Costinesti 2012

Scrie răspuns
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Costinesti 2012

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Nu se vede palinca de la capete :P :oops: .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Gigi, ma chinui sa pun cateva poze si cred ca-mi vor lua mai mult timp decat lucrarea-n sine.
Acum, da ar fi mers niste palinca, atunci, insa pe caldura cred ca mergea altceva ... :D

Continui cu pozele ...
2'.jpg
3.jpg
5.jpg
6.jpg
Maine dupa ce mai iau niste benzina, ascut sapa, mai nivelez un pic drumul si ulterior ma voi ocupa de terenul de campare.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Ziua de astazi a fost un pic mai incarcata fata de cum ma asteptam.
Asta in primul rand datorita faptului ca m-am culcat obsedat de cum voi putea rezolva problema alimentarii cu apa a celor campati.
Sculandu-ma cu obsesia amintita anterior, am inceput sa dau cateva telefoane, sa fac un drum la RAJA (proprietara infrastructurii de apa si canal) si pe la ora 12, m-am linistit.
In doua zile vom avea trasa instalatia de apa potabila pe terenul de campare.

Dupa ora 14, am revenit la indeletnicirile deja curente - sapa si motocoasa.
Am curatat zona in care se apuca firma de racordare sa sape, sa faca caminul pe teren si am mai curatat peste 1/3 din suprafata terenului.
Am facut si poze, dar ma ia durerea de cap cand ma gandesc sa le pun pe forum. Aici imi dau astia de la Digi cu pipeta internetul. E ca-n bancul ala de pe vremuri demult apuse - Ce-i mai mica si mai mica decat "aia" de furnica ? Atunci era flacara la aragaz. Acum e internetul de la Digi. :)

Maine dimineata trebuie sa ma vad cu domnii Primar si Viceprimar, sa mai discut alte cateva probleme legate tot de campare, dupa care, continui cu curatarea terenului.

Mai in noapte ... pun si poze ... :mrgreen:
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cateva poze de azi:
curatare-zona-inst.jpg
curatare-teren1.jpg
Costinestiul vazut de pe locul de campare:
imag-Costinesti1.jpg
imag-Costinesti-2.jpg
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Citind cateva postari in paginile forumului, respectiv, in topicul -"Pentru ce cotizam" , sunt nevoit sa fac cateva precizari:

Ca cel care a initiat aceasta varianta de campare, revin asupra unor mentiuni facute in paginile anterioare si propun conducerii Clubrv ca in aceasta locatie sa poata campa orice rulotist, indiferent de apartenenta sa la un club, asociatie sau forum.

Locul de campare apartine Clubrv pe perioada acestui sezon estival.

Asa cum precizam si la sedinta din iunie, clubul nu trebuie sa alerge cu orice pret dupa membri asociati.
Acesta, intai de toate, trebuie sa faca dovada potentei sale prin proiecte benefice rulotistilor si numai in masura in care acestia considera ca aderarea la acest club (asociatie) este un lucru benefic, sa o faca.

Exista varianta taxarii diferentiate a celor ce campeaza pe terenul Clubrv.
Ex:
- membru asociat - 4 lei/zi;
- nemembru - 8 lei/zi.
Dar, in nici un caz interzicerea accesului altor rulotisti.
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Dl.Predonu multumim pentru sacrificiu pe care il faceti pentru ClubRv, dar incercati sa si va odihniti ,ca sa puteti sa ne ajutati si in continuare.
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Pff! Sa nu bei apa rece :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Acum pot sa beau si apa rece Gigi, ca ploua afara. Acest lucru ma face sa pierd cateva ore bune de munca.
Daca tot nu pot continua cu amenajatul terenului, am dat o fuga pana-n Constanta sa mai cumpar ulei de amestec si guta pentru motocoasa.
Ajuns la Dedeman, am gasit si un canal pentru racordul la apa. Firma care realizeaza lucrarea mi-a comunicat pretul, dar fara includerea costului canalului betonat.
Asa ca Gigi, cu chiu cu vai, am reusit sa bag recipientul gasit la Dedeman de unul singur in masina si sa o transform cu aceasta ocazie in autoutilitara. Noroc ca-i spatioasa :D
Maine dimineata la ora 8, firma se prezinta pentru executarea lucrarii. Dupa pranz, sper ca sa avem apa trasa pe teren.
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Tot respectul pentru daruire si efort!
Fendt 420 Saphir+ Passat
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Multumim, Nelu, pentru efortul fizic si financiar depus ! Iata ca mai sunt si alti colegi care sponsorizeaza Club Rv si nu fac atata caz de acest lucru... 😉
Cred ca este un exemplu pentru toata comunitatea Club RV !
Felicitari si spor la lucru !
Camper Hymer Exsis-t 588
Vasi Manea
Membru forum
13
Oras: brasov
Data nasterii: 18 Apr 1982

Mesaj de Vasi Manea »

datorita unor probleme nu am avut timp sa mai intru pe acest forum.
sunt bucuros ca au ajuns benzile si va sunt de folos daca mai pot ajuta cu ceva fara nici un fel de problema voi fii alaturi
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Multumesc Vasi !
Inca nu am ajuns sa le montez. Aceasta operatie nu o voi putea face singur, mai avem un pic si ajungem si acolo.

Astazi la ora 11, s-a incheiat operatia de racordare la reteaua publica de apa. A fost sigilat si contorul de reprezentantul RAJA. Acum exista apa potabila pe teren si poate fi utilizata.
Am intocmit si dosarul cu actele necesare - certificat de urbanism pt. racordarea la reteaua de apa, titlu proprietate, copii cadastru si PV de punere in functiune.
Mai am de rezolvat incheierea unui act cu firma de salubrizare. Trebuiesc puse pubele si golite periodic.
Din aceasta dupa amiaza revin la ceva foarte drag :mrgreen: ... continuarea defrisarii locului de campare si nivelarea drumului.

Rog conducerea Asociatiei sa stabileasca conditiile de campare pentru ca incepand de azi, cine este amator de off-camping la Costinesti, poate sa vina in locatie.
Cu scuzele de rigoare, voi continua amenajarea fara sa-i deranjez.
Scrie răspuns