A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Mesaj de Ioan.Sturz »

Pentru d-l Odenie Sergiu,
De la Cluj la Fagaras - Laguna Albastra sunt trei variante de traseu:
1. Cluj-Turda-Campia Turzii-Ludus-Iernut-Tarnaveni-Medias-Agnita-Voila-Fagaras=194 km
2. Cluj-Turda-Campia Turzii-Ludus-Targu Mures-Sighisoara-Fagaras=202 km
3. Cluj-Turda-Alba Iulia-Sibiu-Fagaras=241 km
Recomandarea mea, pentru sanatatea rulotei este potrivit traseul 3
Indiferent de traseu, Laguna Albastra se afla la iesirea din Fagaras spre Brasov, la o distanta de aprox.1 km, pe partea dreapta, indicata si de panoul din fotografia postata de d-l Rusu, pe drumul care este si centura ocolitoare a Fagarasului. Atentie pe drumul spre Laguna la prima curba spre dreapta iesiti pe drumul de pe parte stanga si la cativa mentri distanta este obiectivul.
Cu stima,
Ioan Sturz
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Nelu Predonu scrie: ... Acum sunteti 4 membri in CD. In acest caz, va mentionez ca din acest moment hotararile CD devin nestatutare, datorita numarului par de membri existenti in acesta. Nici acest lucru domnule Sandu nu va face sa mobilizati membrii AG pentru participarea la sedinta tinuta cu ocazia intalnirii de la Laguna ?
Sandu Toma scrie: STATUT Art.26 " ...Consiliul Director se reuneste trimestrial sau ori de cate ori este nevoie si ia decizii cu votul majoritatii simple a membrilor sai." Deci 4 voturi PENTRU din 7....este statutar !
Asta de la dumneavoastra citire domnule Sandu, daca le impuneti dvs sa voteze in unanimitate. :D Legile nu suporta astfel de interpretari. Va rog eu, incearcati sa faceti si un exercitiu de anticipatie. Ce se intampla daca votul este 2 - 2, ce hotarare va lua CD-ul ?
Sedinta AG, va avea loc la aceasta intalnire, va exista undeva in programul intalnirii, deci discutiile despre sedinta pot fi purtate deocamdata aici.

Bine ar fi totusi, pentru ca este o tema in atentia membrilor asociati doar, sa deschida CD-ul un topic dedicat, in sectiunea membrilor asociati, de pregatire a acestei sedinte.
Ultima oară modificat 10 Mai 2012, 15:32 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ioan.Sturz scrie:Pentru d-l Odenie Sergiu,
Recomandarea mea, pentru sanatatea rulotei este potrivit traseul 3
Multumesc.Era ceva mai scurt(ca timp si km) varianta 2,dar daca cunoasteti ca nu este bun asfaltul(in special pt. rulota,dar nici masina nu e de ignorat),ramane varianta 3.N-am inteles exact,se poate sa nu mai intru prin oras,se merge pe o centura de ocolire care iese in acelasi loc cu indicatorul precizat de d-l Rusu?pentru ca in una din pozele postate apare o imagine care vad ca e din oras deci inteleg ca se trece prin oras ca sa ajung acolo.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

In 30/31 mai in principu, daca toate sunt bune, ar trebui sa fim la Olanesti, dupa care n-ar fi foarte departe pana la Fagaras, poate pe Transfagarasan daca se deschide. Noi suntem 2 adulti si 2 copii si daca aceasta "campanie electorala " in Club Rv care a inceput de la 1 Mai nu va fi enervanta..., cred ca vom spune prezent, mai ales ca tin neaparat sa vad o locatie despre care, proprietarul intr-un interviu vorbeste de multe alte posibilitati fata de ceea ce este pe site. I-am trimis si un e-mail , vom vedea...! :D
http://www.fantanitacraiesei.ro/#/ACASA-01-00/
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Nelu Predonu scrie:.. Acum sunteti 4 membri in CD. In acest caz, va mentionez ca din acest moment hotararile CD devin nestatutare, datorita numarului par de membri existenti in acesta.
Nelu, te rog foarte frumos sa nu mai faci oftopic si agitatie. Daca citesti ce-ti reproduc, musai sa-ti recunosti si reaua intentie... :D Am pretentii de la tine, ai fost Presedinte de Club, chiar nu stii statutul???

