Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Mesaj de Relu Deliu »

Fişierul ataşat 20150710_143807.jpg nu mai este disponibil
[attachment=0]20150710_143558.jpg[/attachment?
Fişiere ataşate
20150710_143558.jpg
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
claudia pielcaru
Membru forum
9
Oras: videle
Data nasterii: 18 Sep 1980

Mesaj de claudia pielcaru »

Buna seara!
De cateva zile incerc sa parcurg cat mai mult din tot ceea ce este scris pe acest forum. Afirm inca o data ca sunt foarte impresionata .Intr-adevar daca se vrea, se poate.
Din toate cate am citit reiese foarte clar ca sunteti cu toii mari iubitori ai naturii. O sa facem si noi tot posibilul sa recuperam si sa ne alaturam acestei echipe.
Multumim dlui Ciprian ca a accepta sa venim la Tuzla.
Pentru ca este Eco Camping, vin si eu cu o idee: propun infiintarea unei lazi ( gramezi) de compost ( in cazul in care nu exista), undeva intr-un colt al locatiei, unde sa se depoziteze toate resturile vegetale, inclusiv cenusa si carbunii de gratar. Cu siguranta veti fi surprinsi de cat se va aduna acolo. Pana in primavara totul se va transforma si va putea fi folosit ca hrana pentru ceea ce s-a plantat: pini, salcii sau pentru a amenaja o mica gradina cu flori in jurul fantanii.
In felul acesta vom putea darui si noi Pamantului o mica parte din ceea ce el ne ofera : VIATA.
Cort 4.1 family
072.6700.210
Gabriel Schuster
Membru forum
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Din ce am vazut, nu mai vorbeste nimeni de fantana sapata. Cum se realizeaza alimentarea cu apa la Tuzla? Fantana este functionala, are pompa?
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Fantana nu este functionala (este rapusa de seceta), insa apa dulce nu lipseste (pentru menaj sunt doua rezervoare a cate 1000 l fiecare, iar pentru baut/gatit/cafea isi ia fiecare de la izvorul care, desi nu este in perimetrul campingului - este la cateva sute de metri distanta - are apa rece si placuta la gust).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
soroiu marian
Membru forum
10
Oras: buzau
Data nasterii: 26 Dec 1981

Mesaj de soroiu marian »

M ar interesa si pe mine sa venim in perioada 21-26 luna aceasta in formatie de doua rulote. Suntem din Buzau si deocamdata nu suntem membrii ca anul acesta ne am luat rulotele. Pe unde se ajunge la dvs la camping?
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Acesta este traseul de urmat. Aproape la iesirea din Eforie Sud se face la stanga pe str. Nicolae Titulescu, strada cu scuar pe mijloc si mergeti pana in capat unde faceti jumatate stanga, apoi dreapta, apoi stanga si dreapta pe drumul de langa Mare, pe langa o societate cu utilaje in curte . Urmati traseul din fotografie.
Maravela Sorin Octavian
Membru forum
9
Oras: Galati
Data nasterii: 15 Noi 1986

Mesaj de Maravela Sorin Octavian »

Buna ziua. Ca si proaspat membru al clubului, as dori sa imi fac aparitia in cadrul campingului de la Tuzla, ocazie cu care as reusi sa si cunosc parte dintre membri. Daca se accepta, incepand de joi, 16.07.2015, ma voi afla in randurile dumneavoastra. Va multumesc.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Esti binevenit.Te asteptam.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Claudia Pielcaru : este buna idea ta !
@MArian Soroiu ai si film pe youtube ... din DN se face stanga pe str Nicolae Titulescu in Eeforie Sud apoi e usor ......

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radulescu Alexandru
Membru forum
10
Data nasterii: 23 Mar 1967

Mesaj de Radulescu Alexandru »

Cei care vor sa ajunga pana duminica la Tuzla si nu cunosc drumul le pot trimite locatia pe whats app numai sa mi solicite acest lucru si sa ma adauge in agenda lor telefonica.
Alex&Olivia
Mitsubishi L200/140 cp +LMC 450
Autorulota Fiat Burstner 1999, 2,5TDI
0723 330 046
" Daca trebuie sa te tarasti ca sa traiesti, atunci ridicate si mori" Jim Morrison
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Un calduros salut pentru toti rulotistii si ne vedem la Tuzla incepand cu data de 16 iulie 2015.
Ioan Sturz
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Va multumesc personal ,dar cred ca si colegii mei sunt de acord cu mine,este un loc in care linistea ,marea si socializarea cu vechi s-au noi membri va vor face zilele placute.Am stat atita timp acolo,incit m-am indragostit de acel loc.A constituit o perioada placuta din viata mea.Aduc multumiri colegilor care au facut alaturi de mine ,ceeace este acum Eco Camping Tuzla ClubRV Ro.Veniti aici si va ve-ti pralungii viata citiva ani cu linistea de acolo.Nu stiu cind ,dar sigur voi mai petrece citva timp acolo . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Încuiat