Costinesti 2012

Scrie răspuns
Ganea Viorel

Re: Costinesti 2012

Mesaj de Ganea Viorel »

Felicitari domnule Nelu!
Sunt rulotistul singuratic din 15-17 iulie de la Nucsoara, Arges.
Sa fiti sanatos si sa aveti incredre in Bunul Dumnezeu pentru ca cel mai pretios ajutor de la El vine.
Va stimez,
Viorel Ganea.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Predonu, jos palaria si toata stima pentru efortul depus, ca o parte din colegii ce va vor vizita sa se simta binbe pe litoral si, probabil, la un pret foarte convenabil.
Mi-as dori ca toti colegii nostri, daca nu pot ajuta, macar sa aprecieze acest efort. Pentru asta, inca o data - "JOS PALARIA".
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ganea Viorel scrie: ... Sunt rulotistul singuratic din 15-17 iulie de la Nucsoara, Arges.
Sa fiti sanatos si sa aveti incredre in Bunul Dumnezeu pentru ca cel mai pretios ajutor de la El vine ...
Salut Viorel, sincer, ma bucur ca ai intrat pe forum si totodata-ti multumesc pentru cuvintele frumoase adresate.
Sarutari de maini doamnei si nazdravanului cel mic. Va asteptam cu drag la Costinesti in aceasta vara, in locatia Clubrv.
Sanatatea daca Mi-o da, voi face doar lucruri de care nu-mi va fi rusine. Nimic nu as putea face fara ajutorul Lui.
Popa Violeta scrie: ... Mi-as dori ca toti colegii nostri, daca nu pot ajuta, macar sa aprecieze acest efort ...
Multumesc doamna Popa pentru aprecierile dumneavoastra !
Cat despre aprecierile anumitor colegi, pot sa va spun ca el vor veni un pic mai tarziu, mai spre toamna, cand ca fiecare, mai bagam una alta in congelator. :oops:
Am mai trecut prin astfel de experiente si nu m-am invatat minte.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cateva poze de azi.

Tragerea instalatiei de apa:
CIMG0772.jpg
CIMG0774.jpg
CIMG0774.jpg (97.79 KiB) Vizualizat de 3608 ori
CIMG0775.jpg
CIMG0786.jpg
Am continuat si cu defrisarea terenului:
CIMG0782.jpg
Pana cand a inceput din nou sa ploua:
CIMG0790.jpg
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Odata cu lasarea serii, am terminat de curatat terenul de campare:
web.jpg
Acum cateva minute m-a sunat Bucataru. E pe drum. Ajunge mai spre miezul noptii. Il astept si-l duc la teren unde vom taia panglica imaginara a locului de campare Clubrv. :)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Pe la ora 10, am mers la teren si cu ajutorul lui Bucataru am reusit si am facut imprejmuirea acestuia.
Dupa masuratoarea cu ruleta de 50 m, am constatat ca suprafata terenului e mult mai mare fata de ce curatasem eu, asa ca si azi voi mai avea o zi plina de coasa si greblat.

Cu ajutorul modemului lui Cristi, acum pot sa pun si eu cateva poze in conditii normale:
_DSC5659.jpg
_DSC5652.jpg
_DSC5653.jpg
_DSC5655.jpg
_DSC5657.jpg
_DSC5661.jpg
_DSC5662.jpg
_DSC5669.jpg
Misiune indeplinita ! sarbatorita in stil propriu de Bucataru.
_DSC5666.jpg
Cristian Steriopol
Membru forum
18

Mesaj de Cristian Steriopol »

Multumim , domnule Predonu ! Faceti un gest deosebit si o treaba excelenta !
Si cum Cristi bucataru e primul care a pus mana sa va ajute , iti multumim si tie , Cristi ! Oricum , tu ai experienta ! Iti mai amintesti de actiunea "drumul " din vara 2010 ?
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Nelu, felicitari pentru munca depusa, munca voluntara pentru rulotistii care stiu sa aprecieze gestul... Respect maxim. Te vizitam in august... Cristi, poate mai stai prin zona, o portie de ras nu strica... :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
danbabanu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Felicitari Dle Predonu pentru initiativa si pentru stadiul la care ati ajuns cu locatia !
Desi am promis ca trecem pe la dvs, timpul scurt petrecut la 2 Mai nu ne-a lasat sa facem un ocol si prin Costinesti. Dar vara-i lunga si cine stie...
Daca mai este nevoie de ceva , anuntati-ne si vedem cum putem da o mana de ajutor. Intre 26-29 iulie voi fi in Vama Veche, si daca aveti nevoe de ceva din Bucuresti, spuneti-mi.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Prin prezenta postare, imi anunt prezenta la aceasta locatie , impreuna cu minim 2-3 echipaje , incepand de joi 9 sau vineri 10 aug pana pe 13 .
Va invit si pe voi sa veniti la aceasta locatie , chiar daca este semi-of , avem apa si canal , montam terasele , unii mai avem panouri solare , cei ce nu au curent vor fi ajutati de catre noi , am ca rezerva si un generator la mine ( KIPOR ).
La fata locului facem cheta si vedem ce cheltuieli au fost , mai tundem si noi iarba ( are Nelu P. motocoasa ) , mai ajutam cum putem pt. ca de asta suntem o comunitate de oameni .
CD- ul a hotarat ca tarifele vor fi 5 ron echipaj/ zi , membrii club RV si respectiv 10 ron nemembrii .
La aceasta intalnire se va putea asculta muzica , ( in limite de bun simt ) , se danseaza , se fac campionate de rummy , table , facem program comun , inclusiv artistic si carnaval daca e cazul - party beach.... ideea e sa nu deranjam pe nimeni si nici intre noi sa nu de deranjam la anumite ore... :) , iar limitele decibelilor sa fie de bun simt comun , nu sa iesim in evidenta .
Mentionez ca vor participa un nr de aprox 10 pers de la " rulotistii veseli " !
SA NE BUCURAM SI SA PROFITAM DE ACEASTA OPORTUNITATE PE CARE O AVEM DE A CAMPA LA MARE , HAIDETI LA COSTINESTI !
P.S. Cei ce doresc a merge in alta perioada sunt rugati sa scrie tot in acest topic cu referire la data respectiva , daca va fi cazul separam topic -urile si pt aceasta intalnire fac unul separat .
PE TOATA PERIOADA CAMAPRII VA FI RESPECTAT REGULAMENTUL CE A FOST INITIAT DE NELU P. la inceputul topic-ului .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Imi anunt prezenta la aceasta locatie incepand cu data de 25.07. pana pe 03.08.2012.
Daca mai sunt colegi care doresc sa vina in aceiasi perioada sa scrie in acest topic .
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Vazand ca nu mai vine nici un echipaj la locatie, ne-am hotarat sa mergem la camping Palace Venus.
Imi cer scuze pt.schimbarea facuta.
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Scrie răspuns