Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La Secu, ne-am adunat deja 6 echipaje si mai sunt 5 pe drum care au confirmat. Timpul este foarte frumos si facem prima urcare la manastirea Sihla si la pestera Sf. Teodora.Asteptam cat mai multe echipaje sa ni se alature. Va uram un paste fericit!
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Tuturor participantilor,indiferent de zona ,le doresc din toata inima Sarbatori fericite si timp cit mai pacut .Distractie placuta .Hristos a inviat . :)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lumina Invierii va aducem in dar , oua incondeiate si cozonac pufos , vin negru si batran am turnat in pahar , si va dorim din suflet un PASTE LUMINOS !
Hristos a Inviat ! Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa se reverse asupra dumneavoastra sanatate , belsug si bucurii !
PASTE FERICIT !
land rover freelander +kip solar line 420; 0741051152
Fam.Ilie,Va ureaza Sărbători cu Lumină, Pace, Belșug și Speranță! Hristos a înviat!
Cele bune la toti, Paste Fericit!,si adunare frumoasa.
Sa aveti parte de vreme frumoasa
Rau fara permis,Atentie!!!
rulota CI WILK+ golf 4 variant vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
Eu am fost nevoit sa plec de ieri inapoi la Bacau. S-au strans 14 echipaje si un cort, din care 6 numai din Bacau.
Vremea, nu prea prietenoasa, dar ok, copii au zburdat ca iepuri pe o iarba ca un covor persan, s-au mai udat, i-am uscat si noaptea au dormit fara sa se intoarca.
Restul detaliilor le va da doamna Popa, pt ca a ales locatia si a ales-o foarte bine, ne-a adunat la un loc pe toti cati am fost.
Am cunoscut oameni minunati, veseli, cu inimile deshise, am mancat am baut si ne-am simtit bine impreuna, imi pare rau ca nu am mai putut ramane si pentru masa de pranz, sa gust cateva din sarmalutele facute la foc incet de lemne si pazite cu strasnicie de masculii feroce care au vegheat focul cu paharele pline, nu de alta dar trebuia sa ne asiguram ca nu ia foc ceva in zona si trebuia sa avem fiecare cate un pahar cu ceva lichid in mana. :D
Pana la urma cred ca acesta este si scopul intalnirilor, sa ne cunoastem si sa ne simtim bine impreuna. Si acesta este si avantajul ca avem rulota si putem socializa mult mai usor. Putem invata unii de la ceilalti.
Bineinteles constat si eu la prima iesire cu rulota mea, ce au constatast si altii inainte, ca butelia se termina intodeauna Noaptea si intodeauna cand e somnul mai dulce.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613