Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

Va interseaza proiectul ? ,,, aceasta locatie...?

Chestionarul s-a închis pe data de 05 Mai 2013, 19:13

NU
6
12%
DA
32
62%
nu sunt din Bucuresti sau din zona ...
14
27%

Voturi totale: 52

Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Campare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Cosmin Prund »

Felicitari si multumim pentru lucrare.
Deosebit de interesanta gaura trapezoidala la nivelul solului. Ca sa pastram tonul "cu perdea", sper sa aiba utilizatorii "tinta" buna - in caz contrar :? :oops:
Poate ar fi bun un linoleum pe jos, sa se poata da cu apa, si sa se poata inlocui dupa o vreme. Dupa ce intra "lichidul albastru" in lemn cred ca mai iese doar cu drujba.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Florin_Vint
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 12 Ian 1980

Mesaj de Florin_Vint »

Cred ca linoleum pe jos o sa patinam si o sa cadem "cu directie"! Lichidul ala albastru cred ca o sa imbalsameze podeaua!
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

mesaj sters la cerere
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Amenajare Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am mutat postarile voastre la topicul cu " Intalniri de wekend la Pasarea "
viewtopic.php?f=156&t=6694&p=88675#p88675

.. aici continuam cu amenajarea acestui loc de campare....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Florin_Vint scrie:Pot aduc un capsator de tapiterie sa il prindem in capse (poliplanul). Spuneti-mi decat daca este nevoie si cate capse sa aduc!
Nelu Predonu scrie:Florin, poti aduce capsatorul. Oricum, avem capse luate pe asociatie - 1000 buc. Dimensiunea capselor este de 11,3 mm baza U-ului la exterior, cu 8 mm lungimea celor 2 laturi, iar grosimea sarmei e de 1,2 mm. Am trecut aceste cote pentru a verifica daca se potrivesc capsatorului tau. Aduc si eu un capsator electric.
Florin_Vint scrie:Ok. Eu pot lua capse la pret de depozit si de aceea nu prea conteaza cate iau. Daca mai aveti nevoie de scule sau unelte, pompe si alte chestii, intrati pe site-ul din semnatura si pentru asociatie pot face un discount de 15%. Problema e ca acolo nu am decat vreo 300 de coduri si eu vand vreo 3000.
Cu stima,
Florin Vint
Nelu Predonu scrie:Eu am luat capse mai late (1,2 mm) ca sa nu perforeze in timp poliplanul. Daca ai posibilitatea de astfel de capse care sa se potriveasca la capsatorul tau, adu si tu o cutie de 500 sau 1000 buc.
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Nelu Predonu »

Ciprian, sa nu uiti sa aduci si masina de tuns a lui Traian Filip. La cat a plouat, daca nu tundem iarba in acest weekend, va fi foarte greu de facut acest lucru in viitor.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Cristian Nastase
Membru asociat
12
Data nasterii: 02 Feb 1968

Mesaj de Cristian Nastase »

Plecam la cosit maicute ,Ciprian este acolo cu maica stareta ( o coseste pe picioare :D )
Cine doreste poate sa vina ...gata cu postul totul este de dulce :twisted:
AAAA ,sa veniti cu pofta de munca ca la sprit nu am vazut unul timid ...
P.S. - wc-ul este la datorie, nu a fost furat (inca ) ,poate cand il umplem
Logan, Volvo,Grand Scenic, Fiat Ducato Pilote,
"Nici o masă fără peste" 🤘
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Etapa II , operatiunea W.C. :)
Poliplanul a fost donat de Relu Deliu , capsatorul si capsele de catre Florin Vant , munca a fost asigurata de rulotistii prezenti la datorie .....
Bucuria lui Mirciulica a lu' Paduraru a fost nepretuita la primu' pipi facut "la cabina " :) .......... pt toate celelalte exsista Master Card !

Imagine
Imagine
Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In perioada care urmeaza ( iunie ) intentionam sa facem curatenie in zona din fata cladirii dezafectate , unde dupa cum stiti ( cei care ati fost pe acolo ), sunt ceva gunoaie ce s-au strans in anii trecuti....
Ma gandesc ca daca cei ce vin in wekend doresc sa se relaxeze mai mult decat sa munceasca , putem alege varianta sa il platim pt. acest lucru pe vecinu' Marian sa faca treaba asta in cursul saptamanii si vom vedea cat si cum il platim , atunci cand ne vom strange acolo , cei care " frecventam " zona.....
Intre timp , dupa montarea toaletei , s-a tuns iarba ( a mai facut Marian Dobran loc pt. 2 rulote ) intr-o zona perfect dreapta , tot in continuarea celorlalte 6 parcele de rulote a cate 100 mp ....
S-a tuns iarba si in alte zone , intotal aproximez pe o suprafata de jumatate de hectar cu tot cu plaja , jos + ce a mai facut Marian la coasa pe langa aleea lunga de acces si nu numai .....
Am mai strans 2-3 roabe de gunoaie, impreuna cu Marian vecinu' , ( tot gunoaie depozitate in anii trecuti ) din zona focului de tabara .... pe care le-am incarcat intr-o caruta a unui localnic si am scapat de ele...

Cei ce doresc sa se implice ma pot suna ... inclusiv pt. a va da cheia de la poarta , eu in acest wekend nefiind in Bucuresti ( 31 mai - 2 iun ) .
La locatie pot organiza intalniri numai membrii asociati , dar poate participa oricine doreste .... orice rulotist , cortist , sau prieten de al dvs ...

Alte nevoi ale locatiei pe urmeaza sa le achizitionam sau sa le donam :
- lampa led pt. toaleta
- suport h. igienica :)
- ierbicid pt anumite zone in care trebuie sa scapam de buruieni si e greu de ajuns cu masina de tuns fiind denivelat ( aici cred ca ne ajuta Cornel Savu ) pt ca avem nevoie imprumut si de pompa de pulverizare .
- lampa led veghe ( mai mare ) pt. zona centrala in mijlocul rulotelor ( de preferat solara ) pe care o fixam pe perete sau cu stalp de lemn sau metalic .
- benzina pt. generator si motocoasa
- vinarom ( vopsea lavabila ) sau var ( fiind mai ieftin ) pt amenajare " Penthouse " cu vedere la lac :) , trafaleti , bidinea sau o pompa de puverizare tot cu imprumut .....
- plasa camuflaj sau plasa "mesh " tot pt. " Penthouse " , in exterior , aici cred ca vom avea nevoie de 100 mp - mai greu de achizitionat , fapt pt. care acest lucru nu este prioritar .
- pt. divertisment voi lua eu separat pt. 2-3 pers. echipament air soft - sau paintball , munitie si 2 -3 obstacole -tinte si cazemate mici gonflabile , dar astea nu intra la "oala " , le aduc ocazional .... cand mai vin si copii - tragem la tinta cu pusca airsoft la 20-30 - 50 m .
Pt. alte detalii sau intrebari va stau la dispozitie pe forum sau in privat , cum doriti ....

Multumesc celor care s-au implicat in proiectele CLUB-RV RO , fizic , sufleteste , financiar..... si o fac in continuare !
Florin_Vint
Membru forum
13
Data nasterii: 12 Ian 1980

Mesaj de Florin_Vint »

Cu o lampa cu LED pe baterii pentru "toaleta", suportul de curpapir si vreo 2-3 bidinele pot sa ma descurc eu. Pentru cosmetizarea Penthouse-ului cred ca cel mai sfant ar fi un var alb, deoarece daca dam lavabila 1. E foarte scumpa(in comparatie cu varul) si 2. O sa se umfle toata tencuiala veche si o sa cada. O sa ma uit pe la "Chineji" si de o lampa solara pentru veghe.
Cu stima,
Florin Vint
P.S. in afara de Ciprian care si-a anuntat lipsa, mai vine cineva in acest weekend?
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Va ajut si eu cu ierbicidarea dar nu pot in weekend-ul asta si urmatorul, eventual daca se merge in timpul saptamanii seara pot da si eu o fuga.
Carado A464
0723830014
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Am veni si in saptamana asta dar nu stiu daca ne permite vremea; oricum am lasat niste pesti nemancati weekendul trecut si as dori sa nu sufere de foame :mrgreen:
Daca vremea ne permite (nu am inca un cort la rulota) venim !
Fendt 420 Saphir+ Passat
Scrie răspuns