Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Discutii.....aiurea!!!

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Mai devreme am intrat pe forumul lui PETI , adică: forumul rulotistilor din Transilvania. Aia își vad de rulotit, adică de pregătesc de paste, la MUSTANG, se pregătesc de mers in Croația la ceva rally, Chesti din astea neseroiase, ca doar acolo nu e asociatie si nici funcții, PETI e totul. Bravo PETI, abia aștept sa ne vedem de paste la MUSTANG, vorbesc de pastile catolic si cine e interesat voi fi acolo si de pastile ortodox. Asta e o invitatie fara sa mă întrebări cât costa sau ce vi se oferă; nu vi se oferă nimic decât posibilitatea de a ne distra împreuna. Prețurile le negociem daca se poate la fata locului.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Raul Paltineanu
Membru forum
15
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

Este posibil sa va dreranjam si noi cu prezenta :D de pastele ortodox, sanatosi sa fim.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Eu voi fi acolo si ne vom organiza pe loc fara vot si fara discuții prealabile, cui nu-i convine ii taiem nasul si e liber sa plece :D. Eu voi aduce apa si pe voi va astept cu vinul, demi dulce ne pleca. Murfatlar alb, dar merge si roșu, Maria si Claudiu Holom sunt așteptați ca invitați de onoare.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan »

Este posibil sa mai fie doritori de... Ardeal, daca aici nu se potolesc lucrurile.
Tot citind de cateva zile ce se intampla pe forum, m-am trezit ca ma doare dantura. Tarziu mi-am dat seama ca citind, scrasneam din dinti... a neputinta. La ACCCR aceeasi problema. Am venit aici si parca e mai rau. Ti-e si frica sa te angrenezi in ceva ca e posibil sa iesi sifonat din asta. Mai bine sa nu faci nimic.
Cel mai trist este faptul ca pe acest forum intra foarte multi vizitatori si ce vad?!
Eu propun ca cei care se angajeaza intr-o munca de voluntariat, sa fie lasati in pace sa faca asa cum cred ei ca este mai bine pentru toata lumea, iar ceilalti sa nu saboteze. Sa se abtina daca tot nu fac nimic. De regula cei care nu fac nimic produc zanzanie intre oameni.
Revenind la subiectele principale, Parfeni Ioan spune:
1. Ma alatur domnului Predonu pentru ceea ce s-ar putea realiza la Rasnov(munca fizica si nu numai-pot sta cel putin o luna acolo). Motivul?! Cei care vor pune umarul la realizarea unui Camping in centrul tarii si care sa obtina dupa un timp si clasificare CCI, pot fi recunoscuti ca fiind ctitori. Aici pot fi inclusi si cei care vor veni cu donatii, de ce nu. Eu unul votez RASNOV, indiferent de conditii si pret. Pentru patru zile... atata zarva. Presimt ca aici va fi principala casa a rulotistilor din Romania. SA DEA DUMNEZEU. Domnule Predonu! Mergem inainte! Eu nu am sesizat ca doriti sa fiti sef, dar va identificati ca fiind un lider prin ceea ce ati facut, faceti si veti face in continuare pentru interesul general. Orgoliile unora trebuie ignorate total din start. Pai ce facem?! Ne batem in buzdugane sau ne apucam de treaba sa construim ceva.
2. Sustin propunerea lui Gigi Catalin de a se incerca sa se faca o intalnire comuna ClubRV-ACCCR Securea razboiului(daca a existat) trebuie ingropata in pamant pentru vecie PUNCT Sunt destui oameni intelepti de ambele parti ca sa se poata realiza acest lucru. Aici ar putea fi invitat si Peti, de ce nu?!

