Pt. cei care nu au urmarit topicul, va anunt ca
nu exista nici o camera rezervata pt. noi pt. ca gazdele nu au confirmat cererile noastre si nici nu exista avans platit pt. nici o camera la Laguna Albastra Murighiol .
Locurile la rulota de asemenea sunt 100% ocupate de catre cei care s-au inscris din timp pe lista Clubrv.
NU se mai fac inscrieri .
Cel mai mare peste viu prezentat sambata seara la ”scena ” va fi premiat atat pt. adulti cat si pt copii pe sectiuni separate .
Asa cum am scris vom incerca sa o seara dansanta . ( sambata h 20 )
Am si ceva premii pt. copiii, care-s mai curajosi si se baga la dans la minidisco . ( sambata h 19-20)
Vineri la h 18 se face o lista pt. un turneu de table ... care incepe la aceeasi h .
Vineri h 18 de asemenea avem turneu de rummy , iar daca nu ajunge timpul se continua de dimineata sambata la h 10 .
Sambata se va face cu cei de pe lista lui Relu Deliu ( care au rezervare ) o tura cu salupa pana la SF GHeorghe si retur ( excursie de o zi ) . Nr. tel. Relu Deliu
Sambata se vor prezenta catsigatorii , seara la programul dansant ...
De asemenea vor fi oferite si cateva premii de catre UMBRA CAMPER ( Astefanei Dragos ) si respectiv Revista Rulotism ( Dan Casandroiu ) tot sambata .
Voi face si o lista cu cei care doresc sa se bage ”la oala” la ceaunul de bors pescaresc, sau foc de tabara ori ce mai facem ...
Nu se face masa festiva der ne vom strange in zona de socializare cu de toate de la toti ... fara meniu sau ocupare locuri la restaurant ... unde oricum, sambata seara este o petrecere a unui grup ...
La fata locului toti cei care sunt membrii asociati vor primi revista ClubRV-RO RULOTISTI DIN ROMANIA , nr 3 sept 2016.
Daca va exista o cheta de sustinere a revistei ca la sedinta AGA, se totalizeaza si se scrie o chitanta pe loc pt. intrarea ecestei sustineri in bugetul Clubrv. ca si la Bran ... unde am avzut aproape 700 ron de la participanti .... suma intrata in buget .
Cu bunavointa gazdei noastre FLORIN , se va castiga si un sejur la Laguna de 7 zile .... oferit in colaborare cu revista noastra ...
Daca sunt colegi ce pot ajuta /centraliza datele pt concursuri la fata locului mi-ar fi de mare ajutor.
NU am pus activitati dimineata pt ca eu personal sunt plecat pe lacuri la pescuit , insa daca vrea cineva sa se implice sau sa faca ceva , n-ar fi rau ...
Duminica voi propune de dimineata o tura cu bicicletele la care partricipa adulti si copii , jos spre Ponton Diadema si in imprejurimi ( cca 1 h ) .
Daca aveti intrebari , propuneri , reclamatii , sugestii, va stau la dispozitie pe public sau privat atat
eu cat si membrii CD prezenti, din conducerea Clubrv care vor fi la fata locului... Viorel Grosu (Cernavoda ) .... Mona & Octav (Buc), respectiv Geta Gheorghe ( Buc ) ...
In program , la solicitarea dvs. se pot face adaugari sau modificari ale activitatilor enumerate .
Pt. cei interesati de pescuit la undita, acestia pot merge jos la Diadema la ponton cu masina , sau alta varianta ar fi din miniport pe jos prin stanga sa pescuiasca in balta , sau mai sus inainte mergand pe mal in paralel cu canalul de acces miniport sa ajunga in 5 min pana unde se pescuieste direct pe Sf. Gheorghe pe brat ... inclusiv la lanseta ...
Cei intersati de permise de pescuit sau de acces in rezervatie ca turisti , sau de barca ..... ori de acces cu auto in zona rezervatiei....pot accesa site ul
http://www.ddbra.ro/ de unde s eprocura destul de facil online.
Daca e cineva care nu se descurca ,eventual il ajut ...
http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online