CAMPING PALACE din VENUS

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Viorel Grosu

Re: LITORAL 2012 - CAMPING PALACE din VENUS

Mesaj de Viorel Grosu »

Marius,Aici este foarte mult de discutat. Undeva trebuie sa existe o toleranta din toate partile. Sa zicem ca eu ma duc la mare sa ma relaxez. Relaxarea la mine consta in a face plaja si a ma odihni ascultand muzica, de obicei muzica simfonica. Vrei sa spui ca optiunea ta de a sta in liniste trebuie sa o respect mai mult decat pe a mea, cand tu nu esti de acord sa imi respecti optiunea mea si invoci copiii ca trebuie sa se odihneasca dar tu nu ai grija ca, copilul tau sa nu planga la ore tarzii in noapte si la ore matinale cand eu vreau sa dorm? Esti sigur ca pe mine nu ma deranjeaza copiii ? Fiecare se duce la mare pentru plaja si alte optiuni. Fiecare are convingerea ca optiunea lui este mai presus de optiunea celorlalti si nu este asa. Fiecare isi respecta optiunea lui si pe urma optiunea celorlalti.Este adevarat ca fiecare se poate relaxa fara a deranja pe cei din jur, dar a impune linistea ierbii nu se poate si nu este corect fata de optiunea celuilalt care poate a platit mai mult ca tine, ca nu face parte din club sau asociatie,
Crezi ca daca noi cei care dorim liniste nu ne mai ducem intr-un camping va plange cineva? Eu am fost anul acesta la Venus de 6 ori in weekend-uri. Mai bine de jumatate din rulotisti nu fac parte din asociatii sau cluburi. Acestia vin indiferent ce vom face noi. De cortisti nu mai vorbim. Patronii de pe litoral traiesc un an cu veniturile acumulate pe 6 luni de vara. La cine va renunta mai intai ,la cei pretentiosi dar putini sau la cei nepretentiosi dar multi si care platesc pretul cerut fara a avea pretentia de discount?
Laurentiu datorita amicitiei cu Popescu Niculae a fost dispus sa scada din pret pentru rulotistii clubului dar, a renunta la ceilalti in favoarea clubului,nu cred ca este dispus sa accepte asa ceva, pentru ca ar pierde din veniturile sale.
Popescu Nicolae nu face reclama la acest camping el doar expune realitatea putin exagerat.
Daca cei care s-au nimerit de Liberty Parade in camping , au fost deranjati de galagie, eu chiar am venit special in camping pentru acest festival pe care nu l-am pierdut din 2001 niciodata. Acum a fost liniste fata de anii de inceput a festivalului.
De aceea am avertizat sa nu se inceapa cu polemicile pe forum.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Viorel, am inteles: tu tii cu ursul! :lol: ai dreptate, ramane asa! in Romanica scapa cine poate!
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Eu sunt neutru.
Eram in camping cand unu cu rulota de Vaslui isi batea copiii sau Dumnezeu stie ce le facea ca plangeau (urlau) la 12noaptea si la 6 dimineata , cand eu vroiam sa dorm.Ce puteam sa fac? Sa fac reclamatie, sa cer, sa il dea afara? Nu,am suportat cu stoicism la represalii. Orice si oricine deranjeaza, cu ceva, pe cineva , desi el zice ca este corect. Pana si fumul de gratar deranjeaza daca celalalt a facut deja baie, si el mananca salata. Este mult de discutat. Toleranta si intelegerea amiabila este cea mai buna intr-un camping ca toata lumea sa se simta bine in final.
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Viorel Grosu scrie:Eu sunt neutru.
Eram in camping cand unu cu rulota de Vaslui isi batea copiii sau Dumnezeu stie ce le facea ca plangeau (urlau) la 12noaptea si la 6 dimineata , cand eu vroiam sa dorm.Ce puteam sa fac? Sa fac reclamatie, sa cer, sa il dea afara? Nu,am suportat cu stoicism la represalii. Orice si oricine deranjeaza, cu ceva, pe cineva , desi el zice ca este corect. Pana si fumul de gratar deranjeaza daca celalalt a facut deja baie, si el mananca salata. Este mult de discutat. Toleranta si intelegerea amiabila este cea mai buna intr-un camping ca toata lumea sa se simta bine in final.
NE PLACE CUM ESTE IN GERMANIA !
Un vechi rulotist va spune ca ...nu aveti dreptate !
112.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Domnule Doru, si eu sunt de acord cu dumneavoastra, dar aici vorbim de Romania unde mai avem mult pana sa ne comparam cu Germania. Chiar daca eu,D-voastra si multi altii ne dorim sa fie ca in Germania sunt foarte multi cei care inca se opun si eu nu vreau sa intru in polemica directa cu ei ,ca vorba aia: "prosti ,prosti dar foarte multi" si eu vreau sa ma intorc acasa si pe deasupra si sanatos.Autoritatile au altele de facut decat sa ma ajute pe mine. Va salut si va vreau numai bine.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Vad mai multe vorbe decat fapte aici... mai bine agatati rulotele si hai sa va convingeti ce liniste si frumos este in acest camping... sunt aici de sambata si nu deranjeaza nimeni cu muzica, nu isi bate nimeni copiii... vin de 2 ani aici si nu ne a deranjat nimeni pana acum, nu am deranjat nici noi pe altii. Cazuri izolate exista in orice camping si nu doar in Ro. Deci, mai stau saptamana asta aici... va astept... Detalii la 0757054600.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

aoleu gabi, unde esti?!?!?!...