PS
1. Au mai fost inca trei puncte, dar le-am sters, considerand ca este inca prematur sa le dau curs. Prefer sa mai stau in espectativa.
2. Ma voi angrena si eu in plan organizatoric(la copii), numai daca intalnirea va fi la Rasnov. Cheltuieli minime, distanta mai scurta de la Vaslui.
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Incerc de ceva vreme sa-mi dau niste raspunsuri in legatura cu starea conflictuala din familia rulotistilor.
Prima mare greseala din punctul meu de vedere este faptul ca ne implicam emotional mai mult decat trebuie ,multi au senzatia ca daca am mancat o fasole batuta impreuna (si rulotele rasuna la unison ...spre dimineata ) suntem frati de cruce .
Altii se gasesc de buni "pretini"dupa ce omoara 10-20 de litri de vin si incep sa-si spuna diverse impresii in legatura cu colegii de distactie ,care la prima cearta incep sa "transpire"si apar dusmaniile
Altii sunt dusmanosi si invidiosi din cauze ...genetice ,altii isi fac curaj sa scrie pe forum dupa ce este perpelit la foc mic de sotia care -l butoneaza dupa bunul plac fara ca acesta sa constientizeze .Altii sub influenta alcoolului se dau zmei in spatele tastelor (am auzit de unul care nu suporta ungurii si bucurestenii, dar poftea la benzina celor care veneau la intalnire )
Cunosc alte figuri care-ti manca micul din mana sau carnatii si in nesimtirea lui te intreba de unde iai luat ,si sa mai iei ca au fost buni (asa pleca cu matul plin, ragaind de la pulpe ,muraturi ,ciorba ,vin etc ... cam ce cumparau altii ),asta a ramas pe tusa cu joc de glezne .
Altii au incercat sa-si faca un nume in spatele unor functii obtinute (pe forum ??? :oops: ) sapandu-si "prietenii"cu care mai ieri ciocnea pahare la greu
Altii mai" isteti "bagau raca intre colegii mai linistiti, sa nu zic saraci cu duhul ...si gata galceava ,altfel toti maturi cu FONCTII ,copii,stare materiala buna dar ...sensibili la vrajeala ...
Altii care chiar au facut ceva sau s-au zbatut, au fost zdrobiti de de neputinta obezilor cu picioare de balerina
Sunt multe de scris, dar eu sunt un tip care observa,cantareste si evalueaza fiecare caracter intalnit in viata intr-o balanta ASA DA si ASA NU (multi sunt in a doua )
Posibil ca tot ce am scris mai sus sa fie doar o iluzie produsa de faptul ca nu mai fumez de o luna
Nea Parfenie ptr. durerile de dinti foloseste ceva cauciucat (Zana scartie noptea din dinti si am apelat la un papuc vechi din crep ,acum este mai nasol , cand incepe am senzatia ca este accident la capul patului )
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

:lol: Ai 100 puncte ( nu mai pot de ris.. ) In 10 rinduri ai scris, cit am scris noi toti in 10 pagini ...mamaaa ce stil ai , sa descretesti orice frunte...Bravo Cristi !!!
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Problema este ca la multi s-a incretit fruntea ,unii incearca monoloage neinspirate in oglinzii aburite, negand faptul ca ar fi ei cei vizati .
Pentru cei care se stiu cu "defecte "sa stea linistiti ,personal nu doresc si nu pot sa schimb pe nimeni cu nimic ,dar nici sa nu creada ca sunt toti papagali sa nu zic prosti ,si nu-i simt in preajma
Si daca sunt discutii aiurea, doresc sa traiesc momentul cand voi vedea o intalnire anuala intre oameni posesori de rulote fara inplicatii oficiale gen clubul X sau clubul Y ,sa dispara aceasta nebunie de a aduna cat mai multi adepti (ce dracu ne transformam in secta sau formatiune paramilitara )
Doresc sa mentionez ca respect pe toata lumea ,cunoscuti si necunoscuti . Ptr. cei care s-au regasit in cele scrise de mine mai sus ,considerati ca totul a fost o gluma de prost gust dar...NU UITATI ...cineva va citeste...
PS. Nelu nu mai parasi grupul ,tu esti un tip dependent de oameni ,tu suferi ca nu esti inteles
Eu Bucatarul voi fi intodeauna alaturi de tine (nu sunt tipul de om sa -ti culega scamele de pe umar ),eu apreciez CALITATEA 8)
Si tu esti un om de calitate, asa cum sunt foarte multi dintre cei pe care-i cunosc in domeniul acesta .
Sa-mi scuzati sinceritatea ...cred ca tot de la tutun ...
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Esti nemaipomenit,scurt si la subiect.Am avut ocazia sa intilnesc astfel de oameni .Nu sunt o fire retrasa,imi place comunicarea si societatea,dar...atunci cind simt ca sunt in plus,ma retrag .Am avut experienta citorva zile la mare in camping S.Imi pare rau ca am ocazia sa asist la aceste discutii .Sunt situatii penibile prezente in acest forum.Sincer va spun ca nu isi au rostul.Ii dau perfecta dreptate lui Cristi,cu toate ca nu il cunosc decit de aici .Hai sa schimbam ceva in bine.Am avut ocazia sa facem Sfintele Paste la Lepsa anul trecut,nu ne cunostem nici cei din Galati prea bine,daramite pe cei din Bacau ,Iasi,etc ..si ce bine ne-am inteles.Nu doresc sa deranjez pe nimeni ,este o opinie.Platesc cotizatie ,dar nu pot participa la unele intilniri,deoarece imi dau seama ca vor fi discutii.Prefer sa merg singur sau ...."sa ma acopar cit imi permite plapuma". :(
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Toata lumea vrea să dirijeze pe toată lumea. Toată lumea se împotriveşte să fie dirijată de toată lumea. Astfel se stabileşte un echilibru cel puţin dinamic. Cred că fiecare generaţie nouă vine încărcată cu un mesaj pe care trebuie să-l nască; rolul nostru este să ajutăm această naştere. Cred că ceea ce se numeşte naştere nu e, adesea, decât oboseală nemărturisită . Caracterul este precum un copac, iar reputaţia precum umbra lui. Umbra este ceea ce credem despre el, dar copacul este cel adevărat.
Primavara e modul in care natura ne spune : "sa inceapa petrecerea" ! Daca nu avem iarna, atunci primavara nu va fi atat de placuta. Daca pe parcursul vietii nu dai de problemele , atunci nu vei aprecia prosperitatea. Stii cum se spune ,, chiar si printre ghimpi se nasc trandafiri ” :)
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Intrand astazi sa adresez si eu un ultim gand de 8 Martie femeilor din aceasta comunitate, am vizualizat mesajele primite pe PM.
Din toate acestea unul m-a rascolit si m-a impresionat intr-un mod cu totul deosebit. As fi dorit sa-i raspund in topicul:
viewtopic.php?f=21&t=5732 , topic inchis imediat dupa postare din motive numai de admin. sau moderatori stiute.