"ART. 28 Presedintele este persoana aleasa de Adunarea Generala la sedinta de constituire a Asociatiei CLUBRV-RO .
Presedintele face parte din Consiliul Director si participa la adunarile acestuia cu vot deliberativ.
Presedintele Asociatiei este in acelasi timp si Presedintele Consiliului Director.
Presedintele Asociatiei este ales pentru un mandat de 2 ani de catre Adunarea Generala si poate fi revocat din functie de aceasta in sedinta ordinara sau extraordinara."

viewtopic.php?f=132&t=872

DELIBERATÍV, -Ă, deliberativi, -e, adj. Care deliberează având dreptul de a lua o hotărâre. ◊ Vot deliberativ = vot al cărui rezultat este obligatoriu. - Din fr. délibératif, lat. deliberativus.'
http://deliberativ.dictionarweb.com/am. ... eliberativ

Multumesc anticipat pentru corectitudinea interpretarii celor scrise mai sus!!
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cristian Irimescu scrie: ... Nelu, te rog foarte frumos sa nu mai faci oftopic si agitatie. Daca citesti ce-ti reproduc, musai sa-ti recunosti si reaua intentie...
Sa-mi recunosc eu reaua intentie, sau tu necunoasterea unor termeni ?

Din pacate Cristi, vad ca inca nu deschideti un topic in sectiunea membrilor cotizanti legat de convocarea sedintei AG, cf. Art 27 litera d din Statut, ca sa nu mai fim offtopic cum zici tu sau sa facem agitatie.

Iti amintesc si tie ca AG a validat un CD format din 7 membri. Stiam, din ce s-a scris pe forum ca mai sunt 3 membri. Acum aflam ca mai sunt 4 (am inteles ca ai revenit asupra demisiei), deci in viziunea ta suntem statutari, nu exista nici o problema, decat aceea ca eu sunt animat de rele intentii. :oops:

Legat de exprimarea votului deliberativ, se pare Cristi ca tu confunzi anumite lucruri. Si sa stii ca te inteleg, nu ai de unde sa stii asa ceva nici cu Dex-ul in fata. Alte carti trebuiesc citite.
Sa stii ca nu trebuie sa fi fost Presedinte ca sa intelegi niste termeni, aveam pretentii Cristi la tine !

Votul deliberativ, de care Presedintele trebuie sa faca uz, conf. statutului cum bine ai citat, este un vot obligatoriu ! El, nu se poate face "ca ploua" cand se voteaza ceva, acest vot, nu este un vot decisiv !
Tu confunzi "votul deliberativ" cu "votul decisiv" sau cu "dreptul de veto". Dar pentru mai multe amanunte legat de aceste lucruri, te rog Cristi, deschide acel topic si putem detalia discutia.

PS. eu nu zic Cristi ca e musai sa-ti recunosti nepriceperea. Chiar sunt un om intelegator.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Am primit pe PM :

4 adulti la masa festiva +3 copii
Fam gherghina

Completez eu: Gherghina Laurentiu din Bucuresti

Oamenii sunt dornici de participare la distractie.

Subiectul AG trebuie comentat in alt topic.
Propunere: AG-ul sa se tina cu alta ocazie decat Intalnirea Nationala.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Vasi Manea
Membru forum
13
Oras: brasov
Data nasterii: 18 Apr 1982

Mesaj de Vasi Manea »

buna ziua
Fam Manea.si noi o sa fim prezenti la aceasta intilnire 4 persoane din data de 31 pina in 4 daca reusim ca in data de 4 sa nu muncim
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Da, pentru toti cei care vin din alta directie decat Brasov, se trece prin centrul orasului Fagaras, dar nu sunt probreme complicate de trafic. Nu incercati acea centura ocolitoare a Fagarasului. Cei care vin din directia Cluj evident ca vor folosi autostrada Cluj-Turda, centura ocolitoare a municipiului Alba Iulia, centura ocolitoare in regim de autostrada a Sibiului. Singurul punct cu probleme de trafic poate fi la trecerea prin orasul Sebes.
Cine doreste sa mai faca aprovizionarea cu alimente, poate sa o faca foarte simplu si de la supermarketul LIDEL aflat chiar la iesirea din Fagaras spre Brasov, pe partea dreapta.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Autostrada Cluj-Turda nu merita pt. ca practic trece pe langa Cluj la cca 15Km(din Gilau) iar de acolo pana la Turda mai sunt 40Km.Din Cluj la Turda,pe DN sunt 30Km si drumul e bun;deci se ocoleste prea mult.Despre restul,am retinut cum e mai optim si drumul bun.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Am trei prieteni rulotisti care nu sunt cotizanti. Pot veni si ei la aceasta intalnire? La ce tarife? Pot beneficia si ei de reducere?
Iar pt membrii cotizanti la tariful de 25 ron pe zi se mai adauca alte cheltuieli legate de intrarea in chemping si accesul la utilitati? In acesti bani intra si piscina si ce mai este acolo?
As vrea sa nu avem surprize cand ajungem acolo.
Multumesc.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Ar fi frumos si normal sa deschideti un topic in sectiunea membrilor cotizanti legat de convocarea sedintei AG 2012 , unde sa mutati toate celelate discutii ce nu au treaba cu lista & organizarea.
Din Prahova si Bucuresti, mai sint necotizanti care pun aceleasi intrebari ca si colegul de mai sus. Fiind cea mai mare adunare din an, serbarea Zilei Nationale a Rulotistilor, asteptam inscrieri :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns