Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Azi a fost soare si senin. Curg strasinile. Dar nu e atat de cald incat sa se topeasca si zapada de pe partii. Am pregatit 4 sanii in Fiatul Panda , decat sa vin cu el.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Si ca-i soare si ca-i poaie noi intentionam sa fim maine la 12.oo in peco la petrom la iesirea din Ploiesti spre Brasov ....aviz amatorilor de un convoi :D .
Pana vor apare primele impresii si poze voi posta la cererea catorva colegi sfaturi pentru ingrijirea Orhideelor in ghiveci.
Puneti ghiveciul pe un pervaz de fereastra dar nu unde bate soarele in miezul zilei. Udati floarea de circa 2 ori pe saptamana. In mediul ei natural traieste in jungla unde este umezeala si caldura, dar si umbra copacilor.
Florile dainuie cateva luni de la inflorire si cum infloresc pe rand pe lujer vom avea flori poate chiar 6 luni.
Dupa caderea ultimei flori puteti muta planta in alt ghiveci mai mare pastrand pomostul actual de la radacina dar adaugand pamant de flori in jurul lui pana la umplerea noului gavanos.
Planta isi pastrteaza frunzele verzi dar lujerii pe care au fost flori par a se usca.
Atentie doar par a se usca. Nu le rupeti sau taiati ca pe ele vor apare peste cateva luni mugurii unei noi generatii de flori. Intre timp lasati planta unde a fost pana atunci si udati-o ca si pana atunci.
Peste cateva luni planta va va face cadou florile adevarate care de aceasta data vor avea si miros.
Sa va traiasca !
La multi ani Doamnelor !