Rally Adria, 22-29 iunie 2013

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Luidort Peti
Membru fondator
18

Re: Rally Adria, 22-29 iunie 2013

Mesaj de Luidort Peti »

tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Istria este o peninsula care necesita cel putin 2 zile de alergatura sa o vizitezi in fuga. Dar aceasta excursie se poate face fie la plecare spre casa fie la plecarea spre Italia, fie in excursii independente plecand de pe insula KRk cu autoturisme, in zile diferite.
Eu am ocolit peninsula intr-o zi dar nu m-am oprit atunci decat la coloseumul din Pola, plimbandu-ma doar prin localitatile prin care treceam.
Insula are influente mari italiene si a fost mult timp posesiune italiana.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Mesaj de Dan Casandroiu »

Cum stati cu pregatirile?
La noi pregatirile sunt in toi, am rezolvat posibilele piedici si participam 100% la aceasta intalnire. Avem o lista cu necesarul pentru aceasta expeditie, din care, incet dar sigur, taiem lucrurile realizate. Astazi am taiat de pe lista cardul european de asigurari de sanatate, care tocmai a sosit.
Ultimul plan de traseu - plecam pe 18 dimineata, seara de 18 ne va prinde la camping Aurel Vlaicu, in 19 ne oprim la Mako, in 20 drum intins pana la Letenye pentru ca pe 21 sa sosim la Njivice. Ne-ar face placere daca intentia noastra de traseu s-ar suprapune cu planurile vreunui alt echipaj participant, macar ca opriri in campinguri daca nu ca insotitori pe traseu.
Orice informatie utila pe care participantii o pot impartasi este pentru noi mina de aur, asa ca as ruga, daca se poate, sfaturi din partea celor care au mai fost in Njivice.
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

La noi pregatirile sunt in functie de cum furam nepotul de la scoala. Inca nu am stabilit campingul in care ne vom opri pentru o noapte pe teritoriul tarii insa traseul va fi Iasi- Targu Mures-Deva-Arad-Szeged pana la un camping termal din sudul Ungariei (care sunt grozave). Nu ne-am hotarat inca. Oscilam intre Thermal camping Mediano (pe ruta Pecs-Kaposvar), Thermal camping Somogy, Thermal camping Harkany (sub Pecs) sau Thermal camping Csokonyavisonta. Cu exceptia campingului termal de la Letenye (care mi-a placut din toate punctele de vedere) nu am mai fost la nici un camping termal din sudul Ungariei. Sper sa gasesc peste tot aceleasi conditii bune de campare. Se mai poate intra in Croatia - deci este vama - imediat ce treci de Mohacs, ocolire spre stanga pana la vama, se ajunge la Osijek si se intra pe autostrada Belgrad-Zagreb iar o alta intrare (vama), in afara de cea de la Letenye, ar mai fi la Barcs - insa pe aici nu am intrat niciodata in Croatia.
Fiind rulotisti este mai greu sa respectam un program strict. Daca ne place apa dintr-un camping termal stam trei zile, nu una. De aceea este bine sa facem o lista cu telefoanele colegilor care vor face deplasarea in Croatia tocmai pentru a putea fi contactati in eventualitatea unor nelamuriri (traseu, camping etc.).
Colegii care au trimis campingului Njivice formularul de inscriere sunt rugati sa confirme (pe forum) participarea la Rally Adria in vederea intocmirii de catre conducerea Clubrv a listei participantilor, lista ce va fi trimisa prin E-mail campingului pentru rezervarea locurilor.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Dupa cum am mai spus, eu voi pleca vineri, 21 iunie, si voi merge pe traseul cel mai rapid cu putinta: Sibiu - Szeged - Budapesta - Balaton - Zagreb - Krk;
Voi dormi undeva noaptea 21 spre 22, unde ma prinde ora 18-19. Cand se face ora 18 caut cel mai apropiat camping si fac pauza. Nu merg mai mult sa nu am surprize la intrarea in camping (sa nu se inchida poarta). Cred ca prefer un camping, nu o parcare pe autostrada pentru ca merg cu copii mici: ar fi bine cand opresc sa poata alerga un pic in jurul rulotei sa se dezmorteasca. Intr-o parcare e mai greu din cauza masinilor. Pe de alta parte vorba d-nei Violeta: suntem rulotisti, suntem flexibili! Daca ora 18 ne apuca in Romania, sigur nu ne oprim. Vreau neaparat sa ajungem pe 22 Iunie in camping de Rally.

