Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Discutii.....aiurea!!!

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Serpescu.. si nu numai - EXACT ASTA ESTE ATITUDINEA dorita de mine si de tine / noi toti pe forum , din postarile tale se vede ca ai o atitudine pozitiva , chiar daca mai apar unele picanterii pe ici pe colo , pana la urma lasam o linie calma in urma noastra .. Ce naiba oameni buni , luati viata asa IN SERIOS ?????????? ..........oricum nu scapi viu din ea
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cristian Irimescu scrie: Nelu, nu te inteleg...Comentezi decizia unui moderator scriind aici pareri despre "pumn in gura", (distructiv nu constructiv)...
Cristi, nu am evitat sa mentionez ca iti port un respect aparte, atat ca om, cat si pentru lucrurile nevazute pe care le-ai facut pentru acest forum, pe care putini le stiu. Este o vorba, "numai cine nu munceste, nu greseste" daca tu ai ajuns la concluzia ca anumite mentiuni facute de mine sunt neconstructive atunci chiar imi pare rau. Probabil nu ai citit cu atentie anumite precizari facute. La modul in care ai mentionat "...Comentezi decizia unui moderator ..." stiu, consideri ca am incalcat regulamentul si sunt pasibil eventual de un avertisment. In aceasta situatie probabil cateva topicuri de pe forum contravin regulamentului. Poate trebuia sa postez in sectiunea "Sugestii pentru imbunatatirea calitatii serviciilor", dar am cautat ca doar in cadrul postarii anterioare sa fac referire la mai multe topicuri aflate in actualitate.
Cristian Irimescu scrie: ...Asa ne-am obisnuit de ani de zile ca la Club RV regulamentul este inlocuitor de hartie igienica...iar bunul simt trebuie lasat la usa..
In parte sunt de acord cu aceasta precizare, insa, prin modul in care ai pus capat acelui topic ..."4 pagini sunt de ajuns...Unul dintre colegii nostri spunea ca 80 % dintre membrii forumurilor sunt aceeasi.. Ii rog pe acestia sa mai scrie si pe celelalte forumuri...Aici se inchide, multumesc pentru intelegere.", nu vei reusi sa mentii pe forum o atmosfera pe care poate ti-o doresti legata de bunul simt.
Asupra acestei modalitati de exprimare ti-am atras atentia. Tu esti moderatorul forumului in totalitea lui de 100%, ce pot spune cei 20% care pot considera ca ii tratezi ca pe o gluga de coceni ? Eu nu am uitat sa mentionez ca sunt topicuri sau postari ce frizeaza bunul simt si trebuiesc automat inchise. Permisivitatea, sigur, are si ea niste limite.

Domnule Viorel, pentru a nu fi si eu acuzat ca Mihai, ca fiind nebunul care arunca piatra si ...dispare, incerc sa va mentionez de ce se justifica existenta unui astfel de topic. Dumneavoastra aveti o vechime pe forum si cunoasteti istoricul anumitor animozitati create intre cele doua asociatii, dar, la fel de bine, pe forum exista si membri mai noi, care nu cunosc si nu inteleg de ce la o intalnire rulotistica, 2 asociatii prefera sa se izoleze una de cealalta, ele nefiind despartite decat de cateva sute de metri. Problemele delicate nu se rezolva prin omisiune, ele pot fi rezolvate numai prin aducerea lor in atentia celor interesati, sigur asta pentru cei ce considera cu adevarat ca rulotisti suntem toti indiferent de apartenenta la o asociatie sau alta. Eu nu va iau in zeflemea, am cautat sa va raspund in acelasi mod in care i-ati raspuns lui Mihai legat de ora postarii si de anxietatea provocata de lipsa somnului. Daca mentiunea dumneavoastra poate fi catalogata ca zeflemea, atunci, sigur si acel PS. al meu poate fi incadrat la fel. Intrebati "cine este acest Mihai Blaj ?" Daca l-ati fi cunoscut personal, sunt sigur ca nu faceati acele afirmatii. Imi cer scuze, dar cand vad ca un om bine intentionat este trimis la plimbare, nu pot ramane indiferent.
Dumneavoastra spuneti "ca de fapt cei din ACCCR nu vor sa auda de noi", nu este bine ca acest lucru sa fie inteles si de mai noii veniti in club, care dupa cum spuneam, nu stiu ce stiti dumneavoastra ?

