Am trimis formularul de participare din februarie la Nijvice.
Si eu vin, si iau si nepoata care este in clasa a doua asa ca o invoiesc cu o zi inainte de terminarea scolii.
Plec si eu pe traseul Szeged, Balaton, Zagreb, pe drum nu ma abat spre nici un camping si dorm intr-o parcare pe traseu.
Eu sunt mai zgarcit, dar am si avantajul camperului, drept pentru care aleg cat mai des off camping.
Numai abaterea din drum spre camping imi ia peste 2 ore , si nu am in vedere o escala la bai termale in acest scurt rastimp 21-22 iunie.
Daca Duret, care vine si el cu camperul, vrea sa mi se ataseze, mergem impreuna cu escala de somn pe autostrada acolo unde ni se face somn.
Oricum, in 22 iunie vom fi in camping Nijvice.
In programul de excursii, eu nu voi include Plitvice pentru ca le-am vazut de 4 ori.
In schimb vreu sa revad Trogirul, si Splitul si desigur Dubrovnicul, dar vreu sa vad si ce n-am mai vazut pana acum, de exemplu insula lui Tito despre care am auzit ca e interesanta si se afla in zona peninsulei Istria.
Astept propuneri de la colegi cu alte locatii tentante pe care sa le includ in programul meu.
Ca locatii, in afara de KRK, vreau sa cautam o locatie de unde sa avem acces in zona Split , Zadar, circa trei zile si una sou doua nopti in apropiere sau chiar in Dubrovnic.
Pentru zona Split am gasit un camping
http://kamp-jure.com/51292/prices/
Pare mai interesant si ceva mai ieftin decat celelalte in zona.
Daca ne hotaram cu totii la un camping dupa raly e bine sa facem o rezervare in avans pentru grup, poate obtinem o reducere.
Probabil ca nu vom merge toti in grup la toate obiectivele ci ne vom imparti pe grupuri mai mici.
Dupa 3-4 iulie, in principiu, m-ar interesa sa continui traseul spre Roma si sa ma intorc prin Austria, asta daca programul din Croatia nu se va prelungi cu obiective foarte interesante.
Pentru Roma asi prefera sa nu merg singur, si sa caut o locatie in zona Civita Vechia, la 20-30km de centrul Romei pe litoral.
Pentru Roma e nevoie de circa 5-6 zile.
Mai exista si varianta unui sejur de cateva zile in Lido di Jesolo, deasemenea daca gasesc inca cel putin un echipaj interesat.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?