Dupa Rally ne mai socotim si ne mai gandim, avem acolo timp la dispozitie sa ne "sincronizam" planurile. Orice traseu e posibil, cu mentiunea ca am doar 2 saptamani la dispozitie, adica prin 6-7 iulie ar fi bine sa ajung acasa astfel incat luni, 8 iulie, sa pot sa merg la servici.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Eu nu m-am razgandit.
Poate calatorim impreuna de la Brasov sau Sibiu...etc.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Deci, pana in prezent au confirmat participarea la Adria Rally :
1. Fam. Prund
2. Fam. Casandroiu
3. Fam. Pascu
4. Fam. Popa.
Asteptam ca si ceilalti colegi inscrisi la acest eveniment sa confirme participarea pentru a putea trimite tabelul respectiv in Croatia. Este vorba de
- Fam. Duret
- Fam. Sturz
- Fam. Baltateanu
- Fam. Rus
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Alin Rus
Membru asociat
13
Oras: Tarnaveni
Data nasterii: 28 Ian 1968

Mesaj de Alin Rus »

Ramane valabil si din partea noastra
Knaus 450 Eurostar, Land Rover Discovery 5
tel 0745611168 , alin_bloc@yahoo.com
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Am trimis formularul de participare din februarie la Nijvice.
Si eu vin, si iau si nepoata care este in clasa a doua asa ca o invoiesc cu o zi inainte de terminarea scolii.
Plec si eu pe traseul Szeged, Balaton, Zagreb, pe drum nu ma abat spre nici un camping si dorm intr-o parcare pe traseu.
Eu sunt mai zgarcit, dar am si avantajul camperului, drept pentru care aleg cat mai des off camping.
Numai abaterea din drum spre camping imi ia peste 2 ore , si nu am in vedere o escala la bai termale in acest scurt rastimp 21-22 iunie.
Daca Duret, care vine si el cu camperul, vrea sa mi se ataseze, mergem impreuna cu escala de somn pe autostrada acolo unde ni se face somn.
Oricum, in 22 iunie vom fi in camping Nijvice.
In programul de excursii, eu nu voi include Plitvice pentru ca le-am vazut de 4 ori.
In schimb vreu sa revad Trogirul, si Splitul si desigur Dubrovnicul, dar vreu sa vad si ce n-am mai vazut pana acum, de exemplu insula lui Tito despre care am auzit ca e interesanta si se afla in zona peninsulei Istria.
Astept propuneri de la colegi cu alte locatii tentante pe care sa le includ in programul meu.
Ca locatii, in afara de KRK, vreau sa cautam o locatie de unde sa avem acces in zona Split , Zadar, circa trei zile si una sou doua nopti in apropiere sau chiar in Dubrovnic.
Pentru zona Split am gasit un camping
http://kamp-jure.com/51292/prices/
Pare mai interesant si ceva mai ieftin decat celelalte in zona.
Daca ne hotaram cu totii la un camping dupa raly e bine sa facem o rezervare in avans pentru grup, poate obtinem o reducere.
Probabil ca nu vom merge toti in grup la toate obiectivele ci ne vom imparti pe grupuri mai mici.
Dupa 3-4 iulie, in principiu, m-ar interesa sa continui traseul spre Roma si sa ma intorc prin Austria, asta daca programul din Croatia nu se va prelungi cu obiective foarte interesante.
Pentru Roma asi prefera sa nu merg singur, si sa caut o locatie in zona Civita Vechia, la 20-30km de centrul Romei pe litoral.
Pentru Roma e nevoie de circa 5-6 zile.
