor din aceasta comunitate, am vizualizat mesajele primite pe PM.
Din toate acestea unul m-a rascolit si m-a impresionat intr-un mod cu totul deosebit. As fi dorit sa-i raspund in topicul:
viewtopic.php?f=21&t=5732 , topic inchis imediat dupa postare din motive numai de admin. sau moderatori stiute.
Citez din mesaj:
"Nelu, daca asociatia ar fi o femeie si tu cantaretul acesta, ar fi cantecul perfect:"
http://www.youtube.com/watch?v=3B4DM7tG ... 4LqcKbdweD
"Citeste subtitrarea. Nu te pripi. Nu vreau sa ajungi precum cantaretul ..."
Am fost cum ziceam impresionat de gest, de melodie, dar cel mai mult de faptul ca acest coleg a facut traducerea textului si a urcat pe youtube acesta melodie ca eu sa o vad si sa o inteleg. Am fost primul vizitator al clipului. Acest gest de editare si traducere (eu expimand des pe forum ca nu cunosc nici o limba straina), chiar m-a facut sa inteleg ca omul respectiv crede si doreste acelasi lucru dorit si de mine pana nu cu mult timp in urma.
Doream in acel topic sa incercam sa realizam ca file trecute din existenta noastra nu se mai pot repeta, oricat ne-am dori de mult. "Sa le lasam asa cum sunt pe cele trecute si atunci cand traversam momente mai grele, sa ne intoarcem sa vizionam imaginile ce parca acum, pentru mine, sunt de pe alta lume, o lume in care eram mai sinceri, eram fericiti si ne bucuram de ce reusisem sa realizam."
Daca si sentimentele exprimate ajung sa fie rapid stopate cu acel "close", nu le spun celor ce au facut acest lucru, decat ...ca este posibil sa dau curs dorintei multor colegi si sa fac ceea ce va fi de facut mai ales la acea sedinta din vara.
PS. Nu am avut unde in alta parte sa fac aceasta postare pentru a nu fi iar si iar interpretata ca fiind off.