Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
m-asi duce si eu, dar e departe pt mine. ma omoara masina pana acolo si nici timp nu prea am. o zi mers, o zi intors. ce-mi mai ramane? nici macar un pestisor nu am sa pot primne :)
@boti
Tg. Mures
FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746
i boti ca vin si eu si ne intalnim pe drum, plecam vineri pe la pranz si sambata dimineata ajungem, macar ca le mancam pestele si pe urma plecam, ca doar nu ne lasa ei sa murim de foama, nu? :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
In legatura cu apa ptr rulote. Suntem langa Dunare!!!! Va amintiti! :D
Apa potabila.....recomand bidoanele de 5-6-10 litri! Bine-nteles si apa minerala ptr sprituri! Nu cred ca o sa facem naveta in sat!
Eu am vorbit serios in ceea ce priveste apa, din dunare se folosea candva... ca si apa menajera. Eu nu risc si nu insist. I-mi voi cara apa .Mai mult, fiind o adunare mare cred putem contactacta o firma de containere sau carute, sa nu plimbam gunoaiele. Mai am o propunere ca back-up pentru copii , ca avem multi, sa le facem un cort in care sa punem incalzire pe gaz ( eu am una). Cred ca nu este rau sa avem mai multe corturi independente tip pavilioane pe care sa le unim si evident mesele pentru petrecere. Si nu in ultimul rand un grup electrogen de constructii de 20/ 30 kw, poate fi o idee si nu am imprastia fire peste tot. Sunt propuneri, este timp, si cred ca putem rezolva. :D :D :D Mai sunt si altele, dar este o adunare cu predilectie "salbatica" si non conformista, sau mai bine SUPER ADUNARE! :!: :D
Ma voi referi in continuare la propunerea cu grupul electrogen. Un mare rulotist, Alin Seba, este proprietarul celei mai mari firme de generatoare din Romania. La un moment dat aveau capacitate de 1Mwh din generatoare. Desi Alin nu este membru al clubului, ca si mine (macar eu sper sa devin luna asta), as putea sa-l intreb daca nu vrea sa vina in delta cu noul lui campervan si sa agate dupa el si un generator de curent. Sa vedem si ce costuri are.
Cu ocazia asta mi-am exprimat si eu, voalat, adeziunea pentru evenimentul din Octombrie.
Baieti, este o idee buna si Alin poate sa rezolve situatia cu singurul amendament, 50 de rulote cu un consum de 0, 300 kw /h x 72 h =88 kw total . Fiind un consum de 15 kw /h ( grup de 30 kw) rezulta 8 l motorina / h x 72 =576l x 43= 240 ron. Ce ziceti? mai punem transportul si impartit la toti... rezulta.
Fac mentiunea ca nu-i cunosc pe baieti dar le apreciez entuziasmul, si -i sustin! Daca am gresit socoteala blamati -ma!
Mihai Gheorghe scrie:Baieti, este o idee buna si Alin poate sa rezolve situatia cu singurul amendament, 50 de rulote cu un consum de 0, 300 kw /h x 72 h =88 kw total . Fiind un consum de 15 kw /h ( grup de 30 kw) rezulta 8 l motorina / h x 72 =576l x 43= 240 ron. Ce ziceti? mai punem transportul si impartit la toti... rezulta.
Fac mentiunea ca nu-i cunosc pe baieti dar le apreciez entuziasmul, si -i sustin! Daca am gresit socoteala blamati -ma!
Am sunat acum la Kasper, cei cu generatoarele. Costul de inchiriere al unui generator de 40 Kw este de 150euro +tva pe zi, fara motorina. Problema este ca generatorul se afla pe o remorca care trebuie trasa.
Se complica. Cred ca se va ajunge tot la varianta individuala, adica 50 rulote x 60 db = 3000 db, adica adio pasari migratoare