Mai exista si varianta unui sejur de cateva zile in Lido di Jesolo, deasemenea daca gasesc inca cel putin un echipaj interesat.
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Cu certitudine participam si noi. Nu am fixat inca traseul, dar oricum plecarea din Sibiu va fi pe data de 19 iunie. In limita posibilitatilor este bine sa ne sinconizam atat plecarea cat si programul pe durata acestei excursii. Dupa ce mai culeg si eu cateva informatii si in functie de propunerile celorlalti colegi voi posta si eu traseul pe cale il voi alege.
Sper sa fie o actiune reusita.
Cu stima si tinem legatura pe forum si prin e-mail ori telefon.
e-mail: isturz@gmx.net
tel: 0720 535774
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Traian, distanta de la Njivice la Dubrovnic este de 702 km iar pana la camping Jure (langa Makarska) este de 400 km. Distanta Njivice-Dubrovnik, tur-retur este de 1400 km - echivalenta cu distanta Iasi-Njivice. Si noi dorim sa facem acest traseu dar mai pe indelete, la intoarcerea spre tara. Adica plecam din Njivice si oprim 2-3 zile la Split (cu vizitarea Zadar, Makarska etc.), mai departe 3 zile Dubrovnik (care trebuie vizitat la pas, cu de-amanuntul), dupa care ne indreptam spre tara prin Mostar-Sarajevo-Novi Sad-Timisoara. Asta ar fi o varianta de traseu mai economic din punct de vedere kilometri parcursi si combustibil consumat. La fel de bine am putea pleca din tara pe acest traseu si am vizita mai intai Dubrovnik, Split, Zadar, dupa care am poposi la Njivice iar pentru intoarcerea spre casa ne mai gandim. Nu suntem inca hotarati. De aceea purtam discutii sa vedem ce trasee mai descoperim. Doar plecam in concediu. Noi am dori sa plecam din Iasi pe 15 iunie (suntem in tratative sa-l furam pe Stefanel de la scoala). Din cauza distantei mari pana la Dubrovnic cred ca e bine ca acest traseu sa fie legat ori la plecare, ori la sosire in tara.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Am incercat, desi fara rezultat, sa spun ca dupa saptamana de la Njivice plecam la Jure (400km) unde stam 3 zile si vizitam imprejurimi de pana la 150-200km (Split, Zadar, Trogir, Makarsca).
Dupa aceea plecam spre Dubrovnic (300km) unde stam 2 zile in, sau aproape de Dubrovnic.
Dubrovnicul nu cere mai mult de o zi de vizitat sau maxim 2 cu urcarea pe ziduri si luat masa la un restaurant acolo. Este mai mic decat Venetia ca intindere si nu ai ce face mai mult timp.
Vorbesc despre orasul cetate nu despre orasul nou unde nu merita sa stai, decat daca vrei sa vezi muzee sau gradina botanica sau zoologica.
Campingurile in zona Dubrovnic sunt la jumatate de pret fata de cele din zona Split-Trogir. (probabil din cauza zonei de tranzit cu pasaport)
Intoarcerea spre tara, sau spre Rijeca oricum, se va face cu o escala de o zi la un camping sau pe autostrada spre Zagreb .
Nu suntem obligati sa stam 7 zile la Njitvice si putem pleca chiar din 27 spre Jure. In 30 putem pleca spre Dubrovnic (sau in 2 daca stam toata saptamana la Njitvice). In 2 (sau in 4) plecam spre casa sau sa ne continuam periplul pe grupuri mai mici.
E o varinata pe care asi fi bucuros sa o modific daca primesc informatii despre locatii ce ma pot retine mai mult in Croatia.
Scrie răspuns