Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua. doresc sa ma inscriu la intilnirea de la Pufesti. Echipajul este format din 5 persoane 2 adulti si 3 copii(12, 14 si 2 ani)+camperul familiei.tel 0722506068 Daniel
Buna dimineata! Am facut plata avansului in contul bancar si tot am verificat lista sa vad daca m-am inverzit, dar nu mi -am schimbat culoarea. Se poate verifica si confirma plata pt ca daca am gresit ceva sa am timp sa remediez problema. Plata a fost facuta fin contul sotiei. Va multumesc!
Bacau, Audi A6, 2.0 TDI+Coachman Wanderer 2003, Tel : 0766412425
As dori sa fac o propunere,la intalnirea de paste intr-o zi sa facem un talcioc, troc cum vreti sa ii spuneti,adica fiecare dintre noi sa aduca la locatie ce crede ca nu ii mai este util la rulota lui si uite asa putem face schimburi de produse,intelegeri si alte chestii ...
Se poate face insa cu fixarea unei zi si a unei ore , deoarece am intentia de a printa/ distribui un program de activitati si respectiv un regulament de campare , fapt pt. care ar fi bine sa incadram aceasta propunere la activitati ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Posibil, in proportie de 85%, sa ne prezentam si noi la intalnirea de la Pufesti - fam Marcu - 2adulti si 2 copii - 1 rulota.
Cat despre avans, in functie de decizia finala, se va achita d-lui Lupu Ciprian sau direct d-lui Vrabie Bogdan.
Va multumim !!!
Continuam aici discutiile pentru organizare, banuiesc.
Ar fi bine daca cineva ne-ar detalia cum se face accesul din E 85, care sunt coordonatele G.P.S. si care este starea drumului(in caz de ploaie, putem merge?).
Uni ajung dupa lasarea intunericului si cateva repere importante ar fi folositoare.
Daca peste este, biserica in apropiere avem? Exista posibilitatea de a inchiria un autobuz pentru transportul la si de la biserica?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Continuam aici discutiile pentru organizare, banuiesc.
Ar fi bine daca cineva ne-ar detalia cum se face accesul din E 85, care sunt coordonatele G.P.S. si care este starea drumului(in caz de ploaie, putem merge?).
Unii ajung dupa lasarea intunericului si cateva repere importante ar fi folositoare.
Daca peste este, biserica in apropiere avem? Exista posibilitatea de a inchiria un autobuz pentru transportul la si de la biserica?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Pentru sensul de mers Focsani-Adjud, la intrarea in Pufesti, imediat dupa indicatorul de intrare in localitate, se face dreapta. Se continuă drumul pana la trecerea peste calea ferata, unde imediat se va face stanga, urmand drumul asfaltat. La un moment dat, asfaltul se termina, dar drumul se continua. Se tine drumul principal pana la locatie. O sa revin si cu coordonatele gps. Pe tot acest drum ce a fost descris, veți vedea panouri cu indicatoare catre locatie.