topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Expun din experienta mea de participant la adunarea FICC de la Paris.
1. Prima conditie a fost sa purtam permanet, la gat, (inclusiv prin Paris sau imprejurimi) legitimatia ce ne-a fost inminata la prezentarea si intrarea fiecarui participant in site.
2. Constincios, eu nu am fost (atunci) un rebel, nu am comentat, dar de trei ori mi s-a intamplat, in interiorul site-ului fiind, sa-mi intre dracia de legitimatie pe sub camasa. Nu am fost iertat de "fortele de securitate", niste handralai, 2 metri, 2 metri si ceva, negrii, mulatrii, nu conteaza, unde-mi este legitimatia ?
O scoteam repede de sub camasa, imi spuneau OK, si plecau vigilenti mai departe.
Nu va faceti iluzii privind aspectele de securitate privind o asemenea adunare de oameni. Mai ales azi, in Europa, mai ales azi, in Croatia.
Astia-s catolici, islamici multi prin jur...
Poate... ce-i ce vor fi in zona , telefonic putem stabili niste intalniri, prin jur.
Dar...in niciun caz in interiorul site-ului UMAG Camping.
3. Intarziatii, ce totusi doresc a merge la aceasta adunare a tuturor rulotistilor, nu numai europeni, ci din toata lumea, in baza legitimatiei de membru "CLUBRV-RO" pot trimite, personal, pe adresele publicate in forum, formularul de participare (prin posta) si banii (prin banca indicata).
Capisci ?
Succes.
Radu Pascu scrie:Dorule, tot respectul pentru experienta ta, dar totusi nu uita ca de data asta suntem in Balcani.
Eu propun sa dea o bere cine nu va avea dreptate. :)
Dau, Pascule, cum se spune in balcani, cutia...nu, nu lada...
Si tot in spirit balcanic (ce ai tu cu balcanii la Brasov ? Nu inteleg. Esti rautacios) deja m-am pregatit cu o atentie catre dna Kogel.
Colaboratoarea FICC, foarte prompta, corecta, exacta...
Cand m-oi duce c-un buchet de flori drept multumire, ca am fost cam cascati... oare nemtoaica nu mi-o da cu ele cap ?
Radu Pascu scrie:Dorule, tot respectul pentru experienta ta, dar totusi nu uita ca de data asta suntem in Balcani.
Eu propun sa dea o bere cine nu va avea dreptate. :)
Radule... prieteni, prieteni dar de unde esti de origine ?
De Serpescu stiu. Si suntem mari prieteni.
Dar tu... esti carcotas ?
Oauuu, ma omoara nevasta, de afla cum vorbesc cu barbatul lui Carmen.
Pfff ! Trecem urgent pe PM
Depasim interesul altora.
dan cilan fiind si el la paris ne-a vizitat in gettoul de linga paris avand si el legitimate ficc nu a fost lasat sa intre in tabara,m-a cautat un gardian si ma rugat sa poftesc la poarta ca sunt cautat... http://picasaweb.google.com/luidort.p/GrandDomTabara#
Buna seara,
Am vazut pozele de anul trecut de la Paris postate de dv. Impresionant. Intr-adevar la atata amar de lume trebuie si putina vigilenta, mai ales ca noi rulotistii de obicei nu incuiem usile la plecare. Mi-a placut ce am vazut. Sper ca si in acest an sa avem parte de o participare la fel de numeroasa. Am vrut sa va intreb cand si pe unde iesiti din tara. Poate facem drumul impreuna?
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
am emotii ca ma duc sub steag romanesc.
cam multi ochi o sa fie tintiti pe noi.
o tara noua,un nou club,fete noi...
oamenii aceea sunt maximum relaxati,glumeti,zambesc tot timpul,ne auzi certuri,unui mai politicos ca celalalt,...
ce putem noi oferi acestei comunitati colorate ? (limba oficiala este olandeza,franceza,italiana,germana,spaniola,finlandeza,...si cite steaguri si cite limbi se mai vorbeste in europa ?)
sunt oameni putred de bogati,sunt si oameni modesti...
sunt multi varsnici care participa deja de zeci de ani la intilniri...sunt si tineri,adica copii si nepotii varstnicilor...
sunt cluburi de infiintate de 70-80 de ani...
ce le vom arata noi ?
Suntem 12 echipaje din Romania.
Reprezentam o tara.
Sper ca prezenta noastra sa fie bine apreciata de ceilalti.
Azi am fost la Ministerul Turismului. Vom primi un sprijin logistic.
Ne vom pregati, cel putin sufleteste, de o experienta.
Steagul romanesc este simbolul prezentei acestui popor in Europa.
Nu trebuie sa-ti fie teama, chiar daca esti de alta nationalitate.
Eu sunt sigur ca va iesi bine.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
am vorbit cu un veteran si spune ca trebuie sa ducem cu noi foarte multe suveniruri.
stegulete,lipicele...
presedintele o sa fie invitat cu 2-3 familii la tot fel de chefuri,si el trebuie sa invite inapoi acei oameni de cine a fost invitat el.
e bine daca vorbeste engleza germana franceza...
trebuie invitat la roumanian party si consulul roman din Croatia,si el trebuie sa spuna cateva cuvinte,si atasatul cultural din Croatia...
cine ia legatura cu acesti oameni ?
programul trebuie prezentat organizatorilor sa aiba timp si posibilitate de a colabora si pentru a include in programul lor.
care este programul ce contine ?
1-2 ore max. fara muzica populara de pe cd.
muzica populara in viu da. un fluier,un taragot,un nai... de ce nu-l invitam pe gh zamfir ?
ar fi o prezentare bomba.!
Zici bine, Peti, dar pe a cui cheltuiala, ca banii asociatiei nu ajung nici pentru stegulete si lipicele....si apoi se vor gasi multi care sa ridice vocea (stiti bine la ce ma refer!).
Trebuie sa ne intalnim cat mai repede, timpul fiind destul de scurt si stabilit URGENT cum impartim sarcinile. NU putem lasa un singur om sa se ocupe de toate aceste aspecte. Ma gandesc ca macar acum sa fim ceva mai uniti.
Ultima oară modificat 08 Apr 2010, 08:36 de către Vali Mocanu, modificat 1 dată în total.