1 dec 2016 / participare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: 1 dec 2016 unde ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

Anul trecut lista a fost deschisa.15 zile nu patru ore.
viewtopic.php?f=87&t=8384&hilit=Avans+diham&start=45

LA FANTANITA Craiesei nu exista sala de socializare, se poate sta pe terasa pe care.ne-o poate închide cu folie.

În restaurant se face acces numai cu consumație.
Întâlnirea nu are 5 zile.are..3 nopți joi.1 pana duminica.4.dec.
FAPTUL CĂ e miercuri Sf Andrei sau sărbătoare nu înseamnă că vor și veni echipaje....sau poate vin...

La.toate întâlnirile.din ultimii ani am plecat și respectiv venit la ore.decente.
Cred ca a pleca la 5 dimineata e un disconfort sau în ultima.zi.duminica sa stai bara la bara.iar.e.un disconfort....
Doar.nu plecam.la.pescuit.sa.ne trezim la.4 sa plecam pe.Dn1...

Porc la Lepșa.nu se.poate tăia se poate manca o șuncă sau slănină ori ceva tradițional sau se poate face o.ciorba afara.la ceaun comparativ cu Fantanita Craiesei unde se pare ca se poate tăia porc, însă cu plata separata fata de meniul de la.masa.festiva.... Nu în prețul meniului de la.cina festiva.

Oamenii nu s-au grăbit ca fata la.maritat cred ca i -ai jignit aici sau subevaluat, și si-au exprimat rapid opinia văzând ca este nevoie.

Sunt.sigur ca.in ambele locații ar ieși o întalnire reușită PT ca atmosfera o facem noi...

PERSONAL nu aleg varianta cea mai ieftina o aleg pe cea mai confortabila și distractiva...

NU TOATA lumea urmărește cel mai mic preț, eu de exemplu as da mai mult PT o seara cu program artistic decât sa cada pe mine iar sa car boxe sau scule sau sa.fiu DJ.

LAGUNA ALBASTRA ESTE O LOCAȚIE în care am organizat noi deja patru întâlniri.. E adevărat ca nici una iarna, dar.daca se vrea se poate introduce spre vot...

Întâlnirea este de.10 ani a Asociației Clubrv, nu mi se pare asa de.grav dacă rămân unii simpatizanți afara de pe lista, important este sa vina membrii asociati nu tot forumul...
Fiind frig unii.colegi vor.la.camera...
E adevărat ca întâlnirea e una rulotisti a și primează rulotismul nu cazarea la pensiune... Dar contează și opinia membrilor asociati, nu?
Doar e întâlnirea de 10 ani a. Asociației Clubrv...
Eu încerc sa împac pe toată lumea, dacă nu reușim facem.in doua locații... ca și de Paste și la.Amara și la.Durau, abia ca nu mai e înghesuială...

Frumos era sa fim toți împreună deci sa.ne supunem unui.vot... DACA nu se vrea nu e supărare fiecare merge unde vrea...

Nu vreau sa.decid eu sau CD -UL LOCATIA, PREFER SA VEDEM VOTUL...
Sper ca aceste discuții sa.fie.constructive...
De fapt.eu aștept sa.scrie.colegii unde vor.sa. organizam.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Tin sa vin cu urmatoarele precizari, in special pentru dl.Niky Radu, care, din pacate, a dezinformat colegii fara sa cunoasca locatia propusa de mine: Asa cum sotia mea v-a prezentat in paginile anterioare, In cadrul Hotelului Tresor exista sala de conferinte de aproximativ 30 locuri, bar, restaurant de 110 locuri. sala de biliard, toate aceste spatii constituind spatii de socializare, unde de asemenea exista si internet, toate fiind puse la dispozitie, cu mentiunea ca mai sunt si incalzite. De asemena, incalzite sunt si camerele care sunt dotate cu bai individuale si unde curge apa calda in permanenta. Pentru rulotisti se pot pune la dispozitie, fie doua dusuri, care in prezent sunt folosite doar de personalul hotelului, fie, asa cum a afirmat Ciprian, se poate retine o camera pentru club, in care fiecare rulotist va putea sa faca dus. Un alt aspect este cel al porcului taiat: o unitate de alimentatie publica care se respecta, nu va pune in consum un animal proaspat taiat, fara a fi in prealabil,verificat sanitar-veterinar. Ori, la data la care are loc intalnirea, este foarte greu de gasit medicul veterinar care sa faca acea verificare, poate doar la Focsani, dar acest fapt implica si un drum dus-intors de aprox. 150 km.Din aceste motive, se vor servi preparate din porc, adica mancare atent pregatita si verificata in prealabil.
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Robert Miron
Membru asociat
13
Oras: Botosani
Data nasterii: 05 Noi 1980

Mesaj de Robert Miron »

Cel care s-a grăbit ai fost chiar tu când ai cerut sa ne exprimam dorința:
de Niky Radu » 02 Sep 2016, 14:50

