Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La Multi Ani, Ciprian !
Toate cele dorite si, in plus, multa intelepciune, nu atat pentru binele tau, cat pentru al celorlalti !
Ma bucur ca am prins momentul, de regula nu citesc rubrica asta, mi se pare prea formala, ca si multe altele, dar eram curios daca anul acesta mi-a urat si mie LMA doamna cea din CD insarcinata cu zicerea de LMA.
Nu, pentru al saselea an la rand.
Nu ca simt nevoia, e ceva foarte formal, dar as fi curios sa aflu ce trebuie facut pentru asta.
Sigur gresesc eu ceva, nu insinuez nicidecum ca doamna isi indeplineste necorespunzator dificila sarcina din CD.
George & Co Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004 Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4
Nea George, esti (zic eu) nedrept; doamna Violeta obisnuieeste sa ia din josul paginii principale a forumului, cu copy/paste, pe toata lumea afisata, fara discriminare; daca matale nu ti-ai setat ca forumul sa afiseze ziua nasterii (nici eu! inca la profil am pus o aiureala), nu poti sa te superi ca nu se uita cineva la profilul tuturor membrilor sa ia de acolo.
(Eu am o mare tristete legata de cei care nu raspund la urarile de bine, dar ce sa fac, supravietuim asa.)
Este, fara indoiala, o formalitate, dar e mai mult decat nimic; asa cum pentru noii veniti s-a instituit obligatia de a fi politicosi (sa se prezinte, ma-ntelegi) iar pentru membrii mai vechi e "de obraz" sa le raspundem, doamna in cauza si-a asumat (nu cred ca i-a cerut cineva) sa fie amabila cu toti sarbatoritii pe care-i scoate forumul la iveala. Dauneaza cuiva? Ma indoiesc.
Si inca un teanc de LMA pt Ciprian, ca si pentru toti aniversatii recenti si viitori.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Nea Florine, (ca sa ma razbun, pt ca urasc apelativul) eu mi-am trecut constiincios ziua nasterii la profil.
Mai mult nu m-am prins ce trebuie sa fac, dar nu conteaza, doar ziceam si eu.
Dar daca este prea complicat, poate ca la urmatorul CD insarcinam cu asta pe cineva mai analitic ?
Daca doar asta e sarcina, ca n-am remarcat alte activitati ale doamnei, in afara de organizarea de intalniri in Md (banuiesc ca asta e personala, nu de la CD), ma pot autopropune eu pt CD si promit sa fiu chiar mai atent.
Scuze, dar eu am crezut ca asta este sarcina Dnei Violeta in CD, poate am inteles gresit ?
George & Co Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004 Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4
PS. Vad ca pana si acest topic ajunge sa fie pangarit, pana si aici asist la atacuri impotriva unei Doamne care pe parcursul timpului a dat dovada de multa buna crestere comparativ cu poate multi dintre noi. Moderator care incurajaza off-topicul.
Mare-i gradina Domnului !
Domnule George Moraru, studiati-va ultimele patru postari ale dvs si spuneti-ne, daca le sustineti in continuare.
Suntem intr-o comunitate, in care toti cei de aici, facem munca voluntara...Sper ca ma intelegeti ce am vrut sa zic.
La urmatoarea postare acida, va banez. In speranta ca m-ati inteles, in sensul corect, va doresc o zi buna ! Stima !
Florin Herciu scrie: ↑06 Iun 2019, 20:48
Bace Morarule, ma vezi acuma in josul paginii principale, la sarbatoriti?
Uite de unde vine diferenta:
Da, clar, mea culpa, n-am stiut sa folosesc facititatile forumului.
Retrag toate cele referitoare la mentionarea zilei mele de nastere si imi cer scuze in public atat Dnei Popa, cat si celorlalti asociati carora le-am ranit sentimentele cu aceasta ocazie !
LA MULȚI ANI, multă sănătate, prosperitate, bucurii și împliniri în viață, zile senine și fericire, colegilor noștri : Tudor Natalie Daniel (54), Ionus Ioan (51), Florin Negot (50) și Gabriel Popa (48), care astăzi își sărbătoresc ziua de naștere. Vă dorim o aniversare minunată, cu multe surprize și clipe de neuitat, cu distracție și veselie, alături de familie și prieteni dragi sufletului vostru. Ridicăm virtual o cupă de șampanie în sănătatea voastră.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
LA MULȚI ANI, multă sănătate, prosperitate, bucurii și împliniri în viață, zile senine și fericire, colegilor noștri : Cristian Iacob (50), Alex Dan (50) și Cristian Agopian (46), care astăzi își sărbătoresc ziua de naștere. Vă dorim o aniversare minunată, cu multe surprize și clipe de neuitat, cu distracție și veselie, alături de familie și prieteni dragi sufletului vostru. Ridicăm virtual o cupă de șampanie în sănătatea voastră.
Cu stimă,
Violeta Popa
andrei.jpg (44.5 KiB) Vizualizat de 2200 ori
Masina Renault Trafic.
0722686928
LA MULȚI ANI, multă sănătate, prosperitate, bucurii și împliniri în viață, zile senine și fericire, colegilor noștri : Adrian Coman (52), Cristi Comiselu (50) și Dumitrru Eduard-Marian (45), care astăzi își sărbătoresc ziua de naștere. Vă dorim o aniversare minunată, cu multe surprize și clipe de neuitat, cu distracție și veselie, alături de familie și prieteni dragi sufletului vostru. Ridicăm virtual o cupă de șampanie în sănătatea voastră.
Cu stimă,
Violeta Popa
8a2fc46389958a152bcae23c8590f2fb.jpg
Masina Renault Trafic.
0722686928
Sărbătoriților nostrii de astăzi, Claudiu Angelescu (41) și Marius Gheorghe (37), le transmitem un sincer LA MULȚI ANI, multă sănătate, bucurii și împliniri în viață, fericire și să vi se îndeplinească toate dorințele. Vă dorim o aniversare minunată, cu multe surprize și clipe de neuitat, cu distracție și veselie, alături de familie și prieteni dragi sufletelor voastre.
Cu stima,
Violeta Popa
articleimagetemplates_713_404.jpg
Masina Renault Trafic.
0722686928