Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Tariful este de 6lei/zi pentru orice alta persoana in plus.
Asa am inteles a fi pentru membrii CLUBRV-RO.
Oferta este valabila pentru orice zi nu numai cu ocazia Adunarii Generale.
Oricum tariful este acceptabil pentru conditiile, o sa vedeti, deosebite.
La data vizitei noastre nu sunt asteptate alte grupuri.
Este facuta o rezervare peste o saptamana.
Asa ca toata lumea ...castiga.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
@Curelea: Stimate domn, am tot vrut sa va intrebceva, insa nu am mai reusit (nu s-a mai ivit ocazia): in pretul de 40 RON este inclus si curentul electric?
Din convorbirea noastra telefonica inainte ca noi sa ajungem la Bran, am retinut ca acest tarif negociat pentru membri ClubRV include 2 adulti, un copil si "atelajul". Nu am retinut daca era inclus si curentul electric sau nu. Mea culpa :oops: :oops:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Costine, daca ai citi primul post de la acest topic Dl. Curelea a scris : 40lei/zi pentru 2 persoane cu toate celelalte taxe incluse ", adica si apa si curentul si mai stiu eu ce taxe au ei acolo. NU-I ASA ?
Samson
@gaby2005: Noi plecam vineri noaptea din Bucuresti, cel mai probabil prin Targoviste, astfel incat sa ajungem la Bran dimineata (ora 6...7). Ne "inhaitam"? :D
@curelea: Multumesc foarte mult pentru informatie.
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
@samson: Mii de scuze. Am citit cam tot ce este pe forum, dar creierul uman are o MAAAAARE calitate: mai si uita din cand in cand. Ce bine :D:D:D:D:D:D In felul acesta face loc pentru alte si alte informatii noi.
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
@costintabra-este perfect,cum vorbim?nr.tel.al nostru-0722295024,daca poti suna.Noi stam in Tei deci iesirea spre Targoviste este aproape de noi,dar mai bine vorbim la un telefon.
@gaby2005: Iesirea spre Targoviste este prin Chitila, sau pe A1 pana la km 70. Vorbim la telefon sa stabilim locul, ora de intalnire si ruta. Telefonul meu este 0729 082819.
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
mesjele cu telefonul meu este... mai bine pe pm ,ce o sa zica sotia cind un glas dulce te va suna in ora in ora sa te intrebe daca incape si ea in rulota...