Laguna Albastra - Fagaras - BV -

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Laguna Albastra - Fagaras - BV -

Mesaj de Rusu Mihail »

Asa cum a scris si colegul de mai sus, orice parteneriat are si clauze.. scrise sau nescrise.. Daca intr-o vara vin 5 - 7 rulote, in campinul X, parteneriatul nu-si mai are rostul.
Trebuie privita problema si prin prisma administratorilor.. Noi vrem, dar trebuie sa si dam...Parteneriat merge cu un camping in care si asiguri o prezenta minima pe sezon.
Corect ?
De exemplu, daca as administra campingul X si pe vara mi-ar veni de la ClubRV doar 5 - 7 rulote / sezon, pentru ce as mai face parteneriat ? Prefer tariful oficial pt multime.
In ClubRV sunt aproximativ 130 cotizanti...iar rulote care n-au nici o treaba cu clubul sunt peste 1300..ca sa nu zic mai multe.. Deci, pretentii putem avea unde si "mergem"
Nu tin parte nimanui, dar din pacate astea este realitatea... Daca eram 1300 de cotizanti, ..atunci se faceau sigur si multe pateneriate, dar asa, trebuie sa o " inghitim " :)
In ceea ce priveste Laguna Albastra, Ovidiu, etc...nu am decit numai laude si vorbe bune...La tariful care-l practica, fata de investitie, mi-e si jena sa-i mai cer o reducere..
...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cristian Pascu
Membru forum
8
Oras: București
Data nasterii: 27 Dec 1967

Mesaj de Cristian Pascu »

Pe aceelași raționament ca mai sus, ce interes am eu să intru în asociație și să plătesc o cotizația dacă nu beneficiez de reduceri la campinguri sau alte beneficii?
Poate ăsta e motivul principal pentru care suntem doar 130 și nu 1300.

Eu cred că am ajuns la un moment în care, după doar câteva luni după ce am intrat în această asociație, să mă gândesc serios dacă mai merită să plătesc o altă cotizație la anul.

Cristian Pascu
Cristian Pascu
mobil: 0728249999
email: cristian_pascu@hotmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Tot eu va raspund cu toate ca acest subiect este deja off-topic..Exista un topic " De ce platesc cotizatia " unde se poate dezbate subiectul, poate vom muta comentariile in acel topic dedicat.
Sa va spun eu, pentru ca sunt deja un pic de veteran pe aici, de ce e bine sa fi cotizant ? Va spun pe scurt, cit pot de scurt..

Pai in primul rind, din respectul ca exista un colectiv ce alearga si se zbate pentru a face citeva intilniri anuale cu membrii clubului, intilniri la care o jumatate din cotizatie s-a si recuperat.
Exemplu chiar la Laguna Albastra. Au existat discounturi ce au compensat o importanta suma de bani pentru cei ce au stat 3-4 nopti si care au beneficiat de reduceri la campare si restaurant.
In al doilea rind, pentru acel card FICC, cu care de exemplu in Spania la Camping Blanes si nu numai, am economisit in cele 4 -5 zile de sedre, inca o jumatate din cotizatie, chiar mai mult..
Nu mai zic de Topicurile Tehnice, din care multi au invatat ...au pus in practica problemele explicate aici in forum...sau de topicurile de vinzari-cumparari....si altele destul de importante..
Deci, se poate, avantaje ar fi, mai ales cind nu mai esti obligat sa scoti pasaportul. Nu stau sa enumar avantajele, deoarece acestea trebuie sa le vada fiecare, de cei ce doresc o comunitate.
Cel mai important avantaj, este acesta ca exista un forum, de unde fiecare se poate inspira catre o locatie sau un traseu anume. Cum ar fi daca numai cotizantii ar vedea aceste topicuri ?
Dar oare cum ar fi daca aceast site ar disparea ? Cum ar fi daca nu exista citeva persoane autorizate legal care sa ne reprezinte la RAR sau in alte situatii ? Deocamdata se face ITP la 3 ani...
Sa stiti ca si acesta este tot meritul Asociatiei...Deci, e bine totusi de reflectat mai adinc..Daca sufletul nu va trage si considerati ca e inutil Clubul, nimni nu va obliga a mai plati cotizatia...
Pina atunci numai bine si vacante placute !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cristian Pascu
Membru forum
8

Revenim atunci la topicul principal: de ce să acceptăm ca un contract semnat să nu fie respectat?

Cristian Pascu
Cristian Pascu
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Dar cand s-a redactat contractul....a scris cineva ca ne obligam sa campam XX echipaje pe perioada contractului sau pe unitatea de timp?
Si daca am fost si Nu am obtinut avantaje, ba mai mult, am reclamat ca am fost deranjati la ore nepotrivite de zgomotul produs de ceilanti turisti si administratorul nu a luat nicio masura...de ce sa mai mergem acolo?
Eu sigur nu voi mai merge acolo.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Cristian Pascu
Membru forum
8

Apropos, cum arată un contract de parteneriat?