Daca prin forum intelegem numai a "ne pupa pe gura" (vorba "olteanului"), cred ca facem o mare greseala. Nimeni nu este perfect, daca vom avea curajul sa trecem peste orgolii si idei preconcepute, sa spunem si ce ne comvine, dar si ce nu, pertinent, in limita bunului simt, atunci inseamna ca ne indreptam intr-o directie buna, altfel ... ne impartim in gasti cu diverse partipriuri.
Ii rog pe Cristi si Viorel sa ma scuze, poate am fost prea acid la adresa lor, insa cred ca daca pe viitor voi reusi sa ma abtin mai mult, nu voi mai derapa din peisaj, banuiesc ca asta se doreste. In fond perceptia si trairile noastre nu trebuie sa se opreasca doar la aceasta pasiune.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Cred ca ar trebui sa inceteze discutiile despre un subiect inchis.
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Nelu, un telefon rezolva mult mai multe. Ai vrut pe forum am raspuns si-ti raspund pe forum chiar daca nu-mi face placere. Daca cauti mesajul colegului cu cei 80% forumisti o sa vezi ca exista iar faptul ca acestia nu au continuat discutia pe celelalte forumuri, arata ca am avut dreptate cand am inchis topicul. Scandalul trebuia probabil sa fie aici la noi, si de, tura de noapte la moderare nu avem.
Cum zice Serpescu e perfect..
Orice discutie cu tine pe tema asta va fi telefonica sau deloc.. :D
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Eu zic sa mergeti la un pescuit la copca, un bibanel, un vin fiert, mai lasati "computerele" sa se raceasca :D
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Care copca, ca la noi sunt 10 grade cu plus... :D poate la patinoar...
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Eu sa mor daca mai stiu despre ce era vorba, asa ati ("a-ti" cum scrie o mare carturareasa a zilelor noastre :D )deviat. In loc sa puneti poze cu marea ieseala si sa comentam acolo, ne facem nervi aici; eu v-am spus ca sunt la servici si mi se rupe ( s-avem pardon de limbajul licentios). @modzi sa nu care cumva sa inchideti topicul asta ca o sa mor de plictisesc al dracului de tare la lucru. Please!
Ultima oară modificat 07 Dec 2011, 15:28 de către Serpescu Gheorghe, modificat de 2 ori în total.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Azi m-am intalnlit cu un rulotist vechi ,are rulota de 7ani, si ii povesteam eu ...,,domne intrati pe forum sa gasiti informatii etc etc ,, a zis ca pe forum intra daca ii trebuie o informatie legata de ceva chestii tehnice dar altfel NU ca a intrat mai demult si a vazut balacareala multa si nu ii place ...trist este ca sunt multi care gandesc asa .

Sandu avea dreptate ,,trebuie facuta neaparat o curatenie sa ne gaseasca primavara veseli si cu dor de duca .

Nu am vrut sa bat nici un apropo la nimeni ,dar sunt trist sa vad cum toata lumea este on line ,dar si posteaza imediat cand este vb de ceva scandal ...
La rulotistul anului nu am votat 50% dintre noi ...ia sa treceti cei care nu a-ti votat si pe acolo :mrgreen: ;

viewtopic.php?f=114&t=5149&p=67195&hili ... lui#p67195
chiar sunt curios !!!!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mie-mi place la userul de deasupra ca e presedinte, e din Mizil si aduce vin bun la urmatoarea intalnire :D.

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Stimez pe omul demn si venerez durerea care se ascunde 😉
"Voiesti sa cunosti lucrurile? Priveste-le de aproape. Vrei sa-ti placa? Priveste-le de departe."
.....si astfel vom trai fericiti pana la adanci batraneti.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Tu ai privit vreodata un fluviu drept in ochi? Ninel, cu tine vorbeam.

Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

S-ar putea să stii mai bine decât mine răspunsul la întrebarea pe care mi-ai pus-o :mrgreen:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Încuiat