Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua!
Ma numesc Leonard Cretu, casatorit, am o fata pasionata de karting. Am, de curand, o rulota Wilk 530 din 1974 ce trebuie putin "restaurata".
"Tractorul" este un Suzuki SX4 1.6 4x4.
Bine ai venit !
Putem merge impreuna la Amkart la Tunari la circuit la karturi.
Se poate veni si cu propriul cart sau se inchiriaza de 6 sau de 9 cai pt cei care- s inregistrati acolo ( au fost deja de 2-3 ori cu cele de 6 cai ).
Pe mine m-au primit cu motocicleta pe circuit impreuna cu alti 2-3 prieteni , doar " motoare " 15 min pe circuit.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bine ai venit !
Putem merge impreuna la Amkart la Tunari la circuit la karturi.
Se poate veni si cu propriul cart sau se inchiriaza de 6 sau de 9 cai pt cei care- s inregistrati acolo ( au fost deja de 2-3 ori cu cele de 6 cai ).
Pe mine m-au primit cu motocicleta pe circuit impreuna cu alti 2-3 prieteni , doar " motoare " 15 min pe circuit.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Va salut,
Numele meu este Viorel, (viostefanesti) locuiesc in Stefanesti, ilfov, am 55 de ani ,casatorit , avem un Kamper WV LT 35 din 2001, pensionari, cu doi copii, si o nepotica, iubim natura, pescuitul, si tot ce inseamna sporturi extreme, moto, sky, patinaj, sah, rumy, table etc.
Salut
Sunt Cosmin, am 32 de ani si sunt din Cluj Napoca (Floresti). Visez sa rulotesc si eu, momentan nu am rulota dar strang bani pentru ea. Sper ca in toamna sa am banii. Vreau ceva relativ micut, pana in 1000 MMA (o sa o trag cu o Octavia 2 2.0 TDI, trage pana la 1400 de kg dar nu vreau sa o supra incarc). Iesirile vor fi mai mult off camping, dar cu timpul nu se stie... . Ca buget, acesta va fi pe la 1500 de euro, deci cam subtirel dar asta e viata. Noi suntem 2 adulti, un copil de 3 ani jumate si un teckel pitic pe nume Bobi .
Bine v-am gasit :).
Bine ati venit in comunitatea rulotistilor, succes in achizitionarea viitoarei rulote. Ma bucur ca se mai inmulteste si numarul clujenilor pasionati de rulotism. Cand veti dori sa achizitionati o rulota, pentru unele informatii referitoare la rulote, va pot ajuta cu ceea ce stiu; suntem oarecum vecini mai apropiati, eu fiind din Cluj.
P.S. In general si eu prefer offcampingul.
Buna seara,
Sunt Ciprian, din Sibiu , 32 ani si de curand am devenit posesorul unui Bailey Discovery 700 sper sa ne vedem cat mai curand la evenimentele organizate de ClubRV.