Cristian Pascu
Cristian Pascu
Dragos Iarovoiu
Membru forum
18

Mesaj de Dragos Iarovoiu »

Rusu Mihail scrie: Deocamdata se face ITP la 3 ani...
Sa sti ca si acesta este tot meritul Asociatiei ...
Cu tot respectul ITP-ul la 3 ani nu este meritul acestei Asociatii, chiar daca demersurile s-au finalizat aici, dupa insusirea initiativei altora...! Dovada si lipsa oricaror actiuni similare ulterioare, pe fondul unei inexplicabile crize de idei.
Cei care cer restrangerea libertatii in schimbul securitatii nu merita sa aiba parte nici de una, nici de cealalta.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Imi cer scuze si ma voi opri aici. Nu mai doresc polemici si nici contraziceri, asa este Dragos, pe atunci Nelu Predonu era la ACCR. Eu am considerat-o ca pe o actiune comuna, cer scuze...
Topicul respectiv, nu este sters, el exista aici...: viewtopic.php?f=129&t=4658&hilit=ITP+la+3+ani&start=25 - Dragos, asa este, ai dreptate, idei exista, dar... cine sa le puna in practica ?
Cind am initiat ClubRV in Dec 2006 , acesta a fost punctul 1, excursiile si buna dispozitie. Azi, din cauza democratiei exagerate, se pare ca unii sunt trasi de mineca pt munca voluntara..
De vrut vrem multe, dar initiative practice pauza..Sunt destule locuri vcante in conducerea Clubului...Daca cineva este interesat si crede ca poate face o treaba mai buna.. sa spuna... :)
Numai bine !
Cristian Pascu
Membru forum
8

Laguna Albastra - Fagaras - BV -

Subiectul nu are legătură cu cine a inițiat sau obținut ceva, și-mi cer scuze deoarece probabil din cauza mea s-a ajuns să se piardă tema discuției.

Chestiunea importantă se rezumă la următoarele:
1. Am încălcat noi cumva contractul de parteneriat cu Laguna sau au făcut ei acest lucru?
2. A luat asociația vreo poziție oficială față de cele semnalate sau dacă nu, de ce?

Nu cred că trebuie acceptată părerea că un contract de orice fel poate fi încălcat.

Cristian Pascu
Cristian Pascu
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Contractele astea, nu sunt contracte cum stiti dvs...sunt aproximativ simple intelegeri intre reprezentantul asociatiei si administrator..Chiar si dvs puteti incheia un parteneriat.
Nu sunt in masura sa va raspund eu. Tocmai de aceea nu am mai vrut sa mai fac parte din conducere.. Cineva va va raspunde cu siguranta. Eu mi-am spus parerea despre Laguna.
Dupa cum vedeti, noua ne plac iesirile off-camping, mergem si prin campinguri, dar libertatea este mai la moda...:) Asa cum am promis, ma voi opri aici. Stima si numai bine !
.
Cristian Pascu
Membru forum
8

Mulțumesc d-le. Rusu pentru precizări.
Nici eu nu voi mai continua, dar mă voi adresa oficial conducerii pe alte căi.

Cristian Pascu
Cristian Pascu
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am sa va raspund strict cu referire la speta de fata .

Contractul de reducere este semnat de noi , cu Laguna Albastra Fagaras , eu reprezentand in 2014 ClubRV in calitate de membru CD si colegul meu Cosmin Prund, din Asociatia Clubrv si s-a semnat pe 12 luni cu reducere 10 % pt. iul... aug si respectiv 20% in iun , sept. In relatia cu Ovidiu Popa de la Laguna a cantarit mult si faptul ca membrii mai vechi din ClubRV ca Rusu sau Nelu Predonu au participat activ la organizarea intalnirilor de aici din 2012. 2013.... la care am participat si eu implicat alaturi de ei .

La aceasta locatie s-a beneficiat de reducere mai mare cand s-au organizat intalniri de Rusalii, in sensul ca s-a platit piscina cu reducere 50% la una din intalniri... sau 50% din tariful pt zilele de campare a fost achitat de Clubrv din cele 4-5 zile cat a stat fiecare .( 2014 )

Dupa expirarea perioadei de 12 luni DIN CONTRACT s-a continuat parteneriatul fara alta semnare de contract pt ca s-a organizat si in urmatorul an o astfel de intalnire mare aici , cand dl Ovidiu chiar a ajutat la plata a 50% din onorariul orchestrei aduse...
Vreau sa va spun ca este un tip de treaba , insa probabil din cauza faptului ca noi in acest an am ales sa facem Rusaliile la Bran a vazut o prezenta mai slaba la locatia sa , fapt pt care ne- existand si in 2016 contract a considerat ca va face reducere doar cui considera ca vrea el...

