Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de Isdraila Ioan »

Bine ai revenit in cadrul clubului .Imi pare bine ca te-ai alaturat .Clubul Opel "lucreaza".Suntem citiva care ne cunoastem.Sper sa ne intilnim cit mai curind in unele iesiri in natura . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Bun venit Opelistilor Rulotisti!..Colegul o fi rrinel de pe club opel? bine ai venit printre noi si iesiri cat mai placute alaturi de rulotisti!
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Irinel Raducanu
Membru forum
15
Oras: Baicoi
Data nasterii: 25 Apr 1972

Mesaj de Irinel Raducanu »

Eu sunt si dincolo, dar mai rar in ultimii ani, de cand am al doilea copil :|
Rulota este Burstner Club 308 (sau 408, nu mai stiu) fabr. 1986, cu 2 dormitoare, fara dus. Am cumparat rulota, nu an de fabricatie.
Terasa asa am gasit-o, pare ca nu ar fi a rulotei pt ca nu prea se potriveste.
Foto 2 este facuta in toamna trecuta langa Magureni, PH.
La urmatoarele iesiri o sa-mi iau si statiile radio si antenele cu mine si sper ca in curand sa vina si al treilea junior in familie, un ciobanesc german :)
Ultima oară modificat 03 Mar 2014, 14:10 de către Irinel Raducanu, modificat 1 dată în total.
Opel Astra & (Hymer) Eriba Nova
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Ce sa zic iesiri cat mai placute,vad ca familia Opel se reuneste..Nea Nelu Israila(gl99vrc),eu Ionutxxl,e si GabiOpel din Buzau aspirant la statutul de rulotist,nu stiu cum e pe forum aici..Oricum Rrinel trebuie sa ti pui la profil numele real,nu se accepta nikuri 😉 Si poate ne vedem la o intalnire nationala :D
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Mihai Daniel
Membru forum
11
Oras: Constanta
Data nasterii: 18 Feb 1969

Mesaj de Mihai Daniel »

SALUT ..aceasta frumoasa si minunata familie a rulotistilor .. eu sunt Mihai Daniel am 45 ani, din care 44,5ani am hoinarit prin tara si peste hotare, insotit in primii ani de parinti ,dupa care singur ,iar in ultimii 12 ani cu sotia mea Doina ... Ne deplasam acum cu un Logan MCV , de 90 de cai ,ce trage neasteptat de voios un Sterckeman 320 Autopli , o rulota pliabila ,usoara ,intretinuta si accesorizata ,ce-am achizitionato de aproape un an si de care sint foarte multumit... eeee cam asta despre noi ... in rest dorim tuturor membrilor acestei familii minunate ,cit mai multe iesiri si intilniri ....cu multa stima :D :D :D
Mihai Daniel si Doina loc. Constanta si Corbu 0725246296 / 0752519038 rulota STERCKEMAN 320 AUTOPLI
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Bine ai venit Mihai si asteptam sa vedem ceva poze cu rulota pliata si nepliata !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Andrei Grigoras
Membru forum
11
Oras: ploiesti
Data nasterii: 15 Oct 1974

Mesaj de Andrei Grigoras »

Vant din spate rulotistilor .Ma numesc Grigoras Andrei ,39 ani,ploiestean,casatorit,5 copii si 1catel .Prima rulota Tabbert Contesse 490 din 88 a fost in 2008 ,dupa 1 an am inceput constructia casei si am vandut-o (si acum imi pare rau),in 2011 am luat un Hobby 400 din 92 ,frumoasa solida dar cam mica pentru noi si in 2013 am vandut-o.dupa ceva drumuri am gasit un dethleffs rd6 din 93 la Iasi (750Km dus-intors) 4,8m ,2 dormitoare,1170kg mma 1300 euro pret final (un geam fisurat ,trapele rascoapte ,usa a fost fortata si carpita grosolan ) am inscris-o si ma-m apucat de reparat .Vreau sa mut baia in spate linga pat ca la cele noi si chiuveta in afara baii (ea nu a avut) cum au rulotele noi, in locul baii si sifonierului vreau un pat suspendat ,am anulat instalatia de iluminat la 220v si vreau sa pun leduri pe 12v ,priza de curent externa nu avea capac si ploua pe langa ,am anulat-o si o mut sub rulota ,sper sa pot pune si poze si sa termin lucrul pana la Paste(prima iesire) Ma bucur ca sunt si altii ca mine cu microbul asta si sper sa ne cunoastem mai bine la urmatoarele intalniri ! :lol:
Andrei Grigoras Renault Espace si Tabert 585 DM 0723850062
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Bine ati venit !
Excursii multe si vant din spate sa va bucurati de toate :)
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Andrei Grigoras scrie: (un geam fisurat ,trapele rascoapte ,usa a fost fortata si carpita grosolan ) am inscris-o si ma-m apucat de reparat .Vreau sa mut baia in spate linga pat ca la cele noi si chiuveta in afara baii (ea nu a avut) cum au rulotele noi, in locul baii si sifonierului vreau un pat suspendat ,am anulat instalatia de iluminat la 220v si vreau sa pun leduri pe 12v ,priza de curent externa nu avea capac si ploua pe langa ,am anulat-o si o mut sub rulota :lol:
Bravo pentru achizitie, nu poti sa le zici probleme la ce ai acolo... suna si te ajutam, doar suntem colegi, fara tarife... pun umaru' la treaba fara bani, important este sa ne cunoastem... Bun venit pe forum !
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Ionut Balau
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 15 Iul 1981

Mesaj de Ionut Balau »

Bine v-am gasit!

Ma numesc Ionut Balau, mangaliot de fel, bucurestean de vreo 14 ani ... sunt in cautarea unei rulote care sa fie casa de vacanta pentru mine, prietena mea si al nostru labrador negru pe nume Diesel . :)

Sper sa gasesc cat mai repede rulota potrivita si sa ne vedem in natura , multumesc !
Ionut Balau
VW Jetta 2.0 .... in cautare de rulota...
Tudorel Dinu
Membru forum
11
Oras: Oltenita
Data nasterii: 11 Noi 1962

Mesaj de Tudorel Dinu »

Va salut !
Tot respectul pentru membrii acestui forum.
Ma numesc Dinu Tudorel, sunt din Oltenita (la malul Dunarii), ş-am să mă prezint în faţa Dvs astfel:
- Incă din anii de liceu am îndragit drumeţiile. După ce m-am insurat - cu fata care in clasa a-VI-a a acceptat cererea mea de prietenie – am drumeţit impreuna, prin munţii noştri, cu cortul în spate şi natura în suflet. Am văzut locuri la care puţini încearcă sa viseze măcar !
Apoi, din 4 în 4, Mariana ( asa se numeste soţia mea, care a reuşit o viaţă să mă suporte), ma fericit cu un fiu – Mihai- şi o fică – Anamaria – care au sorbit şi ei din acelaşi pocal al plăcerii de a merge cu cortul în natură. Cei drept, drumeţia a pierdut cu timpul în faţa Trabantului, Daciei etc. dar cortul a ramas cort !
In pragul unei jumatati de secol, am realizat, dupa ultima drumetie (o puteti urmarii si Dvs. aici http://youtu.be/fCn_-ClH82w , ca mi-a ramas cam mic cortul.
De stat departe de natura nu pot. Deci, ca un bunic ce sunt deja, am hotarat : RULOTA !
Caut urgent!
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Bine ai venit pe forum !
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575