Citez din mesaj:
"Nelu, daca asociatia ar fi o femeie si tu cantaretul acesta, ar fi cantecul perfect:"

http://www.youtube.com/watch?v=3B4DM7tG ... 4LqcKbdweD

"Citeste subtitrarea. Nu te pripi. Nu vreau sa ajungi precum cantaretul ..."

Am fost cum ziceam impresionat de gest, de melodie, dar cel mai mult de faptul ca acest coleg a facut traducerea textului si a urcat pe youtube acesta melodie ca eu sa o vad si sa o inteleg. Am fost primul vizitator al clipului. Acest gest de editare si traducere (eu expimand des pe forum ca nu cunosc nici o limba straina), chiar m-a facut sa inteleg ca omul respectiv crede si doreste acelasi lucru dorit si de mine pana nu cu mult timp in urma.

Doream in acel topic sa incercam sa realizam ca file trecute din existenta noastra nu se mai pot repeta, oricat ne-am dori de mult. "Sa le lasam asa cum sunt pe cele trecute si atunci cand traversam momente mai grele, sa ne intoarcem sa vizionam imaginile ce parca acum, pentru mine, sunt de pe alta lume, o lume in care eram mai sinceri, eram fericiti si ne bucuram de ce reusisem sa realizam."

Daca si sentimentele exprimate ajung sa fie rapid stopate cu acel "close", nu le spun celor ce au facut acest lucru, decat ...ca este posibil sa dau curs dorintei multor colegi si sa fac ceea ce va fi de facut mai ales la acea sedinta din vara.

PS. Nu am avut unde in alta parte sa fac aceasta postare pentru a nu fi iar si iar interpretata ca fiind off.
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan »

Åži cum ramane cu ce s-a postat mai sus?
Parfeni Ioan:
Ma alatur domnului Predonu pentru ceea ce s-ar putea realiza la Rasnov(munca fizica si nu numai-pot sta cel putin o luna acolo). Motivul?! Cei care vor pune umarul la realizarea unui Camping in centrul tarii si care sa obtina dupa un timp si clasificare CCI, pot fi recunoscuti ca fiind ctitori. Aici pot fi inclusi si cei care vor veni cu donatii, de ce nu. Eu unul votez RASNOV, indiferent de conditii si pret. Pentru patru zile... atata zarva. Presimt ca aici va fi principala casa a rulotistilor din Romania. SA DEA DUMNEZEU. Domnule Predonu! Mergem inainte! Eu nu am sesizat ca doriti sa fiti sef asa cum sustin unii, dar va identificati ca fiind un lider prin ceea ce ati facut, faceti si veti face in continuare pentru interesul general. Orgoliile unora trebuie ignorate total din start. Pai ce facem?! Ne batem in buzdugane sau ne apucam de treaba sa construim ceva.
Cristi Bucataru:
PS. Nelu nu mai parasi grupul ,tu esti un tip dependent de oameni ,tu suferi ca nu esti inteles
Eu Bucatarul voi fi intodeauna alaturi de tine (nu sunt tipul de om sa -ti culega scamele de pe umar ),eu apreciez CALITATEA
Si tu esti un om de calitate, asa cum sunt foarte multi dintre cei pe care-i cunosc in domeniul acesta .
Sa-mi scuzati sinceritatea ...
Nelu! Te rog sa vizitezi topicul de mai jos. Eu cel putin, doresc sa ai si aici o prima postare...
Dinspre Manastirea Secu se aude deja pana departe, o chemare: "Unde sunteti ostenii mei...?!"
Trebuie sa ne salvam prin noi insine.
viewtopic.php?f=131&t=5695
Multumesc!
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Parfeni Ioan scrie: ...Nelu! Te rog sa vizitezi topicul de mai jos. Eu cel putin, doresc sa ai si aici o prima postare...
viewtopic.php?f=131&t=5695 ...
Mi-as dori sa particip si eu la acea intalnire, insa am o problema personala ce tine de cealalta famile a mea.
O problema ce ma va face sa fiu alaturi de fiica mea, care probil joia sau vinerea din saptamana mare va iesi din spital. 😢
Dar va urez de pe acuma: Un Paste Fericit !
Încuiat