Va rog sa va exprimati intentia de participare pentru 1 dec sau de revelion. Puteti sa optati pentru una sau pentru ambele. In functie de numarul de participanti alegem locatia optima, pentru 20, 30, 50 de echipaje.
Tel. 0742068873
Octavia 3 + Hobby 400 SFE
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Bineinteles ca vom fi prezenti, cu tot cu sarmalute, in oricare locatie aleasa prin vot de colegii nostri, pentru a sarbatori cei 10 ani de activitate ai Asociatiei noastre. Pentru noi, moldovenii, locatia Lepsa ese mai " la-ndemana" si deci optam pentru LEPSA, la camera, 2 persoane. Noi nu ne incumetam sa traversam iarna, cu rulota dupa noi, Magura Bacaului si Oituzul pentru a ajunge la Fagaras.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

La inceputurile existentei asociatiei noastre, cu un numar relativ mic de membri, se organizau intalniri paralele.
Moda a continuat si ulterior, iar acum apare aceeasi idee.
Va rog sa ne intelegem si sa alegem, in cunostinta de cauza, locatia la care sa poata participa cat mai multi membri asociati.
La 1 decembrie 2016 , sa sarbatorim toti, impreuna, 10 ani de la infiintarea asociatiei!
Se impune existenţa unui spatiu generos de cazare la camere si a unui spatiu de socializare deschis permanent.
Cei care merg cu RV-urile nu cred ca isi pun prea mult problema dusurilor si WC-urilor incalzite.
Mai mult se gandesc la calitatea drumului si a unei simple surse de curent.
Estimez ca nu vor fi mai mult de 25 de rulotisti. Eventual se extinde camparea si in parcare.
Imi propun sa merg si eu, la sfarsitul saptamanii viitoare, la Lepsa-Trezor, pentru a verifica si eventual discuta conditiile oferite.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

marcu viorel scrie:Tin sa vin cu urmatoarele precizari, in special pentru dl.Niky Radu, care, din pacate, a dezinformat colegii fara sa cunoasca locatia propusa de mine: Asa cum sotia mea v-a prezentat in paginile anterioare, In cadrul Hotelului Tresor exista sala de conferinte de aproximativ 30 locuri, bar, restaurant de 110 locuri. sala de biliard, toate aceste spatii constituind spatii de socializare, unde de asemenea exista si internet, toate fiind puse la dispozitie, cu mentiunea ca mai sunt si incalzite. De asemena, incalzite sunt si camerele care sunt dotate cu bai individuale si unde curge apa calda in permanenta. Pentru rulotisti se pot pune la dispozitie, fie doua dusuri, care in prezent sunt folosite doar de personalul hotelului, fie, asa cum a afirmat Ciprian, se poate retine o camera pentru club, in care fiecare rulotist va putea sa faca dus.

Aici nu e Niki de vina, sunt eu pt ca nu am avut aceasta informatie ca avem sala de conferinta.
EL NU ARE NICI O VINA , nu a avut intentii rele...

Noi n-am avut aceasta informatie, care este f pretioasa , daca avem unde sta 2 din cele 4 zile intr-o sala...
De asemenea ne intereseaza si sala de biliard - contra cost..
Sala de conferinte vedem in ce conditii...

Trebuie sa INCERCAM sa discutam constructiv pt. ca sa iasa ceva frumos !

Daca nu se taie porc se face afara o ciorba ceva de fasole cu ciolan o mamaliga sa taie o sunca , o slanina sau se vine de acasa cu o ”juma” de carcasa verificata la ”Obor” si nu se supara nimeni daca e din comert si cu factura... banuiesc ca n-are nimeni nimic impotriva ca ne mai facem afara noi un ceeaun sau o friptura...

In 2 din cele 4 zile eu personal merg si la restaurant si mai sunt ca mine 30 din 100... poate.... pt. ca trebuie sa faca si gazda un profit si masa festiva...

Oricum cei de la camere acceseaza mult mai des restaurantul pt ca nu au ”logistica” de la rulota pe care o avem noi ...
silviu ignatius
Membru forum
13
Oras: Focsani
Data nasterii: 24 Dec 1971

Mesaj de silviu ignatius »

Buna ziua
Drumurile catre Lepsa din orice directie sunt impecabile pentru ca tot drumul Focsani - TG.Secuiesc a fost integral refacut la o calitate extrem de buna. Din pacate chiar saptamana trecuta am ajuns la Lepsa, e posibil sa mai ajung saptamana viitoare si as putea face mai multe fotografii.
Putem vorbi si cu cei de la Salvamont sau cu Jandarmii montani sa ne recomande si o excursie mai lunga catre varful Lacauti sau varful Goru, pe langa clasica excursie pe cheile Tisitei sau cascada Putnei.
cu Bine
Ignatescu Silviu
Focsani
Eriba Troll, Santa Fe 2.2 Crdi 4x4, 2008, 150 cp
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@Lupu Ciprian...imi cer scuze, intalnirea la care faceam aluzie nu este cea de la Gura Diham, la care ai dat si link-ul pentru verificare dealtfel. Este vorba de intalnirea de paste de la Amara. Topic deschis in jurul orei 16 iar pana la 23.45 lista a fost inchisa viewtopic.php?f=167&t=8596&start=15
30 noiembrie este zi libera nationala exact ca 1 decembrie, numai pe data de 2 trebuie sa ne orientam sa ne luam "liber" deci intalnirea este de miercuri pana duminica. http://zilelibere.com/

