Anul trecut lista a fost deschisa.15 zile nu patru ore.
viewtopic.php?f=87&t=8384&hilit=Avans+diham&start=45
LA FANTANITA Craiesei nu exista sala de socializare, se poate sta pe terasa pe care.ne-o poate închide cu folie.
În restaurant se face acces numai cu consumație.
Întâlnirea nu are 5 zile.are..3 nopți joi.1 pana duminica.4.dec.
FAPTUL CĂ e miercuri Sf Andrei sau sărbătoare nu înseamnă că vor și veni echipaje....sau poate vin...
La.toate întâlnirile.din ultimii ani am plecat și respectiv venit la ore.decente.
Cred ca a pleca la 5 dimineata e un disconfort sau în ultima.zi.duminica sa stai bara la bara.iar.e.un disconfort....
Doar.nu plecam.la.pescuit.sa.ne trezim la.4 sa plecam pe.Dn1...
Porc la Lepșa.nu se.poate tăia se poate manca o șuncă sau slănină ori ceva tradițional sau se poate face o.ciorba afara.la ceaun comparativ cu Fantanita Craiesei unde se pare ca se poate tăia porc, însă cu plata separata fata de meniul de la.masa.festiva.... Nu în prețul meniului de la.cina festiva.
Oamenii nu s-au grăbit ca fata la.maritat cred ca i -ai jignit aici sau subevaluat, și si-au exprimat rapid opinia văzând ca este nevoie.
Sunt.sigur ca.in ambele locații ar ieși o întalnire reușită PT ca atmosfera o facem noi...
PERSONAL nu aleg varianta cea mai ieftina o aleg pe cea mai confortabila și distractiva...
NU TOATA lumea urmărește cel mai mic preț, eu de exemplu as da mai mult PT o seara cu program artistic decât sa cada pe mine iar sa car boxe sau scule sau sa.fiu DJ.
LAGUNA ALBASTRA ESTE O LOCAȚIE în care am organizat noi deja patru întâlniri.. E adevărat ca nici una iarna, dar.daca se vrea se poate introduce spre vot...
Întâlnirea este de.10 ani a Asociației Clubrv, nu mi se pare asa de.grav dacă rămân unii simpatizanți afara de pe lista, important este sa vina membrii asociati nu tot forumul...
Fiind frig unii.colegi vor.la.camera...
E adevărat ca întâlnirea e una rulotisti a și primează rulotismul nu cazarea la pensiune... Dar contează și opinia membrilor asociati, nu?
Doar e întâlnirea de 10 ani a. Asociației Clubrv...
Eu încerc sa împac pe toată lumea, dacă nu reușim facem.in doua locații... ca și de Paste și la.Amara și la.Durau, abia ca nu mai e înghesuială...
Frumos era sa fim toți împreună deci sa.ne supunem unui.vot... DACA nu se vrea nu e supărare fiecare merge unde vrea...
Nu vreau sa.decid eu sau CD -UL LOCATIA, PREFER SA VEDEM VOTUL...
Sper ca aceste discuții sa.fie.constructive...
De fapt.eu aștept sa.scrie.colegii unde vor.sa. organizam.