Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Daca asa este permis in lumea internetului , imi cer scuze , oricum nu am invocat regulamentul ...
NU vreau sa intervin aiurea in postari , nici sa exagerez cu moderarea dar am recomandat sa se scrie mai peste tot alta etnie cum face si Gabi Dragomir de exemplu ...
NU e cazul sa te inflamezi au fost doar recomandari , suntem colegi aici nu adversari ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Hai sa zicem etnie rroma... si cu asta am rezolvat-o... Marius, terasa lor este a doua de pe plaja cu umbrelute din stuf cum mergi spre Saturn. O gasesti acolo pe Denisa ziua sau pe Laurentiu seara, nu isi permit inca angajati... Ciprian, trec pe la Costinesti joi, poate ajungeti pana atunci... Raman sau plec mai departe spre munte daca ma prajesc prea rau. Azi a fost caldura maxima, apa marii ciorba, de maine sa speram ca se mai racoreste afara... Va urez mai departe concedii placute !
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Mesajele off topic au fost sterse inclusiv ce am scris eu .
Ne vedem la mare ! ;)
Joi dupa h 18 suntem la locatia din Costinesti , vom veni in wekend probabil si pe la Venus sa vedem ce e pe acolo ... :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna,sunt de pe data de 7 august,si sunt conditii super,pentru litoralul romanesc.
Este prima oara cu rulota la mare,si este O.K.Nu am vazut alte locatii pe litoral,dar asta este bun.
Asteptam alti membrii club.rv.
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Va salut colegi rulotisti,
Pentru ca sezonul pe litoral se apropie de sfarsit ma gandesc ca ar mai fi buna o iesire de o saptamana, asa, de "ramas bun !" la CAMPING PALACE din VENUS, incepand cu data de 03. 09. 2012. Ce ziceti, mai sunt amatori ?
Buna ideea. Daca tot nu s-a legat ceva concret cu Delta, speram sa ajungem si noi in jurul datei de 5 septembrie macar la Camping Venus, mai ales ca vremea se arata favorabila pt. aceasta perioada.
Deja dupa aceasta data, nu mai este aglomerat ca in sezon si "posibilitatile" pe litoral, sint suficiente pina in 12-15 sept.. Poate mai gasim si alti colegi "amatori de o iesire" la Venus, intre 5-15 sept.
Va anunt ca pe data de 13.07.2013 va avea loc pe plaja dintre Venus si Saturn festivalul " Libery Parade". Pentru cei ce vor sa mearga la mare in campingul Palace-Venus in acest weekend va anunt ca nu veti avea liniste in ziua si noaptea de sambata. Este indicat doar pentru cei carora le place galagia noaptea si sunt fara copii mici.
Noi, gasca din Bacău,suntem de pe 2 Iulie si plecam pe 12 Iulie. Anul acesta scena este chiar pe capătul de plaja dinspre camping, deci valabilă va fi maxima.
Condițiile sunt foarte bune, am mai vizitat campingul Turist, pescaresc si Hanul piratilor care era încă închis.
Turistul foarte mic si multă mizerie lângă grupurile sanitare( saci cu deșeuri neridicati), Pescarescul un camping in care nu as merge nici cu 20 lei pe zi. Mizerie multă, wc infecte.
Rămâne cea mai buna varianta cu curatenie, pret Negociabil, acum monetaza camere video de supraveghere.
Am plătit 60 RON pe zi rulota mașina doi adulti copil 9 ani si copil 4 ani.
Veniți linistiti si nu o sa va para rău.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Imi place Liberty Parade si voi fi prezent in camping de maine 10 iulie pana miercuri 17 iulie.
Astept o nucata la extinctor....
Ofer gazduire la umbra deasa cu priveliste la televizor.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654