@marcu viorel...ai fost intrebat sa prezinti locatia si mai sus sunt scrise doleantele noastre. Se doreste si sala de socializare. Am spus si eu si Ciprian in diferite postari acest lucru. Nu dezinformez, eu trag o concluzie care pana la data postarii mele nu era specificata ca exista. Dar nu-i problema, in ultima ta postare ai facut precizari in acest sens. S-au oferit 2 colegi sa viziteze locatia pe care ii rog sa estimeze foarte bine cate RV-uri incap in locatie. Cei care vin la camere vin si ei cu autoturismele si toti ne-am dori sa le avem parcate intr-un perimetru apropiat. Cateva fotografii ar fi binevenite.
Viorel...in privinta porcului. E mai bine sa acuzi decat sa te scuzi. Nu exista nu pot, exista nu vreau !!! Nu am fost delegat sa discut cu cei de la Trezor privind acest aspect, dar unde am vorbit la Fagaras a fost un lucru obligatoriu de a prezenta certificatul organoleptic, adica bun pentru consum, in urma taierii acestui porc si am fost asigurat ca se rezolva .Nu exista glume pe acest subiect este o treaba serioasa. Langa hotel exista o pastravarie care atunci cand are "marfa" care nu poate fi vanduta local si trebuie vanduta rapid, se apeleaza la dealer-i care aprovizioneaza supermarket-urile. Acest peste nu pleaca din locatie fara acest certificat. O intrebare la administratori unde poate fi gasit un veterinar rezolva situatia. Prin absurd , chiar daca trebuia mers pana la Focsani, clientul nostru, stapanul nostru...eu eram unul care ma ofeream sa fac acest drum daca voua va era greu. Dar e mai bine sa oferi o masa festiva impusa si nu dorita de client. Mancare din Carrefour si Metro am si eu acasa, doresc altceva. Acest lucru nu se intelege Viorel.
Robert Miron scrie:Cel care s-a grăbit ai fost chiar tu când ai cerut sa ne exprimam dorința:
de Niky Radu » 02 Sep 2016, 14:50

Va rog sa va exprimati intentia de participare pentru 1 dec sau de revelion. Puteti sa optati pentru una sau pentru ambele. In functie de numarul de participanti alegem locatia optima, pentru 20, 30, 50 de echipaje.
@Robert Miron...Intre intentie de participare si alegerea locatiei deja intr-un topic care nu specifica acest lucru e diferenta mare. Am acceptat initial sa fac o lista separata cu cei care vin cu dedicatie doar la Lepsa, care i-am considerat minoritari. Fiecare e liber sa aleaga unde vrea sa mearga dar sa se si supuna majoritatii daca acea locatie nu este aleasa. Suntem o asociatie, un grup unitar , doar in concediul personal iti alegi unde vrei sa mergi si acest topic are rolul doar de a afla dorinta de participare indiferent de locatie. Cel in care vom vota unde mergem va fi ulterior publicat in urma finalizarii informatiilor asupra fiecarei locatii. Daca exista colegi care nu aleg sa mearga in locatia care castiga votul, nu este nici o suparare.

Pentru cei care ies si de revelion ii anunt ca nu m-am retras, nu sunt de acord ca 1 dec si revelionul sa fie facut in 2 locatii diferite pentru ca doresc sa lasam rulotele acolo pana la revelion. Daca mai exista si alte solutii va rog sa le expuneti, nu ma lasati sa vorbesc singur pe aici, deja m-a luat lumea in vizor, arunc cu "dezinformari"
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va salut
Cei noua care sunt azi La.Costinești vor la.Lepsa
SORIN TRANDAFIR
Isdraila Ioan
Holom Claudiu
Eu
SACALA MIHAI
Petre Eduard
DAN PEEV
ARGATU Stefan
Încă un cuplu care nu face parte.din Clubrv din Ilfov....
O
Rulota si restul la camera toți...

Nu trebuie sa ne supărăm suntem prieteni ș colegi. Se pare ca opțiunea majorității va fi Lepșa... PT.1 dec

..găsim.o soluție... Poate facem revelionul la.FAGARAS.sau dacă Niki găsește o soluție buna de unu dec și revelion poate o.parte merg La.Laguna Albastra... este varianta trei.

Nu.trebuie descurajați colegii care se implica în.organizare PT ca sunt putini.. Exact de asta ducem de fapt lipsa...
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

As vrea sa zic si eu un DA! Ori unde se hotaraste. De venit, sper sa vin cu camper-ul
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Fam. Bodeanu alaturi de voi, la camera. As fi preferat rulota lui Doru Stoicescu dar cand am vazut-o pe doamna cu antifoane....!
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Si noi am dori sa venim cu rulota, indiferent de locatie!!! ...daca incapem :D
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Încuiat