Cristian Irimescu scrie: Nelu, nu te inteleg...Comentezi decizia unui moderator scriind aici pareri despre "pumn in gura", (distructiv nu constructiv)...
Cristi, nu am evitat sa mentionez ca iti port un respect aparte, atat ca om, cat si pentru lucrurile nevazute pe care le-ai facut pentru acest forum, pe care putini le stiu. Este o vorba, "numai cine nu munceste, nu greseste" daca tu ai ajuns la concluzia ca anumite mentiuni facute de mine sunt neconstructive atunci chiar imi pare rau. Probabil nu ai citit cu atentie anumite precizari facute. La modul in care ai mentionat "...Comentezi decizia unui moderator ..." stiu, consideri ca am incalcat regulamentul si sunt pasibil eventual de un avertisment. In aceasta situatie probabil cateva topicuri de pe forum contravin regulamentului. Poate trebuia sa postez in sectiunea "Sugestii pentru imbunatatirea calitatii serviciilor", dar am cautat ca doar in cadrul postarii anterioare sa fac referire la mai multe topicuri aflate in actualitate.
Cristian Irimescu scrie: ...Asa ne-am obisnuit de ani de zile ca la Club RV regulamentul este inlocuitor de hartie igienica...iar bunul simt trebuie lasat la usa..
In parte sunt de acord cu aceasta precizare, insa, prin modul in care ai pus capat acelui topic ..."4 pagini sunt de ajuns...Unul dintre colegii nostri spunea ca 80 % dintre membrii forumurilor sunt aceeasi.. Ii rog pe acestia sa mai scrie si pe celelalte forumuri...Aici se inchide, multumesc pentru intelegere.", nu vei reusi sa mentii pe forum o atmosfera pe care poate ti-o doresti legata de bunul simt.
Asupra acestei modalitati de exprimare ti-am atras atentia. Tu esti moderatorul forumului in totalitea lui de 100%, ce pot spune cei 20% care pot considera ca ii tratezi ca pe o gluga de coceni ? Eu nu am uitat sa mentionez ca sunt topicuri sau postari ce frizeaza bunul simt si trebuiesc automat inchise. Permisivitatea, sigur, are si ea niste limite.
Domnule Viorel, pentru a nu fi si eu acuzat ca Mihai, ca fiind nebunul care arunca piatra si ...dispare, incerc sa va mentionez de ce se justifica existenta unui astfel de topic. Dumneavoastra aveti o vechime pe forum si cunoasteti istoricul anumitor animozitati create intre cele doua asociatii, dar, la fel de bine, pe forum exista si membri mai noi, care nu cunosc si nu inteleg de ce la o intalnire rulotistica, 2 asociatii prefera sa se izoleze una de cealalta, ele nefiind despartite decat de cateva sute de metri. Problemele delicate nu se rezolva prin omisiune, ele pot fi rezolvate numai prin aducerea lor in atentia celor interesati, sigur asta pentru cei ce considera cu adevarat ca rulotisti suntem toti indiferent de apartenenta la o asociatie sau alta. Eu nu va iau in zeflemea, am cautat sa va raspund in acelasi mod in care i-ati raspuns lui Mihai legat de ora postarii si de anxietatea provocata de lipsa somnului. Daca mentiunea dumneavoastra poate fi catalogata ca zeflemea, atunci, sigur si acel PS. al meu poate fi incadrat la fel. Intrebati "cine este acest Mihai Blaj ?" Daca l-ati fi cunoscut personal, sunt sigur ca nu faceati acele afirmatii. Imi cer scuze, dar cand vad ca un om bine intentionat este trimis la plimbare, nu pot ramane indiferent.
Dumneavoastra spuneti "ca de fapt cei din ACCCR nu vor sa auda de noi", nu este bine ca acest lucru sa fie inteles si de mai noii veniti in club, care dupa cum spuneam, nu stiu ce stiti dumneavoastra ?
Daca prin forum intelegem numai a "ne pupa pe gura" (vorba "olteanului"), cred ca facem o mare greseala. Nimeni nu este perfect, daca vom avea curajul sa trecem peste orgolii si idei preconcepute, sa spunem si ce ne comvine, dar si ce nu, pertinent, in limita bunului simt, atunci inseamna ca ne indreptam intr-o directie buna, altfel ... ne impartim in gasti cu diverse partipriuri.
Ii rog pe Cristi si Viorel sa ma scuze, poate am fost prea acid la adresa lor, insa cred ca daca pe viitor voi reusi sa ma abtin mai mult, nu voi mai derapa din peisaj, banuiesc ca asta se doreste. In fond perceptia si trairile noastre nu trebuie sa se opreasca doar la aceasta pasiune.