Revista Clubrv a fost lansata oficial duminica 1 mai 2016 h 17 la masa festiva de Paste Clubrv , care a avut loc la Amara Camping Perla - Slobozia .
In paralel in acelasi timp au primit-o si participantii de la intalnirea de Paste ClubRV organizata la Durau /Ursulet , unde dna Popa a fost organizator cu colegii nostrii rulotisti din Clubrv care au avut placerea de a o ajuta .
Cei care n-au primit inca o revista , dar fac parte din asociatia ClubRV ca si membrii asociati/ cotizanti , pot sta linistiti ca le-am oprit un exemplar si il vor primi ... la fel si partenerii nostrii si aici ma refer la campinguri ...
Ceilalti o pot viziona aici ca simpatizanti ...
http://en.calameo.com/read/0047487376eb1fc5adb8b
unde am ajuns la 400 de cititori online in 10 zile !
Multumesc lui Nelu Predonu si respectiv Deliu Relu care au fost primii 2 , carora le-am scris chitanta de sponsorizare pt rebista pt. ca vor sa ajute urmatorul print, nr. 2 al revistei ce va apare de Rusali ( 17 iun ) si se va distribui la Bran Vampire Camping intalnirea anuala/ nationala a rulotistilor .
N-am mai umblat cu plugusorul prin camping pt. ca nu-mi pot dedica tot timpul numai pt. organizare diverse, dar ne-ar ajuta ceva bani pt. ca nu prea avem sponsori...
Puteti baga si de la distanta orice suma in ...
CONTUL BANCAR AL ASOCIATIEI CLUBRV-RO Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO, CIF 21847408 Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIATIEI Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02
sau cu numerar in B -dul Basarabiei ( Muncii ) nr 110 sect 2 Bucuresti , parter bloc L8 magazin SALA FITNESS, in cursul saptamanii . Tel 0722 227 048
lupucipriann@yahoo.com
Chitanta se emite pe loc... sponsorizare revista
Revista este si va ramane gratuita , dar o vom printa numai atata timp cat avem ceva bani , pt ca noi cei din actualul CD nu putem decide sa cheltuim un procent prea mare din bugetul ClubRV numai pt acest proiect .
NU avem reviste de vanzare si nici abonamente....
Deja lucrez cu 2 colegi la nr 2 al revistei .... mai am 28 de zile pana cand trebuie sa fiu gata cu materialele...
Vreti sa ajutati , ajutati ... chiar si prin faptul ca va inscrieti ca membru asociat in CLubRV si sustineti Asociatia daca nu oferiti neaparat o suma pt printarea revistei ...
In continuare suntem in cautare de sponsori poate vor sa apara chiar si in revista ...
P.S. Au fost colegi care au platit in avans cotizatia pe 3 ani ca sa avem incasari mai mari si avem si cativa care au devenit membrii Clubrv acum de paste .... au decis sa intre in asociatie.