Sarbatoarea rulotistilor din Romania

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

Mesaj de STANESCU GABRIEL »

[quote="Calin Jurca"]Cuza1907 a scris :

Ziua este aleasa bine dar trebuie tinut cont cel putin anul acesta si de sarbatorile pascale care sunt doar cu o saptamina inainte,bine se poate si lega sa fie ca un concediu cine poate binenteles.In privinta locatiei cred ca cea mai buna este una din urmatoarelehttp://www.campingo.com/campsite.html,cel mai convenabil pentru toti cred ca este campingul Salisteanca sau Girbova,nu stiu daca la Garbova au si pentru rulote sau campere.
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Am vorbit astazi cu proprietarul campingului DE OUDE WILG si am aflat urmatoarele:
Campingul se afla pe drumul national Brasov - Sibiu , undeva spre Balea Lac. Capacitaea lui este de 30 rulote , avand o suprafata de 1 ha. Apa calda, dusuri , curent la rulote....Daca se hotareste sa mergem acolo trebuie sa sunam inainte si sa anuntam. Proprietarul campingului locuieste acolo.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

O locatie deosebita ar fi la Fratii Jderi zona Voineasa;sunt gazde primitoare si meseriasi in ale muntelui.Va las sa-i urmariti la http://www.fratiijderi.ro/index.html?r

Daca se vrea,poate negociem cu ei pe perioada respectiva:campare,cateva cazari,2-3 mese,program.
Ultima oară modificat 12 Feb 2008, 23:33 de către Calin Jurca, modificat de 2 ori în total.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

am tot sapat pe siteul lor care da bine si se misca nesperat de bine(prietenii stiu de ce!), dar nu am gasit posibilitati de campare.zic ei de dotari, dar oare merg astea adaptate la rulote?
altfel ,pare ok si interesant. cu drumul de acces pare mai dificil,sau cel putin asa inteleg eu...
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Luca Adrian
Membru forum
17
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

Am ramas impresionat de conceptul prezentat de Campingul Fratii Jderi. Priveam imaginile din galeria foto si nu credeam ca sunt din Romanica. Din pacate, asa cu a zis si domnul Boghiu Klaudiu, nu precizeaza nimic despre posibilitatile de campare cu rulota. Nici nu cred ca au utilitati, toalete, curent, bucatarii pentru o gasca foarte mare, cum cred ca o sa fim. Si in ultimul rand este cam departe de orase, ori daca ne gandim sa stam o saptamana, la jumatatea timpului este musai o excursie in Sibiu sau R.Valcea dupa aprovizionare(cam departe cred eu).
Totusi se poate trece de faza cu distanta daca se dovedeste ca ne inselam, si campingul este amenajat si pentru rulote, caz in care este cea mai "super" locatie de pana acum.
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Daca reusiti sa rezolvati o intalnire acolo ar fi o locatie excelenta.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Satul de vacanta Fratii Jderi

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Cu tote ca am spus ca nu ma mai implic cu nimic in problemele asociatiei mi-am calcat peste cuvantul dat si am vorbit acum cu Dl. Cezar Cotescu persoana de contact de la satul de vacanta Fratii Jderi si am inteles ca este dificil accesul in locatie ( se trece printr-un parau ) si daca vine o ploaie ,,o saptamana nu mai plecam''.
Nu are dotari caracteristice unui camping de exemplu bransamente electrice, loc pentru deversarea toaletelor ecologice si altele.
In schimb a promis ca va studia site-ul nostru si poate va veni cu o propunere de o alta locatie in zona.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Rasinari e o zona foarte frumoasa a tarii, cu o arhitectura Saseasca deosebita, am fost acolo acu 2 ani si am vazut cat de inteligent se gospodaresc localnicii. :wink:
E foarte aproape de Paltinis, in schimb eu in 2006 n-am prea gasit posibilitati de acomodare in zona si am fost nevoit sa ma cazez, impereuna cu prietenii din Olanda, in Sibiu. Oricum, peisajul si zona e superba....pacat ca nu am poze de acolo :cry:
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Prieteni,

Consider ca Sarbatoarea RV-RO sa fie denumirea evenimentului, cu desfasurare anuala, in primul week-end din luna mai.
Pentru anul acesta propun ca locul de desfasurare al sarbatorii noastre sa fie Vampire Camping din Bran in perioada 01-04.05.2008.
Argumente:
1. Vampire Camping este partener al nostru si ofera reducere membrilor asociati ai CLUBRV-RO.
2.Este asezat intr-o zona accesibila din majoritatea partilor de tara.
3.Asigura conditii foarte bune de confort si spatiu suficient pentru multe rulote.
4.Zona turistica este foarte frumoasa cu multe obiective de vizitat ( Bran, Rucar, Pestera Dambovicioara, Rasnov, Predeal, Poiana Brasov, etc)
5.Daca invitam si rulotisti din strainatate mitul lui Dracula este motiv de atractie.

Contraargumente:

1. Zona aglomerata rutier (in aceea perioada toate rutele sunt aglomerate)
2. Multi dintre noi am vizitat zona.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

NICI GIND

IAR INCEPETI CU CAMPINGURI UNDE ATI MAI FOST?SA NU MAI ZIC CIT DE APROAPE DE BUCURESTI SE AFLA .HAI LA SIBIU RASINARI SI MULTUMITI PE TOATA LUMEA .ESTE GRATIS NU ESTE NIMIC ORGANIZAT AU LOC 50 RULOTE ,MAJORITATEA AVEM GENERATOR,SIBIUL APROAPE CU MULTE PUNCTE DE ATRACTIE,PALTINISUL LA FEL.EU AM IMPRESIA CA PENTRU UNII CONTEAZA DOAR PAREREA BUCURESTENILOR NOI CEI DIN PROVINCIE SUNTEM ASA LA NUMAR.PROPUNETI 2-3 LOCATII SI LE SUPUNEM LA VOT.DEMOCRATIC.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

vezi ca ti sa stricat tastatura scrie doar cu liter mari,sau ...?
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

Probleme

Nu este treaba ta cum scriu.Atasez pozele de la Rasinari cu terenul pentru campare.
Fişiere ataşate
sibiu 1mai 2007 (659).JPG
sibiu 1mai 2007 (659).JPG (76.42 KiB) Vizualizat de 2124 ori
sibiu 1mai 2007 (762).JPG
sibiu 1mai 2007 (762).JPG (88.36 KiB) Vizualizat de 2124 ori
sibiu 1mai 2007 (758).JPG
sibiu 1mai 2007 (758).JPG (97.68 KiB) Vizualizat de 2124 ori
sibiu 1mai 2007 (654).JPG
sibiu 1mai 2007 (654).JPG (55.35 KiB) Vizualizat de 2124 ori
Încuiat