eu am ajuns duminica si sunt instalat in spatele casutelor, aproape de "fundul campingului"...

trecand peste toate discutiile, as vrea sa va spun o patanie de a mea intr-un camping din germania acum vreo cativa ani. eram cu dan iliescu si cornel neferu. eu am ajuns destul de tarziu si nu ne-am mai dus la oktoberfest, asa ca am facut oktoberfest la rulota; in rulota. dar am fost putin cam galagiosi la ora 10 seara, si au inceput sa se iteasca diversi vecini pe la usi... va dati seama ca nea-m facut mici, mici de rusine...

acum sa revin la camping venus: o singura remarca am de facut, legata de gunoi. anume, toate pubelele sunt varsate in tarcul din spate, deci muste la greu, iar miros cand bate vantul asisderea... in rest este liniste ("uscaturile" le gasim peste tot, indiferent de camping sau hotel). apropo de galagie, a venit un grup de alta etnie cu masini de lux, au stat la cort, au venit cu ceaune, butelii, statii de amplificare, au ascultat muzica (DOAR tiganeasca si lautareasca, nu manele!...); saracu' laurentiu s-a dus de cateva ori peste ei sa dea muzica mai incet, iar ei s-au conformat. oricum la ora 11 seara au incetat. culmea este ca erau romani de-ai nostri care au incins o hora dupa 12 noaptea... d-aia zic ca sunt uscaturi peste tot...

concluzia: un program de liniste trebuie respectat, INDIFERENT daca avem sau nu copii, daca ascultam muzica simfonica, usoara, rock, manele sau lautareasca. cat despre reparatii la masina, se pot face, dar tot in timpul programului...

despre camping pot spune ca isi merita banii, este curatenie (cu problema aceea a gunoiului), apa calda permanent, deci ne putem odihni...

p.s. gabi, in camping au ramas copiii mei, iar azi mai vin niste prieteni la ei. daca deranjeaza pe acolo, te rog sa imi spui... :) 0727.19.19.39

NU am numarat cate sunt ( greseli ) dar aveti cam 10 substantive proprii care ar f trebuit sa inceapa cu litera mare... ... nu mai zic de propozitii , la fel ....
Am rugamintea ca pe viitor sa nu mai faceti discriminare de etnie. Multumesc ! Lupu Ciprian
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Caline, ai uitat sa spui ca grupul de alta etnie nu a facut deloc galagie si s au comportat exemplar... chiar daca au facut mancare la ceaun si au pus muzica de petrecere. In zona mea este liniste, azi dimineata a plecat si Emil Cibotaru. De specificat ca toaletele sunt foarte curate, cu baterii si dusuri noi. Azi am vorbit cu Laurentiu, a pus centrala proprie la fiecare grup sanitar, apa calda non-stop. Cu curentul nu sunt probleme. Accesul la plaja se face mult mai rapid prin parcarea noua de pe soseaua Venus- Saturn. Deci, recomand in continuare acest camping.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Calin Lisovschi
Membru forum
18

da gabi, ai dreptate, conditiile sunt ok, raportat la pretul cerut. oricum curatenia nu este data doar de personalul campingului, ci si de cei care il folosesc... iar aici am mari dubii... d-aia dadeam exemplu campingului din germania: cateodata este bine sa luam si noi atitudine!...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Astazi la ora 12 a inceput operatiunea de măturare si greblare a frunzelor uscate din toata locatia... si ca ultima remarca, foarte curat in parcelele de campare, se pare ca ne-am civilizat, baietii cu tomberoanele se plimba continuu prin camping. Ce nebunie a fost in perioada festivalului, dupa cum mi-a spus Laurentiu, ca nu au facut fata la ce a fost in camping si la terasa de pe plaja.
Un filmulet cu atmosfera de pe plaja...

Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Dragomir Gabriel scrie: si la terasa de pe plaja.

Gabi nu stiam ca au si terasa pe plaja! In ce zona este? Pe linga parcarea mare, vis a vis de lac?
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Ciprian, in lumea internetului, scrisul cu litere mici al numelor proprii este permis. Nu stiam ca pe http://www.clubrv.ro/forum este interzisa folosirea acestor reguli... Sincer nu am vazut in regulament acest lucru, dar poate ma insel. Chiar nu inteleg de unde remarca ta referitoare la modul in care am scris...
Cat despre discriminare de etnie nici nu poate fi vorba: am atras atentia chiar ca erau romani care ignorau normele de bun simt. Sau faptul ca m-au deranjat cei care dadeau muzica tare, indiferent de etnie, este considerata discriminare?
Chiar nu mai avem ce modera?

P.S. Incep sa ma intreb daca mai este cazul sa scriu in continuare pe clubrv... Foarte sincer...

@klinutzu

0727.19.19.39
Încuiat