topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
De ieri, am campat la aceasta locatie. Pentru moment totul este ok . Este curat, este liniste, nu prea aglomerat, plaja este superba si aproape pustie la sud de camping. Stam chiar pe plaja (la limita gardului ) Pentru moment niste poze sub un clar de luna superb. Am sa revin si cu alte fotografii si informatii. Voi sta aici pana pe 5 septembrie.
Am stat in acest camping in perioada 02 - 14.08.2010 si raman la parerea ca este cel mai bun de pe litoralul romanesc. Are tot ce vrei, curatenie, apa calda non-stop, umbra, nu sunt caderi de tensiune, plaja curata si aerisita, totul a fost ok.
Campingul este, dupa parerea mea, cel mai civilizat de pe litoral. Cel putin pana in prezent. Are apa calda non-stop, grupurile sanitare, intrarea-iesirea la plaja si, in general, tot campingul este curat. Are o mica alimentara, un chiosc pentru legume-fructe, un restaurant langa receptie si un bar la iesirea spre plaja. Noi suntem clientii acestui camping de vreo zece ani si ne-am simtit intotdeauna bine, confortabil si in siguranta (niciodata nu am incuiat rulota cat am fost campati aici). Au un serviciu de paza foarte vigilent. Partea cea mai grea este pretul. Zece zile in luna iunie (20 - 30 iunie 2011), doi adulti si un copil de 11 ani, rulota si curentul electric, au ajuns la 700 roni (fara masina). Dar, bineinteles ca odata cu intrarea in plin sezon s-au majorat imediat si preturile. Tineti cont ca perioada 20-30 iunie a fost ploioasa, deci nu prea buna pentru plaja. Cu toate astea conducerea campingului nu a facut absolut nici un discount pentru clienti. Nu au fost impresionati nici de ploi, nici de furtuna si, bineinteles ca nici de noi. Dar asta este, tinand pretul mai ridicat probabil isi selecteaza clientii. Daca vreti sa va odihniti si sa faceti plaja fara a parcurge mai mult de 50 m pana la mare , iar la intoarcerea spre rulota sa faceti si un dus cald, atunci va recomand cu toata caldura acest camping.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Multumesc d-na Popa. :)
As vrea sa ajung peste 1 saptamana in camping GPM si voiam sa stiu preturile reale. Se pare ca cele de pe site nu sunt. Anul trecut si acum 2 ani cand am fost in plin sezon am platit la receptie mai putin decat cum imi calculasem eu cu preturile de pe site. Am platit doar persoanele si cortul (nu aveam anult trecut rulota). Nu am mai platit si masina. De asta intreb poate o fi si anul asta asa.
Nu Gabi, anul asta se pare ca e nitel mai rau. Noi am plecat din Iasi sambata la ora 10, la ora 15 eram in camping. Ne-am dus sa luam copiii acasa. Nici n-am intrat bine ca s-a si infiintat un baietel de la receptie, agitat, sa-i dam buletinul, ca n-am platit masina, ca... Ma rog, l-am expediat sa astepte la receptie pana plecam in Mamaia si, surpriza, pentru o noapte, o persoana costa 20 roni iar masina 13 roni. N-am mai comentat, am platit inca 50 roni pentru o noapte dar credema ca mi s-a parut exagerat mai ales ca seara a burat iar a doua zi cand am plecat ploua de mama focului. Noroc ca stransesem mai dimineata cortul de la rulota. Dar ti-am spus curatenia, linistea si farmecul locului merita. Daca plecati, va doresc concediu placut, cu zile bune de plaja, cu liniste si cu sanatate.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Va multumesc pentru salutari, d-na Popa. Cu toata simpatia va imbratisez si va doresc tot binele din lume! E un camping scump dar si noua ne place foarte tare la GPM. Sa ne vedem cu bine! Ecaterina Serban.
Azi m-am intors de la GPM, ca stire buna terasele din Mamaia au lasat-o mai incet cu muzica dupa amenzile de la mediu, am stat in coltul fara umbra de langa mare spre Mamaia si noaptea s-au auzit doar valurile. Baia de langa plaja e foarte jegoasa, dar cea de langa receptie e ok, mancarea de la "impinge tava" de calitate mediocra, preturile exact de pe site http://www.gpm.ro/flash.swf, plaja cu 2-3 metri covor de alge langa mal, le strange vantul la mal, dar e apa mica si pasesti peste ele (in partea dinspre Navodari) si apoi apa e calda si curata - in partea spre Mamaia alge multe si pute rau.
Ca stire proasta iar a plouat dimineata apoi a inceput sa bata vantul, vreme tare urata...
Sanatate
Salutare
Ieri 03 05 2014 m-am intors de la mare unde am stat timp de
doua zile in acest camping GPM
Toate bune si frumoase pana in momentul cand in cortul(unul mare) instalat
alaturi de camping a inceput o petrecere cu muzica HOUSE
Fratilor,saream cu patul in sus,iar la ora 4:30 m-am trezit sa dau ibricul care
vibra pe aragaz la o parte
Cei ce doresc sa-si petreaca concediul in aceasta locatie ar trebui
sa se intereseze din timp daca se organizeaza ceva petreceri in respectivul cort,
iar daca DA,fugiti de mancati pamantul !!!