In contractul de parteneriat nu exista clauze contractuale care sa impuna un anume nr. de echipaje prezente in decursul unui an la o anume locatie ci sunt specificate doar niste tarife preferentiale pt cei ce se pot legitima ... cu acest card ClubRV .

Legat de remarca facuta de colegul Pascu Cristian, nu pot sa specific decat faptul ca noi cei care platim cotizatia, o facem mai mult pt a sustine fenomenul si pt a exista aceasta asociatie care uneori mai face si demersuri si intalniri organizate cat de cat civilizat atat in tara cat si in Europa .... NU O FACEM PT A BENEFICIA STRICT DE REDUCERI , scopul nostru nu este acel 10 ron pe zi scazut , dar e bine -venit... am beneficiat si eu de reducere si in Austria si in tara de mai multe ori in ultimii 5 ani.... ba mai mult de atat pe unde merg nu dau pasaportul, las doar CARDUL LA RECEPTIE pt ca acesta reprezinta o garantie.

Ca sa poti sa discuti cu un primar al unei localitati sau cu managerul unei locatii trebuie sa ai personaliatte juridica mai ales cand se face si o intelegere contractuala , deci nu poti veni din partea unei gasti sau grup de prieteni ... de aceea se impune existenta unei asociatii.

Aceasta asociatie este sustinuta de noi si prin actiuni nu numai prin 100 -130 ron anual , adica sa nu credeti ca daca cineva plateste o cotizatie va avea numai asteptari , trebuie sa ne implicam si noi daca vrem rezultate, nu sa asteptam doar de la conducere , pt. ca aceasta conducere nu este platita, face o treaba voluntara in limita timpului liber...

Cei care au fost inaintea mea / noastra in CD cum e Mihai Rusu au facut aceasta munca de inceput si datorita lor exista Clubrv si iata ca ne sustin in continuare ... chiar daca si-au mai pierdut rabdarea intre timp ...

Pe cei care au acceptat sa ne faca reduceri pe harta Clubrv i-am evidentiat i-am promovat i-am ajutat, le-am trimis si clienti fara a fi membrii Clubrv asta nu poate fi cuantificat, insa daca ma supar pot sa-i scot de pe harta ...

N-am sa fac acest lucru pt ca aceste harti facute pe cheltuiala asociatiei si oferite si catre cei care nu s- membrii au scopul din statutul nostru de a promova turismul cu rulota in Romania , fapt pt care voi incerca diplomatic si elegant sa reiau relatia cu cei de la aceasta locatie .

Daca nu se poate , locatia Laguna Albastra va ramane in continuare pe harta dar nu la parteneri , va ramane la campinguri din Romania prezenta dar fara evidentiere cum sunt si alte 45 care nu-s partenere....
Partenerii practic sincer sa fiu de fapt se numara pe degete sunt pana in 15... insa beneficiile sunt altele sau mai bine zis pt unii nu primeaza neaparat beneficiile...

La data de 1 dec cand avem intentia de a organiza o intalnire la munte intr-o locatie cu 20 camere si 20 locuri de rulota cele 40 locuri de campare /cazare respectiv 80 de la masa festiva, vor fi ocupate cu prioritate de catre membrii ClubRV , dupa care lista intra la liber daca exista locuri vacante.... asta ca sa nu mai explodeze lista ca in Delta in 24 h ocupat tot.....

Cand am intrat in 2011 in Clubrv si am platit cotizatia, primul lucru pe care l-am facut dupa ce am platit a fost sa intreb la 1 dec ”cu ce pot sa ajut la organizare ?”.... atunci m-am alaturat colegilor Irimescu C, Gigi Catalin, Dan Iliescu si altii care s-au chinuit sa aduca un cort mare de evenimente , o formatie de copii care sa cante si alte lucruri frumoase.... Popescu Catalin a adus baloane ... etc ... pt eveniment ideea e ca nu am platit cotizatia si am asteptat sa vad ce -mi ofera ei ... m-am dus intre ei sa vad cum pot sa pun si eu umarul la treaba pe care ei cu drag o faceau pt ca NOI TOTI SA AVEM PARTE DE O INTALNIRE 1 DEC PLACUTA FRUMOASA INTERACTIVA IN GRUPUL DE RULOTISTI ......

Concluzia - in urma acestor discutii sper constructive trebuie sa vedem ce avem de facut sa ne unim fortele si sa facem asa incat sa ne fie mai bine ... pe viitor. Sa luam masuri....

Pt. cei care vor doar reduceri in Europa exista A.C.S.I. Club card sau alte variante...

Noi la ClubRV mergem pe intalniri, excursii , comunitate de oameni , revista proprie ClubRV Rulotisti din Romania , organizare de evenimente comune LA PARTENERI , s.a.m.d.

Cu timpul si cu ajutorul colegilor poate vom reusi sa gasim modalitatea de a crea si alte avantaje, daca nu reusim ne dam la o parte sa vina altii mai buni ... asta e... nu e suparare...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns