Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Cipriane, chiar daca nu prea mai scriu in ultimul timp , va urmaresc permanent si vreu sa-ti spun ca esti de nota maxima ! Ai un stil de a posta, incat, nu stiu cine nu ar veni la invitatiile tale..
De la ceva departare, va dorim o intalnire super, asa cum va si iesi cu siguranta si tine-o tot asa caci sub egida ta, e foarte posibil sa unesti toti rulotistii sub aceiasi umbrela cum eram candva
Va dorim distractie maxima, multa veselie si "prietenie", pentru ca asta ne-a fost scopul in 2006 cand s-a infiintat acest Club. Chiar daca nu putem sa participam, vom fi langa voi macar teoretic !
Distractie placuta !
.
Ciprian,va doresc tuturor ce vor participa la aceasta intilnire,petrecere frumoasa,unde voia buna sa predomine chiar cu riscul ca vremea este schimbatoare .Sunt sigur ca aceasta iesire in natura va fi o reusita si atunci cind inchinati pahare ,ginditi-va si la ceilalti membri ai clubului ce nu pot fi prezenti,dar cu inima va sunt alaturi .Noroc.. si la mai multe iesiri .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Pentru cei care n-au putut sa ne fie alaturi;
- au fost prezente 3 rulote si alte aproape 20 echipaje, doar cu masinile,
- au functionat 2 arzatoare la care s-a fiert vinul, 3 gratare cu porcarii, 1 disc pentru delicatese si o galeata-cuptor pentru pui pe sticla.
S-au schimbat impresii, bucate, s-a fietr si servit vinul la comun, s-au facut planuri pentru vacante si concedii, atmosfera calda si vesela.
Multumim celor care ne-au fost alaturi.
Alte impresii, poze si detalii, intr-un topic dedicat.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Contrar asteptarilor unora care dadeau aceasta intalnire un esec inainte de a se desfasura,atmosfera a fost una mai mult decat prieteneasca,la care,ca niciodata,nu am auzit barfe nefondate.Felicitari participantilor din ambele cluburi prietene,Club Rv si ACCCR.
Am vazut postata pt fb o poza intre 2 membri marcanti din cele 2 asociatii care imi da mare incredere,ca,mai mult ca niciodata va putea fi posibila,macar o intalnire anula comuna !
Eu unul am purtat fularul ClubRV la gat si am baut vin din cana ACCCR......pana m-a ginit Lupu si mi-a dat si mie cana RV :lol:
Asteptam pozele facute de cei prezenti.
Sa ne vedem cu bine !