Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cum vad ca nu depaseste masa proprie a masinii si nici cea admisa in talon,da va incadrati in limitele legale.
P.S.Probleme nu va poate garanta nimeni ca nu veti avea,pt.ca unii polititsti interpreteaza codul rutier(adica il citeaza) cum vor ei,dar daca va sustineti legalitatea in fata lui,poate cedeaza.
Ultima oară modificat 19 Feb 2010, 11:57 de către Odenie Sergiu, modificat 1 dată în total.
In lege sigur va incadrati !
Cu aceeasi masina Astra G 1,7 CDTI eu am tras si 1100kg, fara probleme .
In primul rand va incadrati in Masa remorcabila cu sistem de franare, iar in al doilea rand MTMA rulota (900kg) nu depaseste masa proprie a masinii(1185Kg)
Bun venit intre rulotisti si asteptam sa va cunoastem ! :D
Va multumesc pentru raspuns.Rulota deabia am luat-o (de trei zile)si nu am facut inca RAR-ul.Trebuie facut intr-un anumit termen de zile de la data cumpararii?Concret ce operatii se efectueaza la verificare RAR ?
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Singurul "termen" este cel la "fisc" unde trebuie inregistrata in 30 de zile de la dobandire.
La RAR, daca nu are CIV se masoara, se cantareste. Se verifica seriile, starea sasiului,anvelopele, franele ,aspectul, catadioptrii si luminile.
rulota a fost inscrisa in circulatie in judetul si orasul Iasi.Stiu ca se fac programari la RAR.Am sa ma interesez,incit sa pot face actele cit mai repede .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Daca a fost deja inscrisa si are carte de identitate romaneasca atunci la RAR nu se mai face decat "certificatul de autenticitate" (ca nu e furata). E o formalitate.
Sanatate!
Salutare! Am si eu nevoie de un sfat tehnic la subiect... este vorba de o rulota cu axa dubla care pe sasiu are trecut greutate proprie 1000kg si MMA 1600kg, dar in talon la prima inmatriculare a fost trecut MMA 1150kg probabil pentru a putea fi tractata si cu masina "mai mica". Intrebarea mea este: pot sa o tractez linistit cu o masina care are maxim remorcabil 1300kg? (este vorba de un Megane II 1,9dci 120CP). Pana de curand tractam cu aceeasi masina o rulota cu masele 800-1000kg fara probleme. O sa ma straduiesc sa nu pun nimic in rulota la drum, sa fie pe cat posibil la greutatea proprie.
Multumesc.
Dupa parerea mea, legal esti acoperit, dar ma indoiesc mult de confortul drumului. Chiar daca motorul te ajuta, dupa cum sustii, orice frana sau pala de vant va insemna o problema. Succes !
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Tavi, eu am tras cu Astra 1,7TDCI 1100kg(maxim cat poate remorca) fara probleme.
Daca talonul spune 1150 si nu ai alta placuta pe undeva care sa te contrazica, eu cred ca poti sa o aduci fara probleme (banuiesc eu ca este vorba de rulota din Italia)
Aici, vezi si tu cum iese la RAR, poate ramanne cu 1150, poate o faci sub 1300...
Da, despre rulota din Italia e vorba. Daca reusesc sa omologhez carligul de remorcare pana la sfarsitul lunii, in ultimul weekend din martie o aduc acasa. Legat de confortul drumului, am deja in portbagaj telescoape noi, cupla noua cu stabilizator, ii pun cauciucuri noi... si sper ca daca are axa dubla e mai stabila. Iar dupa ce o am acasa trece pe carlig la Pajero, si nu-mi mai fac griji.
salut , idea e sa fi acoperit legal ca mase si greutati fata de garcea ,cand vei pune rulota la pajero vei avea o siguranta mai mare si comfortul v-a fi altul dar sant aproape convins ca vei iesi din categoria B ca si ansamblu masina + rulota , daca ai si categoria E nu te intereseaza , eu spre exemplu trageam rulota cu dacia berlina , rulota 760 goala ,mma900, eram acoperit dar orice deal il simteam si preferam sa fac drumurile numai noaptea fiind mult mai liber si sa nu ma injure toti , acum am luat septaru si nu ma mai intereseaza deoarece el gol are 2 tone si ca motor stau undeva la 225 cai, bineinteles diesel , vreau sa spun ca nu simte rulota decat un pic la consum , frecvent depasesc 1000 kg pe rulota , de fapt exista un compromis pentru posesorii de categoria B exclusiv , daca iei masina prea mare nu mai ai loc de rulota si invers , foarte rara gasesti sa se pupe perfect masina cu rulota si sa nu iesi din categorie , toate bune
Bmw 7 er ,knaus SUDWIND 435 deoacamdata +dethleffs camper luxus
made in germany
Eu am permis B+C+E, luat (C+E) cand mi-am cumparat prima rulota pentru ca aveam un Range Rover si tot ansamblul avea 3510kg :D . In rest... se pare ca s-a rezolvat totul: am carlig omologat, rulota e pregatita... sambata dimineata la drum!
Numai bine va doresc!