Salutare si bun gasit la toata lumea ! Dupa cum scrie in buletin, ma numesc DAVID EUGEN , sunt pensionar , prietenii imi spun DEVYS , 57 de ani, recasatorit dupa decesul sotiei, Dumnezeu s-o odihneasca, cu o fata casatorita si un nepotel de numai 1,4 ani stabiliti in ITALIA. Pe langa asta mai posed una sotie MARIA din 1958 , una rulota CARAVELAIR PALMA 420 din 1995 cu MMA de 830 kg pe care incerc s-o tractez cu un A 4 TDi, euro 3 de 116cp. Am achizitionat rulota in octombrie 2012, dar nu am iesit cu ea fiind plecati afara. Avem domiciliul in jud HD, locuind in apropierea orasului CALAN. Suntem pasionati de natura , drumetii si mai ales mersul " in bicii ".Oful nostru eeste ca la noi nu prea a partuns microbul rulotei si nu prea avem cu cine iesii off-camping incepand de anul viitor cand ne vom " linistii " acasa. Mai am eu pe acolo si un telefon pe care rasund la nr.0762141556 si o adresa de email .
davideugen56@yahoo.com .Sper sa ne intalnim din cand in cand in diferitele locatii la evenimente organizate si nu numai ! Mulumesc conducerii forumului pentru onoarea acordata. Cu respect va saluta DEVYS !
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223